Deel 25

4.4K 199 39
                                    

Ze knikte en deed der armen om me heen en der hoofd op me borstkas en zo bleven we naar de tv kijken.....

Volgende ochtend

P.p hayat
Ik had me wekker om 7:00 gezet want ik moet om 9:00 daar al zijn en het is ongeveer half uurtje rijden. Ik deed me wekker uit en deed me ochtend routine. Het was ongeveer 8:00 en ik vond wel dat het tijd werd om naar werk te gaan je weet maar nooit hoe het is buiten zometeen staat er file en kom ik telaat. Ik deed me schoenen aan en ging naar me auto(eigenlijk Samir zijn auto maar oke) en deed FunX aan. En....ja Guys ik kan auto rijden. Had er fking hard voor gewerkt en gespaard maar ik heb hem wel....🤓

Ik zag me baas mark daar al staan. 'Hey hayaat'  ( ja je weet wel hoe die echte tatta's het uitspreken haha) schreeuwde hij en zwaaide naar me. Wollah deze man zet je gwn voor schut. 'Hey mark' zei ik. 'Vanavond niet vergeten he we moeten belangrijke dingen bespreken over het bedrijf' zei hij. Ik knikte 'ja komt goed' zei ik en liep weg.

Na werk

Ik was thuis aangekomen en zag Dat Samir thuis was. Huh hij hoort nog op werk te zijn het is half 6. Ik gaf hem een kusje op zijn wang. 'Jij bent vroeg' zei ik der achter aan terwijl ik me jas op hing. 'Ik ga je toch brengen' zei hij streng. Oohja tuurlijk. 'Oohja was vergeten' hij zei niks en keek weer verder naar de tv. 'Wil je dat ik wat voor je kook of Bestel je wel wat' vroeg ik hem voordat hij gaat zuren dat ik hem honger heb achtergelaten. 'Ik bestel wel' zei hij. Ik liep naar boven en kleedde me netjes aan. Hier onder zie je wat ik aan heb👇🏽

Ik liep snel naar benden, want het was al half 7 en 7 uur moest ik daar zijn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik liep snel naar benden, want het was al half 7 en 7 uur moest ik daar zijn. 'SAMIR KOM DAN BRENGEN' schreeuwde ik van boven terwijl ik naar benden liep. Blijkbaar stond hij al in de gang. Hij keek me boos aan. 'Hayat wat heb je aan' zei hij boos. Ik keek hem vragend aan. 'Wat..' zei ik. 'Dit kan toch niet kijk hoe open je bovenkant is' zei hij boos. 'Wojoww wat maak je probleem' zei ik geïrriteerd. 'Hayat doe wat anders aan' 'samirrrrr' 'wat..ga naar boven' 'ugggg omgggg' zei ik en liep naar boven en trok snel wat anders aan. Zo irri als hij zo doet.

Hier onder zie je wat ik uiteindelijk aan deed 👇🏽

Hier onder zie je wat ik uiteindelijk aan deed 👇🏽

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Beterrr...' zei ik en rolde met me ogen. Tevreden knikte hij en deed zijn arm om me heen en gaf me een kus. Er verscheen een klein glimlachje op me gezicht maar op hem kan je gewoon niet boos blijven.

P.p Samir
Bij de restaurant aangekomen gaf hayat me een kus en stapte de auto uit. 'Bel als je klaar bent' zei ik. 'Isggg' zei ze en deed de deur dicht. Wollah meh ik ga weg. Ik blijf hier lekker kijken. Me telefoon ging af

Zaka-fakka bro
Samir-Wats er ik ben bezig
Zaka-wat doe je
Samir-uhhh gewoon boeit jou niet
Zaka-eyyy vertel
Samir-ik legde het hem ff uit
Zaka-hodee bespioneer je haar..eyy laat mee ook komen.
Samir-doe normaal man heb je niks beters te doen ofzo
Zaka-nee eigenlijk niet
Samir-eyyy nu ben ik der kwijt waar is ze heen....ik ga

En zonder op antwoord te wachten hing ik op. Kijk jullie denken vast wrm doe je zo overbezorgd enzo maar...ik heb echt veel vijanden,ik was namelijk niet zo goed bezig vroeger.

Hoe ga ik der nu nog vinden. Die man is der sowieso ook al maar heb vast niet gezien door die zaka....er valt niks anders te doen man ik ga wel sneaky naar binnen ff checken en als ik die boy heb gezien en wat ze doen kan ik wel naar huis.

Ik liep rustig naar binnen en keek rond in het restaurant. 'Uhmm kan ik u ergens mee helpen..?' Zei de ober. 'Nee' zei ik droog terug. 'Maar u kunt hier niet zomaar binnen komen en staan niks doen' zei hij. 'Ik zit niet niks te doen ik zoek me vrouw' zei ik.  'Ooh hoe heet ze als ze op de lijst staat kan ik zeggen welke tafel' 'hayat el......' zei ik. Hij keek naar een zo'n papier ding idk hoe dat heet. 'Uuhm ja die zijn van tafel verplaats ze zitten nu aan tafel 13 daar achter' zei hij en ik zag hayat daar idd zitten. Maar ik zag niet met wie ze zat...

P.p onbekend
Ewaaa people.
Ik ga vandaag die hayat een lesje leren ze kan gedag zeggen tegen haar kindje. Me 1e plan ging niet zo goed want die Malinde wilde haar niet meer prikjes geven maar verhuizen dus ja ik gaf haar de money (waar ik genoeg van heb) en ze ging weg. Hayat en Samir kunnen gedag zeggen tegen hun kindje 😈😈. 

Ik zag hayat aan het tafeltje zitten,maar wie ik ook zag was Samir in de auto voor het restaurant en we zitten bij het raam dus hij kan ons anders zien. Ik zag hayat al staan ik liep snel naar der toe 'hey hayat' zei ik en stak me hand uit. Ze keek me vragend aan. 'Hallo..?' Zei ze vragend. 'Ik had met mark afgesproken' zei ze der achter. 'Ooh is hij het vergeten te zeggen hij kon niet komen en vroeg mij ( najah hij kon eerst wel ..ik heb het gewoon op mijn manier er voor gezorgd dat hij niet kon komen als je snapt wat ik bedoel..) trouwens ik heet Brahim loog ik. We zeiden nog aangenaam dit dat en toen zei ik 'uhhm kunnen we miss niet bij het raam zitten ik heb het een beetje frisjes' zei ik snel. 'Jaa hoor ...' zei ze en we liepen naar een tafeltje daar achter.

'Wilt u alvast wat te drinken' vroeg de ober. 'Uhmm mag ik een cola' zei hayat. En de ober schreef dat op zijn blaadje. 'En ik een water graag' zei ik en wachten op het drinken.

De drinken was er. En nu moet ik der nog afleiden. Ik zeg je eerlijk ik voelde wel even een moment van spijt door me heen toe ik haar zo onschuldig zag kijken om zich heen. Ze is ook zo mooi maar ja ze had maar niet met Samir moeten trouwen.... ik wachtte op het goeie moment om gif in der cola te stoppen voor dat ze het op heeft

Ik weet niet eens wat voor werk zij doet dus ik verzon maar snel wat 'Nou dus over werk...Uhmm miss kunnen we dit opschrijven heb jij een pen bij je' vroeg ik. 'Ik zal ff kijken' zei ze en grabbelde geconcentreerd in der tas. Oke NU. Ik druppel snel wat druppels van het spul in der drinken. 'Nee ik heb niet' zei ze. 'Ooh najah maakt niet uit' zei ik en zag dat ze haar drinken dronk.

P.p Samir
Ik ging wat dichter bij staan en zag de man en kon me ogen niet geloven het is Hassan. Nee dit kan ne toch niet menen.....

Stemmen+rea zou lief zijn ❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now