26.Bölüm-"Ağladım, Sarıldık, Uyuduk, Kitap Okuduk."-

4K 189 236
                                    

Ron'un Ağızından

Vücudumun her yeri ağrıyordu. Özelliklede  başım. Birilerinin konuştuğunu duyabiliyordum. İlk ses Pansy'e aitti. Birine 'Anlatsana artık.' diyordu. Sonra da Ginny'nin sesini duydum. O da aynı şekilde 'Çatlatmada anlat.' diyordu. Gözlerimi biraz aralayıp etrafıma bakındım. Her yerde yataklar ve etraflarında perdeler vardı. Hastane kanadı. Ben niye buradayım? En son süpürgemin sarsıldığını hatırlıyorum. Gözlerimi açıp doğrulmaya çalıştığımda sol ayağım acımıştı. "Ahhh." Herkes susmuş beni izliyordu. 

Pansy boynuma atlayıp  saçlarımı okşamaya başladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pansy boynuma atlayıp  saçlarımı okşamaya başladı. "Merlin'e şükür." Bende elimi beline dolayıp ona sarıldım. "Öhöm öhöm." Pansy'den ayrıldığımda Harry'nin sırıtarak bize baktığını gördüm. Pansy "Sıranı bekle  Potter, ilk önce sevgilisi." dediğinde hepsi gülüyordu. Hermione hariç. Ona baktığımı fark edince kafasını başka yöne çevirdi. Herkes gülmeyi kesmişti. Onlara dönüp "Eee, kim neyi anlatacak?" dediğimde üçü de Hermione ve Draco'ya bakmaya başlamışlardı. Beni yanıtlayan Draco oldu. "Ron'da uyandığına göre anlatabiliriz." dedi ve Hermione'ye döndü. "Değil mi?" Hermione onu başıyla onaylayınca Draco bize dönüp konuşmaya devam etti.

"Hermione'nin sizinle konuşmamasının sebebi bir tehdit notu. İki ay önce başkanlar salonunun önünde bir not bulduk. Notta; 'Sana arkanı kollamanı söylemiştim bulanık. Görüyorum ki dediklerimi umursamayıp hala kendi arkadaşlarının dışındaki kişilerle takılıyorsun. Madem sözlerimi umursamıyorsun o zaman sonuçlarına hepiniz katlanacaksınız.' yazıyordu." dediğinde Hermione'ye döndüm.

"Sende bizi kendinden uzak tutarak koruyacağını düşündün değil mi?" dediğimde bana döndü. "Evet öyle düşündüm ama beceremedim." dediğinde Pansy araya girdi. "Bu konuyu konuşup hallettiğimizi sanıyordum Herm. Sen Ginny'i kurtardın. Ayrıca bunların hiç biri senin suçun değil." dediğinde Hermione ona gülümsedi. "Sen bir aptalsın Hermione. Kendi başına halledemeyeceğini bilmen gerekirdi. İki aydır ortalıkta ölü gibi geziyorsun. Bizim yanımızda olsan hiç bir sorun olmazdı." dediğimde koşarak yanıma geldi ve yatağın yanına oturup bana sarıldı. "Üzgünüm Ronald, çok üzgünüm." Bende ona sarılıp saçlarını okşadım. Birbirimizden ayrıldığımızda gülümsüyordu. "Bizden sakladığın başka bir şey varsa hemen dökül yoksa bir dahakine affetmem." dediğimde Draco konuşmaya başladı. "Ben anlatıyordum ama araya girdin." dediğinde ona kaşlarımı çatıp "İyi, şimdi devam et." dediğimde o da bana kaşlarını çatıp devam etti.

" dediğimde o da bana kaşlarını çatıp devam etti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Where stories live. Discover now