Deel 12

6.8K 280 23
                                    

ik probeerde hem van me af te duwden weet ik niet zei ik met moeite. Hij liet me weer los. En pakte een gun 'als je het nu niet zegt dan schiet ik' zei hij. Ik weet het niet zei  ik zacht. Ik deed m'n ogen dicht en pieuw

P.p samir
We waren aangekomen bij het gebouw. Het was een oud verlaten gebouw. Ik zag een paar mannen die het zaten te bewaken en 1 daar van was Redouan. 'bilal,ibo en Amir gaan jullie van achteren wij gaan van hier' zei zaka. Ze knikte en liepen via de bosjes naar de achterkant van het gebouw. Ik liep rustig naar voren en schakelde 1 van de mannen uit. En zaka de ander. Er waren er 3 voor en 3 achter en 1 van de 3 voor was Redouan. Redouan zag ons staan en kwam onze kant op lopen. 'Ey jullie zijn er binne zijn nog 2 mannen meer niet en achter 3' zei hij. ' ja Bilal Amir en ibo zijn via achter' zei ik terug. 'Isgoed' zei hij en we liepen rustig naar binnen.

Zaka pakte de ene man van achter en sloeg hem knock-out en Redouan deed het zelfde bij de ander.ik zag de andere boys via de achter deur binnenkomen ze liepen naar ons toe. ' oke we moeten nu Hayat vinden' zei zaka. Ik en zaka gingen benden en de rest boven. Er waren veel kamers dus we gingen elke kamer in. Er bleef nog 1 kamer over. Ik keek een beetje via het spleetje van de deur en zag de vader van Hayat die een pistool op der had gericht. Ik gebaarde naar zaka dat hij snel moest komen en ik trapte de deur open en richte de pistool op de vader van Hayat en pieuw hij schoot me neer in me buik.

P.p ashraf (vader van Hayat)
Natuurlijk zou ik Hayat niet neer schieten maar het was gewoon om der bang te maken zo dat ze zou zeggen waar ze het goud had neer gelegd.ik laadde me pistool om het haar duidelijk te maken dat ik geen spelletjes speelde. Toen opeens iemand binnen stormde het was Samir met nog een jongen en ze hadden een pistool. Ik schrok en wilde me pistool weg leggen,maar ik schoot perongeluk in zijn buik. Nee shit ik heb de zoon van me vriend neer geschoten. Ik rende zo snel mogelijk weg. En de jongens waren druk bezig met Samir dus merkte het niet ik stapte me auto in en reed weg ik weet miet waar maar ik moet hier vandaan zijn.

P.p Hayat
Ik hoorde dat er werd geschoten maar ik was niet geschoten..? Ik opende rustig me ogen en zag Samir op de grond met bloed.  Ik zag dat zaka hem helemaal streste. 'SAMIR' schreeuwde ik. Ik rende snel met trillende benen naar hem toe. En begon hard te huilen. 'Hayat blijf bij hem ik ga kijken waar die man is' zei zaka. Ik knikte en zag zaka weg rennen. Ik keek Samir aan in zij ogen en zag er een paar tranen uitvallen.ik ging met mijn vingers langs zijn wang. 'Samir hou vol alsjeblieft het spijt me Samir' zei ik huilend en half schreeuwend ik zette mijn handen op zijn wond en drukte er zachtjes op zodat hij niet nog meer bloed zou verliezen. 'Ahww' zei ik. 'Het komt goed blijf bij me oke we gaan zo-....SAMIR' zei in huilend toen ik zag dat zijn ogen weg vielen. Hij opende weer zij ogen en zei met veel moeite 'Hayat.. ik hou van je' en hij sloot zijn ogen. 'SAMIRRR' schreeuwde ik het hardst als ik kon. En huilde harder. Hij kan niet dood gaan. Hij zei dat hij van me hield en ik heb het nooit terug kunne zeggen. Hij gaat dood vanwege MIJ. om MIJ te redden. 'Samir ik hou ook van jou open je ogen samirr' zei ik en huilde harder dan ik al deed. Zaka kwam naar me toe rennen met nog een paar jongens die ik niet ken. 'Zaka..Samir hij... doe wat' zei ik huildend.hij pakte zij tel en belde de ambulance. Een paar minuten later was de ambulance der en ik stapte de ambulance in .

ik pakte Samir zijn hand liet nog wat tranen vallen. Ik hoorde ze allemaal ding in het Frans zeggen maar ik verstond het niet zo goed. Bij het ziekenhuis aangekomen renden ze naar de operatie kamer ik rende er achter aan maar werd tegen gehouden door een dokter 'you can't come in here' zei hij. Dat is mijn man zei ik in het Engels. Hij zei nog allemaal dingen maar mijn gedachtes bleven bij Samir. Ik nam plaats naast zaka in de wacht kamer.ik zat te huilen. 'Komt wel goed Samir is sterk hij red het' zei zaka. 'en zo niet..' zei ik. 'Niet zo denken het komt goed ik weet het zeker' zei hij. Ik knikte en ging nog wat surah's voor Samir lezen. En viel uiteindelijk in slaap....inshAllah is die operatie goed gegaan.

Gaat het goed komen met Samir...?
Stemmen+rea zou lief zijn xx
❤️❤️🖤🖤

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now