Deel 7

7.9K 342 22
                                    

Ik was even geshockeerd maar ja ik hoe Samir is hij laat nooit merken hoe hij zich voelt dus me plan heeft vast gewerkt En met een glimlach viel ik in slaap.

P.p Samir
Ik zat in tijdje in de hotel te wachten enzo. Het was al 23:00 en Hayat was nog steeds niet terug gekomen. Pfff waar is ze. Ik maakte me een beetje zorgen. Ik belde der een paar keer maar ze nam niet op.ik deed me schoenen aan pakte me hotelkamer pas en ging naar buiten der zoeken.

Ik liep het hele hotel door maar ze was nergens. Ik ging nog kijken bij het zwembad. Ik zag een meisje slapen op de 'ligbed' (?)
toen ik goed keek zag ik dat het Hayat was. Ik liep naar der toe en maakte der wakker. 'Hayat kom naar kamer' ze deed der ogen open en keek me aan. 'Samir ga weg' zei ze arrogant.
Zij is degene die met andere boys gaat gaat ze ook nog zo doen. 'Nee je komt mee' zei ik geïrriteerd'
Ze gaf me vieze blik en draaide om. Ik pakte der bij der arm. 'AUUWWW' schreeuwde ze opeens ik liet gelijk los.ik pakte der arm en keek er naar het was een grote brand wond. Hoe kan ik die niet eerder hebben opgemerkt. ' Hayat hoe is dit gebeurd' zei ik. 'Boeid jouw niet' zei ze arrogant. 'HAYAT HOE IS DIT GEBEURT' herhaalde ik me vraag. 'Me moeder' zei ze zacht. Hoe kunnen mensen zo zijn en hun kind dit aan doen. Ze liet wat tranen vallen en trok haar arm weg.ik wilde der zo graag omhelzen haar zo zien doet me echt pijn.ze stond op. 'Waar ga je heen' vroeg ik der. 'Samir...laat me gewoon' zei ze wilde weg lopen. ik doe nog lief na wat jij hebt gedaan en dan doe ik zo riep ik der achter na.ze kwam terug en zei boos 'kijk ik zeg het voor de LAATSET X IK-KEN-DAT-NUMMER-NIET'
Waarom appt die gene jou dan zei ik terug. 'Dat vraag ik me dus ook af'zei ze. En ze liep boos naar onze kamer. Ik opende de deur en ze liep naar binnen maar voor ik naar binnen kon deed ze de deur dicht. Ik bonkte op de deur en zei 'Hayat waar ben je mee bezig'
Zoek maar een ander plek Om te slapen zei ze. Jonge wat is dit voor vrouw.ik zat nog 30 minuten voor de deur te roep dat ze open moest doen maar ze reageerde niet.

P.p Hayat
Ik had hem buiten opgesloten. Wat een sukkel man. Kijk wat hij zegt. Het was iets van 30 minuten later en ik hoor hem de hele tijd zeggen dat ik de deur moet openen.ik vind eigenlijk  wel zielig dat ik hem zo buiten laat staan. Ik zat ff te twijfelen of ik moest open doen. Ik deed de deur toch open. Hij kwam boos binnen en deed de deur dicht. 'Ik stond fk 1 uur te wachten tot je de deur open deed' zei hij. ' wees blij DAT ik open heb gedaan' zei ik en ging in bed liggen En voor ik het wist viel ik in slaap.

Volgende ochtend

Ik werd wakker en zag dat Samir naast me lag.ik nam een douch en kleedde me om. Me telefoon ging af ik zag dat het die nummer was die me had geappt. Ik rende snel naar Samir toe en schudde hem wakker.
Watttt zei hij geïrriteerd. Die persoon belt. Zijn ogen gingen gelijk open en hij pakte me telefoon van me af en nam op.

Telefoongesprek zie hier onder👇🏽

06......(rachida's stem)-Hayat denkt dat ze me broer van me af kan pakken hahaha in haar dromen
06......(ander peroons stem)-ja oke maar rachida  mag ik me telefoon ik moet me ma nog appen
06.....(rachida's stem)-ja pak
06......(ander persoons stem)-kut rachida je hebt dat ene meisje gebeld

Piep piep piep

P.p Samir
Ik kon me oren niet geloven me eigen zusje die dat deed en ik heb de hele tijd tegen Hayat gezegd dit dat ik voel me nu echt schuldig tegen over haar.
Ze keek me aan zo van kijk-ik-zei-het toch.
'Hayat het spijt me ik had je moeten geloven' zei ik. Ze keek me even aan en zei 'ja is al goed'. Maar ik zag aan der dat ze het niet echt meende.

We gingen naar een tentje en bestelden eten. We hadden sinds gistermiddag helemaal niks gegeten.we hadden de hele dag geen woord gewisseld en als ik wat zei antwoordde ze kortaf terug. Ik moet een manier vinden zo dat ze het me echt vergeeft.het was een paar uur later en we zaten in de hotelkamer gewoon te zitten. Ik had rozen laten bezorgen naar onze kamer ik wilde ze aan Hayat geven 

P.p Hayat
Ik hoorde geklop op de deur ik keek Samir vragend aan en deed de deur open. Het was zo een man die daar werkte. ' Hayat el.....' zei de man. Ja dat ben ik antwoordde ik terug. Hij gaf een hele grote boeket rozen aan me en zei dat het voor mij was.ik bedankte hem en deed de deur dicht. Ik zocht naar een kaartje maar er was er geen. Pff nu krijg in weer ruzie met Samir omdat iemand mij rozen stuurt. Ik probeerde zo on opgemerkt mogelijk naar de prullenbak te lopen en gooide de bloemen weg. 'Wat doe je' hoorde ik Samir lachend zeggen. 'hmm ooh dit uuuh ik weet niet van wie het is er was geen kaartje' zei ik. Wtf waarom lacht hij. 'Die rozen heb ik voor jou gehaald' zei hij lachend ik moest ook lachen en haalde de bloem uit de prullenbak. Ik bedankte hem. Omggg zo lief hij heeft rozen voor me gehaald.

Weer nieuw deeltjeee
Stemmen+rea zou lief zijn ❤️❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now