Deel 24

4.7K 216 47
                                    

P.p onbekend
Samir gaat boeten!!!
Hij heeft mijn zusje gebuikt,pijn gedaan,uitgescholden dat verdient mijn lieve zusje niet. Hij is getrouwd en de vrouw van hem gaat boeten voor ZIJN fouten.

P.p malinde( die ene dokter)
Heyy mensjes hihi
Ik en Bob( die andere dokter) zijn in Oostrijk lekker aan skiën het is erg gezellig en we hebben een mooi huisje gekocht. Ik ben erg blij. Al voel ik me wel schuldig tegen over Hayat en Samir. Het waren erg leuke mensen. Maar jah...het was het geld waard. Maar ik vind wel zielig dit was nog niks
Meneer ...... gaat veeeeeel meer doen met hun.

1 weekje later

P.p hayat
Morgen moet ik al gaan werken ik heb een baan en ik ben er erg blij mee.en trouwens we zijn naar de dokter gegaan en hij zei dat het zou kunnen liggen aan trauma's en moeheid ofzo ik heb dus medicijnen gekregen en alles gaat nu hmdl goed met mij en over morgen hebben we een afspraak bij een nieuwe verloskundige want die Andere zijn op vakantie ofzo en dan krijgen we miss het geslacht te horen.

het is al 20:25 en we hebben nog steeds Niks gegeten 'Samir wil jij een pizza bestellen ik heb echt honger' zei ik met een lief stemmetje en een pruillip 'isg wat wil je op je pizza?' 'ehm doe maar met champignon' 'okee' even later ging hij de pizza zaak bellen. Samir neemt altijd pizza mozzarella dus ik eet meestal ook gwn die van hem😂. DING DONG 'Samir kan jij open doen😊😊' 'pfff oke' 'dankjewel lieferd❤️' Samir pakte de pizza's van de man en kwam naar me toe. 'Hmm ruikt echt lekker' 'hahah jaa' en toen begonnen we met eten.

Het was heel stil tijdens het eten ik ik moest nog wat vertellen aan hem maar ik durfde het steeds niet 'okee nu ga ik het zeggen' dacht ik 'ehm Samir ik moet je wat vertellen' 'ja schat wat is er' zei hij met zijn mond vol 'ik heb morgen een afspraak met iemand voor mijn werk' zei ik zacht hij begon heel hard te hoesten 'met wie heb jij een afspraak?' Zei hij ene beetje bozer 'ehm het is voor mijn werk niks anders hij heet mark en ik ga alleen werk dingen met hem bespreken verder niet' hij keek me boos en en at verder zijn pizza op.

P.p Samir
Hayat zegt tegen mij dat ze morgen een afspraak met een ander jongen. Denk je ik ga zomaar ja zeggen dat zij met hem mag eten bij een restaurant..... nou NEE ik ga ze morgen achter volgen maar hayat moet dat niet weten anders word ze echt heel boos maar ik vertrouw gewoon niemand meer en mijn verleden van vroeger is ook niet goed ofzo dus ewajah zometeen gebeurt er wat met Hayat door mijn verleden... dat laat ik niet gebeuren.

P.p hayat
Samir is boos geworden omdat ik morgen met een ander jongen ga afspreken en ik voel me zo stom. Het is heel stil in huis. Samir en ik verwisselen geen 1 woordje. Ik zie Samir op de bank zitten tv kijken ik kom rustig naarst hem zitten het is echt muisstil je hoort alleen de tv en verder niet. 'Samir...' 'hmm' ' ben je boos?' Hij keek me heel fftjes aan aan en keek weer weg 'is dat een ja?' Zei ik beetje zacht 'ik wil niet dat je met hem een afspraakje hebt' zei hij streng 'nou ik wil zo veel dingen niet maarjah het gebeurt tog' zeg ik wat bozer 'je hebt alles wat je wilt wat wil jij nog meer'Me eigen keuzes kunnen maken' zei ik boos.

Hij keek me geschrokken aan. 'JIJ MAAKT ALTIJD JE EIGEN KEUZES WAT ZEUR JE NOG' zei hij boos 'NOU IK GA GEWOON MET MIJN BAAS  NAAR EEN RESTAURANT KLAAR' zei ik schreeuwend en liep huilend naar boven.waar maakt hij zo een probleem van het is toch werk en ik wil me baan toch niet kwijt. Hij deed al moeilijk omdat ik wilde werken en nu doet hij ook moeilijk over een vergadering met een man in een restaurant.

P.p Samir
Tfoee man en nu is ze boos op me.maar ja je gaat toch niet met een man uit eten als je getrouwd bent....

Na een paar uurtjes kwam hayat naar beneden. Zonder me aan te kijken of wat te zeggen ging ze op de bank zitten. 'Hayat..' zei ik. Ze negeerde me een keek verder naar de tv. 'Hallor ik praat tegen je' 'wat' antwoordde de bot terug. 'Oke je mag gaan' zei ik met tegen zin.ze sprong gelijk in me armen en gaf me allemaal kusjes op me wang. 'Ahww drankje wel' zei ze terwijl ze me nog een kusje gaf. 'Maar ik breng je en haal je op begrepen' zei ik streng. Ze knikte en deed der armen om me heen en der hoofd op me borstkas en zo bleven we naar de tv kijken.....

Sorry het duurde een beetje lang voor dat ik nieuwe deel gepost. ❤️❤️❤️

Stemmen+rea zou lief zijn 💕💕💕

Uitgehuwelijkt aan hem... Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu