Deel 52

3K 171 21
                                    

P.p Hayat
Piep piep piep piep. Geschrokken werd ik wakker en zette snel me wekker uit. Hmdl het was maar een droom. Ik liep naar de badkamer en deed me ochtend routine trouwens Samir is al naar werk. Ik kleedde me aan in een trainingsbroek met een simpel t-shirtje der op. Ik deed me haar in een strakke en hoge staart en liep naar benden. Ik liep gelijk door naar de keuken en maakte wat lekkers voor mezelf en at het daarna op. Uitgeput plofte ik op de bank. Wjw ik heb echt slechte conditie ik deed niet eens wat en ben al moe.
-
Ik zat rustig tv te kijken en hoorde dat ik een appje kreeg  

Samir-Hayat ik ben zo thuis heb eerder vrij genomen.
Hayat-isgg ik zie je zo ❤️
Samir-❤️

Ik had niks te doen en besloot het huis op te ruimen aangezien Me schoonouders vanavond komen.


15:30
'Samir kom je' riep ik. 'Ja wacht' zei hij en deed nog wat dingetjes op zijn telefoon. Samir is ene uurtje gelden thuis gekomen en we gaan nu ff boodschappen doen want het huis is helemaal leeg.

Aangekomen bij de supermarkt liep ik gelijk naar de dingen die ik nodig had. 'Oohja kan je ff brood halen' vroeg ik aan Samir. Hij knikte en liep naar de brood afdeling terwijl ik nog keek wat ik nog allemaal nodig had. Toen ik opeens 2 gespierde armen om me heen voelde en wat kusjes in me nek. 'Samir doe normaal iedereen kijkt' zei ik en deed me schouders omhoog zodat hij me geen kusjes meer in me nek kon geven. Ik draaide me om en zag 'A-Anouar?' Zei ik stotterend. Uit reflex gaf ik hem een platte hand tegen zijn wang. Gelijk deed hij zijn hand op zijn knal rode wang. 'Tfoee eh kech wat doe je' zei hij boos. 'Wollah raak me nog 1x aan he nog 1x je gaat zien' zei ik. 'Ik wil je terug' zei hij zachtjes en legde zijn handen rond mijn heupen.

(Trouwens voor de mensen die Anouar zijn vergeten dat was me "ex verloofde" weten jullie nog hij deed voor dat we nog steeds verloofd waren toen ik mijn geheugen kwijt was.)

Voor ik zijn handen weg kon halen zag ik dat hij naar achter werd geduwd door Samir. 'Eh kkr hond wat raak je der aan' schreeuwde hij. 'Samir oke laat..kom we gaan' zei ik zachtjes en trok aan zijn arm. 'Hier laat ik het niet bij..wacht maar..' zei Anouar geïrriteerd en liep weg....

Sorry mensen het is echt een hele korte deel maar ik wilde een deel plaatsen. School is net begonnen en ik zit in me examen jaar dus ik wil echt me volledige aandacht aan school geven,maar ik ga sws nog steeds proberen zo vaak mogelijk deeltjes te plaatsen wat niet altijd gaat lukken. But i do my best

Xx Samira ❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now