Deel 21

4.8K 218 58
                                    

'Omgggg Hayat je bent zwanger' zei ze blij en gaf me een knuffel. 'Z-zwanger...wat bedoel je ik ben niet zwanger' zei ik. 'Hoofdpijn,misselijkheid,chagie,stress je bent zwanger ik weet het 10000 miljoen procent zeker' zei ze. Ik,zwanger. Het kan wel maar-maar....

P.p hayat
Misschien heeft zeynep wel gelijk en ben ik echt zwanger.ik ben wel een beetje overtijd,maar 3 dagen ofzo dat hoeft toch niet gelijk te betekenen dat ik zwanger ben.....
Er kwam een klein glimlachje op mijn gezicht toen ik dacht aan het idee dat ik en Samir een kindje hadden. Maar wilt hij het wel. Ik ben pas 21 en hij 22 is het niet te jong....

Stel je voor hij wilt het niet,hij werkt en doet alles misschien is hij er helemaal niet aan toe. We hebben het namelijk nooit echt over kinderen gehad.

'HALLOO IK PRAAT TEGEN JOU' zei zeynep. 'Huh ooh wat zei je' zei ik. 'Waar zat je met je gedachtes' vroeg ze daarna. Ik was heel eventjes stil. 'Stel je voor ik ben zwanger....Wordt Samir wel blij. Misschien wilt hij helemaal nog geen kinderen of is hij er niet aan toe' zei ik terwijl er een paar traantjes over me wangen rolde. 'Sgat tuurlijk wordt Samir blij' zei zeynep en gaf me een knuffel ik knikte.

'Kom bij mij slapen vraag aan Samir dan halen we morgen een zwangerschapstest oké ??' ' ja is goed' zei ik terug.ik hoorde de deur open gaan wat betekende dat Samir en zaka waren gekomen. 'Oké veeg je tranen weg en ga naar je mannetje' zei zeynep lachend. Ik lachte ook en liep naar binnen.

We hadden nog wat thee/koffie enzo gedronken en toen en even later ging iedereen weg behalve zeynep en zaka. 'Samir is het goed als ik vandaag bij zeynep slaap' zei ik lief. 'En mij alleen laten' zei hij en trok me naar hem toe.ik gaf hem een lieve/smekende blik 'Ja is goed' vulde hij zich aan en plante een kusje op me lippen. Ik liep naar boven en pakte wat spullen.

Volgende dag

Het was de volgende dag en ik en zeynep hadden het der de hele tijd over. 'Oké kom we gaan halen' zei zeynep. Ik knikte en we gingen snel naar de kruitvat en liepen naar de kassa om het af te rekenen. 'Heyy hayat' hoorde ik van achter terwijl ik de test in me tas deed. Ik draaide me om en zag Rachida pfff niet weer haar. 'Hoi' zei ik droog. 'Wat doe je hier' vroeg ze "lief". 'Gewoon wat dingen halen' 'ooh ja ik ook wat heb je gehaald' vroeg ze. Omggg ik irriteer me fking erg aan der wat boeit haar dat. 'En wat gaat jou dat aan' zei ik droog. 'Ooh ik vroeg me het af....' zei ze. 'Najah wij gaan byee' zei zeynep en trok me uit de winkel.

P.p rachida
Ik ging eventjes naar de kruitvat om wat te halen en toen zag ik HAYAT. Uggg ik heb echt een hekel aan der nog steeds maar me ma wilt dat ik lief doe dus doe het alleen voor en moeder. Toen ik goed keek zag ik der met een zwangerschapstest. Dat kan je toch niet menen is ze zwanger. Wordt ik tante. Omgg inshaAllah gaat dat kind niet op HAAR lijken maar op me broer. Ik liep naar der toe en vroeg wat ze had gehaald even kijken of ze het gaat zeggen. Ze zei het niet. En toen drong het me naar binnen. Ze wilt het sowieso niet zeggen,omdat het niet van Samir is. Ik weet het zeker. Niemand ziet het en vind haar een lief meisje en alles maar ik zie gewoon ze een vieze Kech is.... wacht maar hayat je bent nog niet af van mij...je hebt me broer van me afgepakt en nu geloofd hij me niet meer. Maar ik weet hoe ik je leven kan verpesten. Ik ben niet meer dat kleine lief meisje,want de dag dat ik JOU leerde kennen ben ik veranderd.

P.p hayat
We waren aangekomen bij zeynep der huis. 'Oké ga nu doen' zei zeynep met grote/enge glimlach op der gezicht. 'Wacht is jonge ik heb nog me schoenen aan' zei ik lachend en deed en schoenen en jas uit. 'Oké klaar ga doen' zei ze. 'Eyy doe is rustig' hoorde je souf vanuit de woonkamer schreeuwen. 'Okk sorry' schreeuwde zeynep terug en duwde me de trap op. Ik liep naar de badkamer en deed wat op de verpakking stond. 'Klaar' zei zeynep vol spanning. 'Jaa' zei ik terug en deed de deur open.

'Er staat dat je even moet wachtten' vulde ik me zelf aan. Ze knikte en we liepen eventjes naar beneden,want we hadden nog niks gechapt door dat hayat zo snel mogelijk die test moest halen.

P.p souf
Ik liep naar boven want ik zou zo naar can gaan een vriend van en dus ging naar de badkamer om me haar te doen. Opeens zag ik daar een zwangerschapstest. Nooo deze ga je niet menen ik pakte de doos uit de prullen bak. 1 streepje niet zwanger 2 wel. Ik keek naar de test en zag 2 streepjes staan. Eh vieze kech dat ze is zeynep is zwanger. 'ZEYNEP' schreeuwde ik boos en stormde naar benden. 'Eh kech je bent niet eens getrouwd en je bent zwanger tövbe tövbe' zei ik. Hayat en zeynep keken elkaar aan en zeynep sprong opeens in de armen van hayat. Bruh en ze is er blij mee ook. Ik zag dat ze moesten huilen. 'Ja als ik jou was zou ik ook huilen,ik zweer als Baba hier achterkomt maakt hij je eerst dood' zei ik. 'Sukkel ik ben niet zwanger hayat is zwanger' zei zeynep. Geschrokken keek ik hayat aan.

'Zeg wallah' zei ik blij. 'Wacht laat me eerst die test zien jij hebt sowieso scheel gekeken ofzo' zei hayat lachend en liep naar boven. Ze kwam dansend naar benden. ' je had gelijk IK BEN ZWANGER' zei ze blij. Ik gaf haar een knuffel. 'Gefeliciteerd kleintje' zei ik. 'Dankjeee' zei ze terug.

P.p hayat
Ik ben gewoon zwanger we krijgen een kind. Maar hoe moet ik dit Samir vertellen....

Hayat is zwanger
Wordt het boy of girl...wat denken jullie. 😏😏👶🏽

So naar:@zeinebabou !!

Stemmen+ rea zou lief zijn ❤️❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now