Deel 15

5.4K 239 13
                                    

JIJ hebt niks gedaan ik hem me zelf verzorgd en jullie op mijn 8e stond ik al in de keuken en het huis schoon te maken terwijl jullie op ude bank tv ofzo zaten te kijken en mij voor de lol zaten te slaan.jullie keken me aan,maar het was net als of ik er niet stond maar weet je wat. Het doet er niet meer toe ik ben hier niet om jullie te zeggen wat jullie fout hebben gedaan dat gaat Allah sws doen later' zei ik huilend/schreeuwend en liep boos weg.

P.p hayat
Ik wou naar Samirs kamer gaan maar zijn fam mocht me zo niet zien dus liep ff snel naar de vrouwen wc om wat make up op te doen zodat je me moeders hand afdruk niet zag op me wang. Na dat ik dat had gedaan ging ik snel naar Samirs kamer het was best stil voor zoveel mensen die altijd wel iets te bespreken hadden ik liep er heen en toen ik binnen kwam was het helemaal leeg ' is het bezoek uur al voorbij?' Vroeg ik nieuwsgierig hij moest lachen en zei 'nee me fam is met je moeder mee gegaan naar huis' antwoordde hij terug. Ik ging naarst hem zitten en hij keek me diep in me ogen aan . Na een paar minuten kwam de dokter om hem op te halen hij werd namelijk vandaag geopereerd.ik liet weer wat tranen vallen. De dokter zei dat het een makkelijke operatie zou zijn maar toch... 'Hayat het komt wel goed' zei hij met een glimlachje. Hij pakte me hand en plantte er een kusje op. Ik knikte en keek toe hoe hij de operatie kamer werd gereden (gereden..? Idk of dat klopt maar je weet toch wel met die ziekenhuis bedden met willetje en ja jullie snappen me wel heb geen zin om uitleggen x😂)

Het is een weekje later en met Samir gaat het hamdullah goed. Hij is goed genezen en ja niet veel gebeurd ofzo in deze week

P.p Samir
'Samirr eten!!' Hoorde ik Hayat van uit benden schreeuwen. Ik stond op en friste me even op en kleedde me aan. Ik zag dat Hayat de tafel aan het deken was. 'Zal in helpen' vroeg ik. Eigenlijk wil ik nu echt op de bank zitten chillen maar ja. 'Nee hoeft niet ben bijna klaar' zei ze. Ik knikte en liep naar de bank en zette de tv aan En daarna gingen we eten.

Na eten

Hayat zat de afwas te doen en ik zat gwn op de bank. 'Samir kan je van boven me ov pakken ik ga zo naar zeynep toe' zei Hayat. 'Saf isgoed' zei ik en liep naar boven. Wojoww waar moet ik die ov nou weer vinden. Ik doorzocht de kamer maar kon hem niet vinden.ooh ja dat tafeltje dacht ik en liep er naar toe en deed alle lades open. Toen ik in 1 lade een rode doos zag. Ik maakte hem open en zag allemaal goude armbanden,kettingen etc.

En in shock stond ik er naar te kijken. Heeft Hayat het wel gestolen..? Heeft ze gelogen toen ze zei dat ze het niet gedaan had..? Ik vertrouwde haar ik heb haar gekozen voor me zusje...

'Heb je het gevonden' hoorde ik Hayat schreeuwen van beneden. Boos liep ik naar beneden met de goude sieraden in me hand. 'Hayat wat is dit'zei ik boos. 'Wat weet ik veel wat dat is' zei ze boos. Ze liegt ook nog. Ik pakte de kettingen en pakte haar hand en duwde het der in. 'Je zei dat je het niet had gedaan' zei ik nog bozer dit keer. Ze was even stil.

P.p Hayat
Hij drukte dat ding in me hand ik keek er naar en zag dat het goude sieraden enzo waren. Ik was even sprakeloos. Hoe komt het hier..? Denkt Samir echt dat ik het heb gedaan..? Er dwaalde allemaal vragen in me hoofd. 'I-ik heb dit niet gedaan' zei ik. 'Hayat niet liegen rachida had het me al verteld en weetje wat ik zei  Hayat doet dat niet,Hayat zei dat ze het niet had gedaan dan is het zo IK KWAM OP VOOR JOU zei hij boos en ik schrok gewoon van zijn woorden.Hoe kan hij denken dat IK het heb gedaan hoe..? En wat heeft rachida hier nou weer mee te maken.

'Ik weet niet wat rachida tegen jou heeft gezegd maar ik was het niet' zei ik boos terug en gooide de sieraden tegen hem aan en liep boos naar onze kamer ik pakte me ov en liep weer terug naar benden waar ik Samir nog zag staan. Ik trok me schoenen aan 'waar ga je naar toe?'zei Samir. Ik skotte hem,liep naar buiten en knalde de deur dicht. En liet wat tranen vallen. Hoe kan hij denken dat ik het wel heb gedaan.

P.p Samir
Gaat ze ook nog hc doen terwijl het haar schuld is dat we nu ruzie hebben net wanner het zo goed ging tussen ons.

Later op de dag

Het is al 00:40 en ze is nog steeds niet thuis. Ik begon me een beetje zorgen te maken en besloot der te bellen. Ik had der Shi 20 x gebeld maar ze nam niet. Ik had ook der zus,ma gebeld maar die wisten ook niet waar ze was. Waar zou ze nu toch zijn..?

P.p zeynep
Hayat was vanochtend naar me toe gekomen toen ik de deur open deed zag ik der huilen ze heeft me alles van a tot z verteld. 'En je zo ging het' zei ze huilend.ik liet ook wat tranen vallen.ik zat der wat te troosten. Tring tring de telefoon van Hayat ging weer voor de 10e keer ofzo af ik zag Hayat naar der telefoon kijken. 'Hayat miss moet je opnemen het is al 1 uur s'nacht en hij maakt zich vast zorgen' zei ik. Ze pakte haar telefoon eventjes dacht ik dat ze ging opnemen maar ze weigerde weer en begon weer te huilen. 'Zeynep wat moet ik doen' zei ze snikkend en ik was eventjes sprakeloos,want ik wist het ook niet

Stemmen+rea zou lief zijn xx tot volgende deeltjeee
❤️❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu