18.Bölüm-''Kısacası O Çok Güzeldi.''

5.1K 233 173
                                    

Hermione'nin Ağızından 

Bir hafta. Tamı tamına bir haftadır revirdeydim. Madam Pomfrey her gün bana ısrarla ne yiyip içtiğimi soruyordu ama ona söylemedim. Kimseye söylemedim. Bizimkiler her gün ziyarete geliyordu ama ben yine de sıkılıyordum. Pansy bana her akşam ders notlarını getiriyordu, böylece derslerden geri kalmıyordum. Neyse ki bugün revirdeki son günümdü. Madam yatağımın başına gelip ''Bugün nasılsınız Bayan Granger?'' diye sorduğunda ona gülümsedim. ''Gayet iyiyim Madam Pomfrey. Artık çıkabilir miyim?'' dediğimde o da bana gülümsedi. ''Evet, bende onu haber vermek için gelmiştim.'' dediğinde hemen yataktan kalktım. ''Her şey için teşekkürler Madam.'' dedim ve koşarak revirden çıktım. Tahminlerim doğruysa şu anda öğle yemeği vaktiydi. Büyük salonun girişine geldiğimde tahminimin doğru çıktığını anladım.

Kapıdan içeriye girdiğimde bana doğru koşan arkadaşlarımı görünce gülümsedim. Ronald gelip beni kucaklayıp etrafında döndürdüğünde ise kahkaha atıyordum. Ron beni bıraktığında bu sefer Harry kucaklamıştı. O bıraktığında da Ginny. ''Yeter artık çocuklar.'' dediğimde Ginny elimden tutup masaya doğru çekiştirmeye başladı. ''Geçmiş olsun Hermione.'' ''Sağ ol Neville.'' ''Neyin varmış?'' '' Yediğim bir şey dokunmuş Seamus.'' ''Seni kim buldu peki?'' ''Cormac Parvati.'' Soruları bölen ses Ginny'den çıkmıştı. ''Bu kadar soru yeter! Bırakında yemek yesin.'' dediğinde başımdaki kalabalık dağılmıştı. ''Teşekkürler Ginny.'' ''Her zaman.'' deyip güldüğünde bende güldüm.

Yanıma birinin oturduğunu hissedince soluma döndüm. Döner dönmez Pansy tarafından boğulurcasına kucaklanmıştım. Sonunda beni bırakınca ''Teşekkürler.'' dedim. ''Nasılsın Herm? Ağrın var mı?'' ''İyiyim Pansy, her şey yolunda.'' dediğimde gülümsüyordu. ''Seni çok özledim.'' ''Bende seni Pansy.'' dediğimde Harry sahte bir şekilde öksürmüştü. ''Bize ayıp oluyor ama.'' dediğinde kahkaha atmaya başlamıştım. Masadan kalkıp yanına gittim ve oturdum. Bana döndüğünde yanaklarından öptüm, sarıldım, saçlarını karıştırdım. ''Tamam Herm sözlerimi geri alıyorum, bırak beni.'' dediğinde hepimiz gülüyorduk. Onu bırakıp tekrar eski yerime geçtim ve yemeğime başladım. Hastane yemekleri çok kötüydü, bu yüzden yemeklere hasret kalmıştım. Yemeğimi bitirdiğimde ise mutluydum.

''Eee, sıradaki ders ne?'' ''Derse mi gireceksin?'' ''Tabii ki gireceğim Ronald

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Eee, sıradaki ders ne?'' ''Derse mi gireceksin?'' ''Tabii ki gireceğim Ronald. Pansy sayesinde konuları kaçırmadım ama artık kendim girmek istiyorum.'' dediğimde Pansy'e döndü ve gülümsedi. ''Sağ ol Pansy. Sen olmasan notları bizden isteyecekti.'' deyip güldüğünde Pansy'e döndüm. Bana kafasıyla kapıyı gösterince ayağa kalkıp onu da kaldırdım. ''Sonra görüşürüz çocuklar.'' dediğimde Ginny'de ayağa kalkıp diğer koluma girdi. ''Bende sizinle geleyim.'' dedi ve birlikte salonu terk etti.

Başkanlar salonuna gelince ''Kahve.'' deyip içeriye geçtik. İkisini karşıma oturtup bende kırmızı koltuğa geçtim. ''Ben yokken neler oldu?'' dediğimde ikisi de gülümsüyordu. İlk konuşan Ginny oldu. ''Harry bana beni sevdiğini söyledi.'' ''Ne?'' ''Evet bende şaşırdım. Ama çıkma teklif etmedi. Bana biraz zaman vermek istediğini söyledi.'' ''Sen ne dedin?'' ''Bende seni seviyorum dedim.'' dediğinde gülümsedim. ''İkinizin adına da çok sevindim Ginny.'' dediğimde o da gülümsedi.

Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Where stories live. Discover now