29.Bölüm-Weasley Büyücü Şakaları-

4K 187 377
                                    

Draco'nun Ağızından

Uyanmamın nedeni camdan süzülen güneş ışığı değildi. Kıllı bir şey yüzümü yalıyordu. Hızla yatakta doğrulduğumda turuncu bir top kucağıma düştü. Gözlerimi ovuşturup esnedim ve kucağımdaki şeye daha dikkatli baktım. Bu Hermione'nin kedisiydi. Kucağımda mırlayıp başını koluma sürtmeye başladı. "Crookshanks! Crookshanks neredesin?" Hermione'nin sesini duyunca gülümseyip seslendim. "Benim yanımda!" Hermione'nin adım sesleri kapımın önünde durdu. "Müsait misin? İçeriye gelebilir miyim?" Yataktan kalkıp üzerime bir t-shirt geçirdim. "Gelebilirsin." Kapı açılıp Hermione içeriye girdiğinde gülümsedim. "Günaydın." O da gülümseyip "Günaydın." dedi ve yatağa ilerleyip kediyi kucağına aldı. "Yaramaz Crookshanks! Seni uyandırdı mı?" dediğinde güldüm. "Sabah öpücüğümü kedinden aldım." dediğimde o da güldü. "Seni sevmiş. Benim dışımda kimseyle anlaşamaz." "Kedinden onay aldığıma sevindim." dediğimde gülümsedi. "Kahvaltı hazır. Üzerini değiştirip mutfağa gel." "Şey, ben banyo yapacaktım." "Tamam, banyo koridorun sonunda. Dolapta temiz havluda var. Keyfine bak." deyip odadan çıktığında bende kıyafetlerimi hazırlayıp banyoya ilerledim. 

Banyonun içi bembeyazdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Banyonun içi bembeyazdı. Kenardaki duşa kabini görünce ilerleyip kapısını açtım. Metal bir musluk ve iki yanında da üzerinde mavi ve kırmızı renkler olan iki kolu vardı. Kırmızı kolu çevirip elimi hızla akan suya uzattım. Uzatır uzatmaz elimi geri çektim. Elime kaynar su büyüsü atılmıştı sanki. Onu kapatıp mavi olan kolu çevirdim. Bu sefer kendimi kış aylarında Karagöl'e girmiş gibi hissettim. Muggle'lar nasıl ayarlıyor bunları? O kolu da kapatıp banyodan çıktım ve merdivenleri inip mutfağa girdim. Hermione radyodan bir şarkı açmıştı ve hem şarkıya eşlik edip hem de dans ederek tezgahtaki salatalıkları doğruyordu. Eline bir salatalık alıp şarkıya eşlik etmeye başladı. Dans ederek arkasına döndü ve beni görünce donup kaldı. Gülmemek için kendimi zor tutuyordum ama sırıtmama engel olamadım. "D-Draco sen ba-banyoda değil miydin?" "Çok güzel şarkı söylüyorsun." dediğimde kızardı.

"Teşekkürler ama sorumu cevaplamadın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Teşekkürler ama sorumu cevaplamadın." "Şey, evet. Musluğun yanındaki kolları kullanamadım. Ya çok sıcak oluyor ya çok soğuk. Yardım istemeye gelmiştim ama dansını bölmek istemedim." dediğimde daha da kızardı. Bense kızaran sevgilime bakıp sırıtıyordum. "Ben şimdi hallederim, gel benimle." dedi ve yanımdan geçip üst kata çıktı. Bende arkasından gittim ve birlikte banyoya girdik. Duşa kabine ilerledi ve bir yandan anlatırken bir yandan suyu ayarladı. "Sıcak suyu açtıktan sonra soğuk suyu da açıp istediğin ısıya göre ayarlayacaksın." dediğinde duşa ilerleyip suyu kontrol ettim. Su tam da istediğim ısıdaydı. "Sağ ol Hermione." "Rica ederim. Aşağıda seni bekliyorum." dedi ve banyoyu terk etti. O gittikten sonra üzerimi çıkarıp hızlı bir duş aldım ve havluya sarılıp odama ilerledim. Altıma siyah kot pantolonumu, üzerine mavi t-shirtümü geçirip odadan çıktım ve merdivenleri inip mutfağa girdim.

Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Where stories live. Discover now