21.Bölüm-''Her Şeyi Yanlış Anlamıştı.''

4.9K 214 385
                                    

Draco'nun Ağızından

Harry hemen koşup Madam Pomfrey'i çağırdı. ''Burada neler oluyor? Yatağın etrafından çekilin lütfen.'' Hepimiz kenara çekildiğimizde Hermione'nin başına gitmişti. ''A-acıyor. A-acıyor.'' ''Yüce Merlin! Beni duyabiliyor musunuz Bayan Granger?'' Hermione yavaşça gözlerini açıyordu. ''E-evet Madam, du-duyuyorum.'' ''Çok güzel. Peki tam olarak nereniz acıyor?'' ''He-her yerim Madam.'' ''Tamam Bayan Granger. Şimdi acınızı alacağım.'' dedi ve masadaki bir şişeyi alıp tıpasını çıkardı. Şişedeki sıvıyı bardağa döküp Hermione'ye yaklaştırdı. ''Bunu için Bayan Granger.'' dedi ve bardağı Hermione'nin ağızına dayayıp içmesini sağladı.

Madam Pomfrey bardağı ağızından çektiğinde Hermione gözlerini açmıştı. ''Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?'' ''Daha iyi Madam, teşekkürler.'' deyip gülümsediğinde bende gülümsedim. Sonunda uyanmıştı, hatta gülümsüyordu bile. Bize dönüp ''Merhaba çocuklar.'' deyince hepimiz gülmeye başladık. Hepimiz sonunda rahatlamıştık. Hemen gidip yatağın yanındaki sandalyeye oturdum. ''Kendini nasıl hissediyorsun Hermione?'' diye sorduğumda bana dönüp gülümsedi. ''Biraz uyuşmuş gibi ama iyiyim. Kaç saattir buradayım?'' diye sorduğunda hepimiz gülmüştük. Sorusunu yanıtlayan Weasley kızı oldu. ''48 saattir Herm.'' ''Ne? O kadar uzun mu?'' Bu sefer Harry yanıtladı. ''Emin ol bizim için daha uzundu Herm.''

Yine herkes gülmüştü. O kadar rahatlamıştık ki her şeye gülüyorduk. Gülüşmemizi bölen ise Hermione'nin diğer yanında oturan Pansy'nin sorusuydu. ''Seni bu hale kim getirdi Hermione?'' ''Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum Bayan Granger.'' Dumbledore revirin kapısından girmiş yanımıza doğru geliyordu. Sonunda yatağa vardığında Hermione anlatmaya başladı.  

''Yemekten sonra iksir kitabımı almak için zindanlara inmiştim. İksir sınıfına girip kitabımı aldım. Sınıftan çıktığımda karşımda maskeli üç kişi vardı. Bana hakaret etmeye başladılar. Bulanık ve korkak dediler. Yüzlerini sakladıkları için asıl onların korkak olduklarını söylediğimde ortadaki asasını bana doğrultup crucio laneti attı. Bir kalkan oluşturup kurtuldum. Sonra sağdaki beni kaynar su büyüsüyle yakmaya çalışınca kenara kaçarak ondan da kurtuldum. Bu sefer soldaki lanet yağdıran bulut büyüsünü kullandığında bir kaçı bana isabet etti ama ondan da kurtuldum.'' Sözünü kesen Ginny oldu. ''O büyü çok kuvvetli Herm, nasıl kurtulabildin?'' ''Onlarda böyle söyledi. 'Sadece çok güçlü büyücüler kurtulabilir.' demişlerdi ve kenara çekilip beni izlemeye başlamışlardı. Karşıt büyüyü yapıp bulutu dağıttığımda çok şaşırdılar. Bu şaşkınlıklarını fırsat bilip sağdaki ve soldakini sersemlettim. Maalesef sona kalan benden önce davranıp bombarda büyüsünü kullandı. Büyüden kurtulmak için eğildiğimde büyü arkamdaki duvarı patlattı ve parçaları altında kaldım.'' dediğinde uzanıp elini sıktım. Bana gülümseyip devam etti. ''Yanıma gelip güldü ve crucio laneti attı. Ben çığlıklar atarken o kahkahalarla gülüyordu. Büyüyü üzerimden kaldırdığında ise şunları söyledi 'Bu günü unutma Granger. Senin gibi bulanıklar ve benim gibi safkanlar asla ama asla arkadaş olamayız. Kendi arkadaşlarınla takılmaya ve arkanı kollamaya dikkat et. Ben her zaman seni izliyor olacağım.' Sonra karnıma tekme atıp gitti. Gerisini hatırlamıyorum.

 Gerisini hatırlamıyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Where stories live. Discover now