59.Bölüm-Malfoy Malikanesi-

1.6K 97 373
                                    

Lily'nin Ağızından

'Senden hoşlanıyorum Lily Potter.'

Ben donup kalmış bir şekilde ona bakarken onu yüzü benim cevap vermediğim her saniye biraz daha düşüyordu. Tam konuşmak için ağızımı açarken benden önce davrandı. "Şey, sanırım bu çok ani oldu. Şimdi cevap verme." dediğinde onu başımla onayladım. Zaten bende ne cevap vereceğimi bilmiyordum. Esen rüzgarla biraz daha montuma sarılırken bir anda üzerindeki ceketi çıkarıp omuzlarıma bıraktı. "Gerek yok Peter." "Tabii ki gerek var, donuyorsun Lily." dedi ve elini sırtıma yerleştirerek beni şatoya yönlendirdi. "Sen hasta olmadan dönsek iyi olur." dediğinde karşı çıkmadım ve beni yönlendirmesine izin verdim. Şatonun yüksek kapılarına vardığımızda elini sırtımdan çekip burukça gülümsedi.

 Şatonun yüksek kapılarına vardığımızda elini sırtımdan çekip burukça gülümsedi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sonra görüşürüz Lily." dediğinde ona döndüm. "Sen içeriye girmiyor musun?" dediğimde olumsuzca başını salladı. "Hayır, biraz bahçede gezmek istiyorum." dediğinde "Peki." dedim ve ceketini çıkartıp ona uzattım. "Hayır sende kalsın, üşümeni istemiyorum."  dedi ve omuzlarıma geri bıraktı. Ben itiraz edemeden arkasını dönüp gitmişti bile. Onu üzdüğümün farkındaydım ama yapabileceğim bir şey yoktu. Daha çok az tanıdığım biriyle bir anda çıkamazdım. Bu onu da kendimi de üzmek olurdu. Son kez bahçedeki karartıya baktım ve Gryffindor kulesine doğru ilerledim. Bugün benim için fazla yorucu geçmişti. 

*****

Albus'un Ağızından

Aralık ayının sonuna gelmiştik ve bugün dönemin son dersi olan bitkibilim dersimiz vardı. İkinci seraya doğru ilerlerken oldukça heyecanlıydım. Çiçeği kimin kazandığı bugün açıklanacaktı. Scorpius "Biraz yavaşla dostum, nefesim kesildi." dediğinde dönüp arkama baktım. On adım geride kalmıştı. Kendini toparlayıp yanıma geldiğinde ofladım. "Derse geç kalıyoruz, hadi ama." dedim ve kolundan tutup çekiştirmeye başladım. Sonunda seraya ulaştığımızda hemen içeriye girdim. Profesör Longbottom bize dönüp gülümsedi. "Gelin çocuklar, daha yeni başlıyoruz." dediğinde rahatlamıştım. Uzun masanın etrafındaki öğrencilerin arasına girdim ve bakışlarımı konuşmaya başlayan profesöre çevirdim. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Where stories live. Discover now