Deel 43

3.2K 182 25
                                    

Wat vooraf geding

'Ja ik ga je het zo verte....' hij kon zijn zin niet afmaken toen hij werd onderbroken door het kindje 'papa,papaa mcdonalds' zei ze. Zei ze nou papa 'pa..papa?' Kwam er moeilijk uit me mond

P.p hayat
'Samir stop de auto' zei ik boos 'Hayat je moet naar me luisteren' zei Samir terug 'SAMIR STOP NU DE AUTO ANDERS SPRING K DER UIT' schreeuwde k in de hoop dat ie zou stoppen 'Samir ik zei tog dat dit geen goed idee was' zei dat ene meisje dat amira heet 'Samir kan je de auto stoppen' vroeg ik dit x kalm 'hayat wrm doe je moeilijk' 'Samir klaar stop gwn de auto' k hoorde hem zuchten en hij ging stoppen 'dankje' zei k en wou de deur open maken wat niet lukte 'Samir doe de der niet op slot' 'hayat je moet naar me luisteren' 'ik hoef niet te horen dat je wilt scheiden omdat je een kind hebt dus probeer het ook niet' zei ik huilend 'hayat Wafa is niet mijn kind' zei hij zuchtend.

P.p Samir
Mijn hart deed gwn pijn toen ik hoorde dat hayat dacht dat Wafa me dochter was 'Wafa is me nichtje' zei ik ze keek me aan 'niet liegen samir' antwoordde ze terug 'kijk amira is me zus en ze was Zwanger voor der huwelijk en me vader was woedend,hij stuurde haar naar Marokko en een paar maanden geleden had ik gehoord dat ze terug in Nederland was en ik wilde der helpen' zei ik in 1 adem door. 'Maar waarom hebben jullie me dat niet eerder verteld' zei ik nog een beetje snikkend. 'Amira was bang,bang dat je het miss tegen onze ouders zou zeggen dan zouden ze haar en Wafa sws weer terug sturen of miss erger' zei ik. 'Omgg het spijt me zo erg il gevooroordeelt en dat is slecht van me' zei hayat bijna huilend 'maakt niet uit schatje' 'wollah Samir en amira het spijt me zo erg voor mijn gedrag' zei ze met spijt in der ogen 'papa ik heb hongeeerrrrrr' zei Wafa 'wrm noemt ze je papa?' 'Nou kijk ze heeft haar vader nog nooit gekend of gezien dus ze denkt dat ik haar vader ben hahaha' 'oh ahahha heb je honger schatje' zei ze met zo een piep stem' (hebben jullie ook dat als je tegen kleine baby's praat dat je zo een piepstem ofs gaat gebruiken😂)
'K wil macdoenalds' 'ja gaan we lekkere kind menu eten' 'JJAAAAAAA en daarna ijs' 'jeeejjjj' zei hayat we schoten allemaal in de lach en toen was het stil en ik haat stiltes 'amira stel jezelf is voor' zei hayat 'nou ehhm ik ben amira 24 jaar oud k ben 3 weken al in Nederland en jah k heb een dochter van 7 en dat was het' dtelde amira zich voor en zo gingen we nog even praten.  'omg Samir ik heb een super goed idee zei hayat 'jaa schat' 'we kunnen met amira en Wafa op vakantie naar Dubai op vakantie' 'jaa dat kan' 'JEEEEJJJJ VAKANTIEEE' schreeuwde Wafa er door heen.

Aangekomen bij maccie
'Mama ik wil broodje met patat en lekkere cola en dan wil ik speelgoed' zei Wafa tegen amira 'Wafa je krijgt je eten wacht nou is effe' zei amira en ze raakte in discussie. Even later kwam onze eten en we begonnen te eten we zagen een groep boys langs lopen en ze keken ons allemaal 1 voor 1 aan.

P.p amira
K ben echt blij dat het weer goed is tussen hayat en Samir. Hayat is echt een heel lief meisje we zaten nu in de Mac te eten en samir was effe naar de wc wat echt heel lang duurde volgens mij zat hij te poepen ofs maarjah 'ppssstt amira die jonge kijkt de heletijd naar je' zei hayat 'omg welke maak sneaky foto ahhaha' hahaahha isg hoe moet k dat doen' 'nou gwn doe alsof je selfie maakt en dan maak je van hem en dan sla je die op en maak je een foro van jezelf en dan geef je je tel aan mij om me mening te vragen en dan kijk ik naar de foto van die boy snapje hahah' 'WoW je bent echt expert ahhahaha' 'hahahah jwz hahah' en toen maakte ze een foto en gaf der tel aan mij 'omg hayat hij is echt knap' damn dat had ik echt niet verwacht hij is zo mooi hij heeft
Normaal stijl haar en groene ogen en volle lippen. Op dat moment kwam Samir aan lopen 'Zijn jullie al klaar met eten' vroeg hij 'jaa zekkeeerr' zei hayat terug we stonden allemaal op en liepen weg.

Volgende dag
K werd wakker en keek op me tel hoelaat het was 13:57 wow al bijna 2 uur ik stond snel op en deed me ochtend routine en liep naar beneden 'goeiemorgen schatje' zei hayat 'goeiemorgen' 'heb je goed geslapen' 'ja k heb heerlijk geslapen en jij' 'jaa ook' 'mhhm het ruikt lekker wat gaan we eten' vroeg ik nieuwsgierig 'ik wou pannenkoeken maken maar k heb geen ei' zei ze teleurgesteld 'als je wilt kan ik dat voor je halen' 'echt dankjewel hier ik heb 20 euro dan kan je ook iets lekkers halen' zei ze en duwde een briefje van 20 euro in me hand 'hahaha isg dankjewel' zei k en deed me schoenen aan en liep de deur uit. Onder weg naar de ah zag ik een groep tegen de muur aan hangen k negeerde hun en liep weg 'oeh kijk die Chik ze heeft gekke kont enso' zei een boy 'jonge doe is normaal misschien heeft ze man ofs' zei iemand anders. K was in de ah en kocht ei, milka en ships en betaalde het. Na het betalen zag ik weer de zelfde jonges tegen de muur aan en ze keken me allemaal aan ...awkword ik probeerde hun te negeren en liep langs hun tot er iemand aan me arm trok k stopte met lopen en draaide me om en zag.... ik zag de jongen die gister ook in de Mac was en me de heletijd aan keek 'sorry van me vrienden ze zijn echt raar ahhaha' 'haahha maakt niet uit' 'k heet yousef trouwens' zei hij en stak zijn hand uit 'k ben amira' zei ik terug en schudde zijn hand en zo raakte we in een gesprek en omg hij is zo aardig en mooi en knap 'whm ik moet nu gaan' zei ik en wou weg lopen 'wacht ehm ehh mag ik ehm misschien je nummer' vroeg hij ik twijfelde heel erg maar gaf het tog 'ik app je zo wel' zei hij heel erg blij 'ahha isg' antwoordde ik terug en liep weg.

Heeyyy nog een deeltje er bij
Wel kleine deel maarjah er komt zo snel mogelijk nog een xx

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now