Deel 1

13.4K 434 28
                                    

P.p hayat
Ik lag op de grond te huilen van de pijn. Ik had een open gebarsten lip. Ik voelde De tranen over me wangen rollen en op me been te recht komen. Ya Allah waarom,waarom ik... waarom moet ik zo veel pijn leiden. Allah help mij zei ik in me zelf. HAYAT HIER KOMEN hoorde ik me vader van de woonkamer schreeuwen/roepen. Ik wilde opstaan maar viel weer op de grond. Ik was te zwak. Me armen deden zo veel pijn. Ik verzamelde al mij kracht bij elkaar en stond met moeite op ik liep snel naar me vader toe. 'Hayat waarom duurde het zo lang.  ik ben klaar met jou ik kan het niet meer aan. Je gaat uit huis' riep me vader boos. Ik kon me oren niet geloven. Ik word uit huis gezet. Waar moet ik heen. Hoe ga ik leven...
'Baba nee alsjeblieft waar moet ik heen baba..?' Zei ik huilend/stotterend tegen me vader. 'Ashraf  het blijft onze dochter ze kan niet opstaart leven' zei me moeder verdrietig. Woow me moeder verdedigd me dat had ik nooit van der verwacht. 'Straks zien mensen der dan gaan ze verkeerd over ons denken dat we der pijn doen enzo' zei me moeder. Dacht al waarom zou ze me verdedigen ze denken alleen maar aan hun zelf. Me vader zat na te denken. 'Ik kan niet langer zo een mislukte kind in huis hebben,dan ga je maar trouwen' zei hij en weer geloofde ik me oren niet. 'met wie wil je dat ik trouw' zei ik huilend. ' me vriend heeft een zoon hij heet Samir zijn vader wilde hem uithuwelijken,omdat hij hem al oud genoeg vind om te trouwen nou hier de kans' zei me vader en ik begon harder te huilen. Dit kan niet waar zijn ik wordt uitgehuwelijkt. Me ma en pa stuurde me naar me kamer.

Ik zat na te denken over wat er zo juist was gebeurd. En ik wist niet of ik blij moest zijn,want mishandeld wordt ik niet meer maar ik ga trouwen met een man van weet niet hoe oud en wie het is het enig dat ik weet is zijn naam. Misschien is hij wel vieze pedo ofzo je weet nooit. Pfff ya allah waarom moet ik deze test doorstaan zei ik en viel in slaap.

1,5 maand later

Daar zat ik dan op mijn eigen bruiloft. 'Hayat..Hayat hoorde ik van achter' ik draaide me om en zag Zeynep staan ik rende naar der toe en gaf der een knuffel en we begonnen allebei te huilen. ' niet huilen onze make-up' zei  zeynep lachend.ik begon ook te lachen en haalde me tranen weg 'daar sta je dan he op je bruiloft in je mooie jurk' zei zeynep en begon weer te huilen. (Trouwens me bruiloft is nu en ben in zaal enzo you know)
Ik hoorde de vrouwen joelen en roepen 'SLAAT OU SLAAM..'
shit het begint ik ga trouwen. Er kwam een super knappe jongen toe lopen met bloemen in zijn hand.ik keek in zij ogen. Omgg hij is zo knap. Is hij Samir. Het leek net alsof ik hem ergens van ken maar kon het niet plaatsen. Hij gaf de bloemen aan me  en glimlachte ppfff zijn lach 'dankje wel' zei ik zachtjes.

1,5 uur later

We gingen aan 2 stoelen zitten en dit was het dan HET moment vanaf nu zou ik echt getrouwd zijn het enige wat er nog nodig was was mijn en zijn handtekening. Samir El****
wil je trouwen met hayat El*****

Ik wist het weer het is Samir. DE SAMIR die mij vroeger altijd pesten. (Iets van 7 jaar gelden) ik weet dat het lang geleden is maar wat hij me allemaal flikte omdat ik altijd blauwe plekken  etc had altijd die grappen over mijn wonden. Die tijden van eerst waren erger dan nu. Nu kan ik nog voor me zelf op komen maar die tijden durfde ik niks te zeggen ik was 'de stille hayat' en trouwens niet alleen grappen over me wonden maar ook over me uiterlijk,omdat ik altijd heel onverzorgd uit zag.

Er begonnen tranen op te komen en ik barste uit. Pfff gênant voor al die mensen ik stond op en liep snel naar het toilet. Ik ging wat uit huilen ik hoorde geklop. 'HAYAT NU KOMEN EN GA TERUG AAN DIE TAFEL' zei me vader boos en bonkte op de deur. Ik schrok en deed gelijk de deur open. Hij pakte me bij me keel en zei 'je gaat nu daar heen begrepen'. J-j-a zei ik moeilijk en hij liet me los. Ik had een rode hand afdruk op me keel gekregen. Ik hapte naar lucht en moest hoesten omdat ik geen lucht kreeg. Ik liep snel daar heen en nam weer plaats ' hayat wat heb je op je keel' vroeg Samir. Ik negeerde hem en we ondertekende het formulier.En daar zat ik dan getrouwd naast me man die mijn leven zuur had gemaakt.... we waren trouwens al islamitische getrouwd maar dat deden we thuis die papieren ondertekenen.
'Hayat wat was er dat je weg rende en terug kwam met een rode handafdruk op je keel' vroeg Samir nog een keer 'en dit keer wil ik antwoord' zei hij er bij en keel me serieus aan. Ik was stil en liep snel weg naar Zeynep toe.

P.p Samir
Mijn vader heeft me uitgehuwelijkt aan iemand die ik niet eens ken het enige dat ik weet is haar naam meer niet.Ik kwam binnen en zag me toekomstige vrouw ze is beeldschoon.Ik gaf mijn bloemen aan der en toen wist ik het shit dat is Hayat. Voor de mensen die het nog niet wist ik was vroeger echt een mogool ik pestte haar omdat ze mishandeld werd en om der kleding enz ze was best arm en daar door pestte ik haar. Ik weet ik spoorde echt niet hoe kan je daar grappen over maken.ik heb der echt spijt van man hoe kon ik dat doen en nu wordt ze me vrouw we zijn allebei uitgehuwelijkt en personen die we "niet eens kennen". Tfoe man. Hoe gaat ze me het vergeven...
Net had ze een rode handafdruk op der keel alsof ze gekeeld werd maar ik weet het niet zeker. Ze zegt ook niks wat ik best wel begrijp. Heeft ze het denk je door dat ik die Samir ben van vroeger die haar altijd pestte?.

Hallooooo dit is mijn 1e deel
En...wat vinden jullie er van...
Rea en stemmen zou lief zijn
❤️❤️❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now