40.Bölüm-Sihir Bakanlığı-

2.4K 141 97
                                    

 Harry'nin Ağızından

Plan basitti. Zor ama basit. Üç gün ayrıntılı bir şekilde düşünmüştük ve sonunda bugün planı uygulamaya koyma vaktiydi. Bugün Sihir Bakanlığı'na gireceğimiz gündü. Yatağımın başındaki komodinden gözlüğümü alıp taktım ve saate baktım. 07:33. Yataktan kalkıp üzerimi değiştirdim ve aşağıya indim. Bizimkileri kahvaltı masasında yarı uykulu bir şekilde bulmayı bekliyordum ama hepsi gayet dinç görünüyordu. Kreacher'dan bir kahve isteyip Ginny'nin yanına oturdum. Beni görünce suratını asıp diğer tarafa döndü. Bu tavrının sebebini biliyordum. Onu evde bırakacağımız için sinirliydi. Elimi beline dolayıp onu kendime çektim. İsteksizce kollarımdan çıkmaya çabalaması ne kadar komik gelse de kendimi tutup gülmemeyi başardım. "Böyle yapma sevgilim. En iyisi senin evde kalman." "Bende gelmek istiyorum!" diye hafiften bağırınca daha sıkı sarıldım. "Eğer bize bir şey olursa diğerlerine haber verecek birisi gerekiyor. Bunu sende biliyorsun." "Neden bu kişi benim? Neden Draco yada Hermione değil?" diye sorduğunda inatçı sevgilime bakıp gülümsedim. "Draco babasıyla bir çok kere bakanlığa gittiği için bize yol gösterecek. Herm ise aramızdaki en zeki kişi ve bize lazım." diye sorularını cevapladığımda oflayıp omuzlarını düşürdü ve ağzından isteksiz bir "Peki." çıktı. 

Sevgilimin öfkesini biraz dindirdikten sonra kahvaltıma başladım ve Kreacher'ın getirdiği sert kahvemi yudumladım. Hepimiz bir yandan kahvaltı yaparken bir yandan da son ayrıntıları konuşuyorduk. Sonunda hem kahvaltımız hem de planın son ayrıntılarını tartışmayı bitirdiğimizde masadan kalkıp kapıya ilerledik. Herm ve Draco el ele tutuşmuş beni beklerken Ginny'ye döndüm. Onu kendime çekip sıkıca sarıldım ve kızıl saçlarını öpüp kokusunu içime çektim. Birbirimizden ayrıldığımızda yamulmuş gözlüğümü düzeltip saçlarımı karıştırdı. "Beni fazla bekletme." dediğinde gülümseyip dudaklarına kısa bir öpücük kondurdum. "Göz açıp kapayana kadar yanında olacağım sevgilim." dedim ve Kreacher'a döndüm. "En şüpheli bir durumda bile onu konuştuğumuz ormana getir." dediğimde "Peki efendi Potter." dedi. Ginny'ye son kez gülümseyip Herm'in uzattığı elini tuttum ve anlık bir sıkışmayla cisimlendik. 

***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

İki saatlik uğraşın sonunda üç bakanlık görevlisini bayıltıp ıssız bir ara sokağa götürmüştük. Hermione Dumbledore'un verdiği çok özlü iksirden üç şişeye koydu ve birini bana birini de Draco'ya verdi.

 Hermione Dumbledore'un verdiği çok özlü iksirden üç şişeye koydu ve birini bana birini de Draco'ya verdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Where stories live. Discover now