Deel 6

7.5K 339 15
                                    

06......- schat wanneer krijg ik je weer te zien ik mis je. 
06......-mijn gedachtes zijn de hele tijd bij jou ik krijg je geen min uit me hoofd rea zo snel mogelijk. Hou van je ❤️

Ik las de appjes en werd helemaal gek wat denkt ze wel niet. Met andere boys enzo.

Paar minuten voor het appje

P.p rachida(zusje Samir)
Vandaag ga ik het doen. Ik ga er voor zorgen dat ze uit elkaar gaan. Die HAYAT gaat me broers leven verpesten. Dat ga ik niet laten gebeuren. Ik heb de nummer van Hayat aan me ma gevraagd ik ga er voor zorgen dat Samir hayat nooit meer maar dan ook NOOIT meer wilt zien. Hayat gaat boette voor het inpikken van me broer. Me broer wilde niet trouwen,nog niet maar die hayat wilde met me broer trouwen en toen moest hij van me vader. (Dat denkt zij he dat is niet zo,ze moesten allebei zonder eigenwil trouwen)  me broer herkent me nummer natuurlijk dus ik vroeg de tel vanme vriendin en deed het via der telefoon. Ik appte hayat en zei allemaal dingen. Nu nog hopen dat Samir het ook ziet.ik zag dat de vinkjes blauw werden. Ooh ik hoop dat het Samir is die het leest.later zag dat er werd getypt.

Wie de fuck ben jij? Hayat heeft al ene man... ik
Yes Samir heeft het gelezen en nu...😈

P.p Samir
Ik appte die gene terug. Tfoe man wat doet hayat allemaal met andere boys.
Ik-wie denk je wel niet dat je bent me vrouw appen.
06......- wat bedoel je met vrouw?hayat is mijn vriendin.
Ik- jonge kijk. Kkr op met je ze is mijn vriendin. Wat denk je wel niet. Ze is getrouwd eh kkr mogool.

Er werd niet meer terug gereageerd. Hayat kwam de douch uit. 'Hayat kom is' zei ik. Ze kwam me kant op lopen en ging naast me zitten. 'Ja wat is er' zei ze lief.
Pff ik wil niet boos tegen der doen maar ewa ja dan moet ze niet met andere boys praten. 'Wat praat met je met andere jongens' zei ik geïrriteerd/boos. Ze keek me vragend aan. 'Wat bedoel je'
'Je kreeg appjes van je "vriendje" dat bedoel ik' zei ik dit keer bozer. 'Samir waar heb je het over ,wat moet ik zoeken met andere jongens' zei ze beetje boos. ' wat ga je nog ontkennen hier hier kijk dan je "vriendje" heeft je geappt hij mist je' zei ik nog bozer dan eerst en liet haar de appjes zien.
'Wtf ik ken dit nummer niet' zei ze terug.Ojowww ze ontkent ook nog. 'Pfff bekijk het maar met jou ik heb geen zin in jou leugens'
'Wat bedoel je daar mee probeer je te zeggen dat ik lieg HMM' Zei ze half schreeuwend.

P.p hayat
Wtf zegt hij allemaal vriendje enzo. En wie is het die me appt...?
Ik pakte me tas en deed me schoenen aan. Hij keek me aan.en ik knalde de deur hayeck hard dicht. Iemand speelt spelletjes met mij maar wie... ik liep naar de zwembad plek van het hotel. Daar lagen allemaal van die stoel/bed dingen (wollah meh ik weet hoe dat heet wacht ik doe foto hier onder ja dit bedoelde ik 😂😂👇🏽👇🏽)

 Daar lagen allemaal van die stoel/bed  dingen (wollah meh ik weet hoe dat heet wacht ik doe foto hier onder ja dit bedoelde ik 😂😂👇🏽👇🏽)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ging daar even liggen en na denken over alles. Ik liet wat tranen vallen. De man die ik leuk vind zegt dat ik lieg..wowowowowo wacht dacht ik dat nou echt. IK VIND SAMIR LEUK Uhmm nee ik weet niet eens meer wat ik denk. Me telefoon ging af het was Zeynep me vriendin. Ik nam op. En liet meer tranen vallen.

Zeynep-heyy Habiba waarom huil je
Ik-niks ergs
Zeynep-hayat.....wat is er
Ik-ik heb ruzie met Samir
Zeynep-wat waarom..
Ik-langgg verhaal

Ik legde der het hele verhaal uit en daarna gingen we nog wat praten over ditjes en datjes

P.p Samir
Ze knalde de deur dicht. Eigenlijk wilde ik wel achter der aan gaan,maar zij zit fout dus waarom zou ik achter der aan gaan.
Ik zat wat in de hotel op me tel en met zaka enzo te appen. Toen rachida me appte
Rachida-heyy hoe gaat jullie huwelijksreis
Ik-ja ja goed.
Rachida- ooh echt
Rachida- goed om te horen.
Daarna skotte ik der.

P.p rachida
Ik was te nieuwsgierig en besloot Samir te appen. Hij zei dat alles goed ging. Ik was even geshockeerd maar ja ik hoe Samir is hij laat nooit merken hoe hij zich voelt dus me plan heeft vast gewerkt En met een glimlach viel ik in slaap.

Wollah ik ben verslaafd geworden hahah
Stemmen+ rea zou lief zijn ❤️❤️❤️💋💋❤️💋❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu