24.Bölüm-Noel Hediyeleri-

5.9K 221 358
                                    

Harry'nin Ağızından

Dünkü balo benim için çok sıkıcıydı. Astoria dibimden hiç ayrılmamış ve sürekli dans etmek istemişti. Bende Dostluk Balosu mecburiyetinden dolayı dans etmek zorunda kalmıştım. Ginny ise Zabini ile partnerdi. Balo boyunca onları izlemiştim. Sadece bir kere dans etmişlerdi ve gördüğüm kadarıyla Zabini onu rahatsız etmemişti. Gecenin tek güzel yanı da buydu zaten.

Büyük salonda oturmuş dün geceyi düşünürken yanıma birinin oturduğunu fark ettim. Ginny bana bakmadan tabağını doldurmaya başlamıştı. "Günaydın." dediğimde beni duymamış gibi davranıp tabağındakileri yemeye başladı. "Hadi ama, yapma Ginny." "Ben bir şey yapmıyorum. "O zaman yüzüme bakarak konuş." dediğimde bana döndü. Çok sinirli görünüyordu. "Partnerimi benim seçmediğimi biliyorsun Ginny. Bu konuda bana kızamazsın." "Partnerini senin seçmediğini biliyorum Harry. Ama onunla dans edip etmemenin senin kararın olduğunu da biliyorum." "Dün geceki balo Dostluk Balosu'ydu Ginny. Ne yapsaydım? Astoria'ya 'Bu bir Dostluk Balosu olabilir ama benim bir sevgilim var, seninle dans edemem.' mi deseydim?" dediğimde hiç bir şey diyemedi. Bir süre ikimiz de konuşmadık. Sonra bana dönüp "Üzgünüm." dedi. "Sadece-sadece seni kıskandım. Biz daha yeni birlikte olmaya başladık ve aramıza birisinin girmesinden korkuyorum." "Aramıza kimse giremez Ginny. Endişelenmene gerk yok." dediğimde gülümsedi ve uzanıp yanağımdan öptü. "Tamam endişelenmem." dediğinde bende gülümsedim ve ikimiz de kahvaltımıza geri döndük.

" dediğinde bende gülümsedim ve ikimiz de kahvaltımıza geri döndük

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

 Sonra büyük salonu bir sessizlik kapladı. Kafamı tabağımdan kaldırdığımda herkesin salonun girişine baktığını gördüm. Pansy ve Ron el ele tutuşmuş bir şekilde bu tarafa geliyorlardı. Salondaki sessizlik bozulup yerini meraklı fısıldaşmalara bıraktı. İkisi el ele karşımıza oturduklarında hala onlara bakıyordum. Ginny onlara gülümseyip "Sonunda." dediğinde şaşkınlıkla ona döndüm. "Ne 'sonunda'? Siz niye el elesiniz?" dediğimde üçü de gülmeye başladı. Ginny bana dönüp "Ah benim şaşkın sevgilim. Bu ikisi senenin başından beri birbirlerine aşık. Sonunda çıkmaya başlamışlar anlaşılan." dediğinde Ron "Evet çıkıyoruz." diyerek Ginny'nin söylediklerini onayladı.

Hala çok şaşkındım ama ikisi adına mutluydum da. "Tebrikler dostum." "Sağ ol Harry." Bu sefer Pansy'e dönüp sırıttım. "Sakın kardeşimi üzme Pansy." dediğimde o da sırıttı. "Sevgilimi asla üzmem." dedi ve uzanıp Ron'u öptü. Tabii ki herkes bu sahneyi görmüştü ve şaşkınlıkla bu iki sevgiliyi izliyorlardı. Slytherin'ler ise öfkeyle ikisine bakıyorlardı. Slytherin'lerin onlara böyle baktıklarını görünce endişelenmeden edemedi. Daha Hermione'ye saldıranları bulamamıştık ve Hermione'nin başına gelenler Pansy ve Ron'un da başına gelsin istemiyorum.

Bu düşüncelerimi onlarla paylaşmadım. Şu anda çok mutlu görünüyorlardı ve ben bu an bozulsun istemiyordum. Zaten onlar da böyle bir sorunun bilincindedirler ve kimsenin onlara zarar vermesine izin vermezler. Hem biz yanlarındayken kimse buna cüret edemez. Hep birlikte kahvaltımıza devam ederken hala bütün büyük salon onları izliyordu. Ama Pans'de Ron'da onları umursamayıp kahvaltılarına devam ettiler.

Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant