Deel 17

5.3K 230 3
                                    

hand in hand renden we weg. Tot we in een steegje kwamen waar het dood liep. We zagen de jongen in het midden voor ons staan met nog 2 andere jongens. Shittt wat moeten we doen....

p.p samir

de jongens stonden recht voor ons. de jongen die ik sloeg  zei 'waar willen jullie nu heen vluchten' met een glimlach op zijn gezicht. hayat keek  me bang aan en ik zag dat ze bijna moest huilen 'wat gaan we doen' zei hayat met een trillende stem.ik keek der hopeloos aan want ik zelf wist het ook niet de jongens kwamen onze richting op lopen.hayat kneep in me hand.toen opeens hoorde we schiet/geweer geluiden.de jongens keken bang om zich heen.oke dit is mijn kans dacht ik en pakt een jongen van achter beet en sloeg de jongen en hij viel  knock out neer. ik zag zaka aan komen rennen toen snapte ik het al hij was de gene die de kogel afschoot.ik stond naar zaka te kijken 'SAMIR KIJK UIT hoorde ik hayat schreeuwen en op dat moment voelde ik dat er een pistool op me werd gericht shiitt er was nog 2 jongens ik was dat helemaal vergeten. ik draaide me om en zei ' schiet dan eh mietje schiet dan' ik zag dat ie moeilijk keek. hij haalde de trekker over en stond op het punt te schieten toen hij opeens op de grond viel ik zag hayat achter hem staan met een grote steen in der handen.ze keek me bang aan 'omggg is hij dood' zei ze gestrest. Zaka kwam naar me toe ik zag dat hij die andere jongen een goed lesje had geleerd.

'ewa bro wat hadden jullie te zoeken met deze jongens' zei hij vragend. Ik zuchtte 'langggg verhaal' zei ik.(toen ik onderweg was en Hayat achterna zat zag ik dus dat ze die hotel ik ging en ja het zag er al uit als ik had gedacht en belde zaka op voor je weet maar nooit of Hayat gaat eigenwijs doen en wilt niet met mij mee'. Ik keek om me heen en zag hayat huilen en naar die jonge zijn hartslag kijken. 'Hayat wat doe je' zei zaka lachend. Op gelucht stond ze op 'Hij is niet dood' zei ze blij. En ik en zaka schoten in de lach.ik zag dat ze ook moest lachen toen haar ik haar aankeek verdween de lach op der gezicht En Hayat liep boos weg. 'Hebben jullie ruzie ofzo' zei zaka. Ik knikte en we liepen achter Hayat aan.

P.p Hayat
Ik dacht echt dat ik hem had vermoord,maar gelukkig leefde hij nog. We begonnen te lachen. Ik zag dat Samir me aan keek en alles kwam gelijk weer naar boven.oohja we hadden ruzie. Het liefst wil ik nu bij hem zijn en nooit meer weg gaan,Maar zo makkelijk gaat dat niet. Ik kan hem niet in 1x vergeven MAAR eerst moet hij inzien dat ik het NIET heb gedaan. Ik liep boos weg naar het hotel om me spullen om te halen. Ik pakte me spullen en zag dat Samir en zaka nog veeeerrrrrrrrrr achter me waren dus ik ging gewoon voor het gebouw op me koffer zitten wachten tot ze kwamen.

Ik stapte de auto van Samir in en we hadden geen woord gewisseld.

Thuis aangekomen liep ik gelijk door naar boven en nam een lekker warme douch.daarna deed ik me pyjama aan en liep naar benden om eten te maken voor me zelf allen natuurlijk ,want hij mag voortaan voor zich zelf zorgen.

Ik liep dus naar benden en zag Samir op de bank zitten voetbal kijken. Ik snap hem echt niet hij doet gewoon net alsof er helemaal niks is gebeurd. We werden bijna vermoord en hij kijkt rustig voetbal. Ik maakte wat simpels en ging op de bank me eten chappen. 'Heb je eten gemaakt' vroeg Samir. 'Dat zie je toch' zei ik bot terug. 'Waarom doe je zo?'zei Samir. Ugg hij irriteert me zo fking erg. 'Miss omdat jij mij beschuldigt van diefstal' zei ik boos. 'Hoe wil je anders verklaren dat dat goud hier komt' antwoordde hij terug. 'IEMAND HEEFT HET HIER DUS VERSTOPT OFZO WEET IK VEEL' schreeuwde ik naar hem. 'Jaja denk het ook iemand komt ons huis in met goud en wij merken dat niet zei Samir en toen wist ik het. SALOUA zij heeft het gedaan. Ik wist wel toen dat ze iets van plan was. Waarom kwam ik er niet eerder achter. 'Ik ben zo terug' zei ik tegen Samir en pakte snel me tas,deed me schoenen aan en ging gelijk door naar zeynep met de bus.

Daar aangekomen belde ik aan de moeder van zeynep deed open. 'Salam alaikum' zei ze. 'Alaikum salam' antwoordde ik terug en gaf haar 4 kusjes. 'Zeynep is niet thuis' zei der moeder. 'Uuh ja ik wilde ook wat aan souf vragen' zei ik. Ze knikte en riep souf. 'Ewaa wat is er' zei hij. 'Kan je me een lift geven?'vroeg ik. 'Ja is goed waar heen en waarom zit je nog in je pyjama'  zei hij lachend en tijdens dat hij zin schoenen aan deed.

Ooh ja shit ik heb nog me pyjama aan naja schijt. 'Ooh ja vergeten maar je moet me brengen naar saloua' zei ik. Hij stopte met het aan doen van zijn jas. 'Hayat wat ga je daar doen' zei hij bezorgd. 'Zeg je later wel snel' zei ik haastig.

Daar aangekomen

'Wil je dat ik mee ga' vroeg souf me. 'Nee lukt wel' antwoordde ik terug. Ik stapte uit de auto en bonkte op de deur. (Trouwens ik weet waar ze woont,omdat we er een x heen gingen 3 jaar geleden ofzo)

Ze deed de deur open
En ......

Wollah zo fking eng volgens mij is mijn acc gehackt,want ik had getypte en opgeslagen en opeens allemaal andere dingen staan der,dingen zijn verwijderd en alles fking creepy en niemand zit op mij acc die ik ken en niemand weet ww dus heb ff snel me ww veranderd 🤯.omggg ik type nu en me letter type is veranderd en dat kan alleen via instellingen of wattpad spaced hem helemaal maar vgm zit iemand echt op mijn acc 😂😭. Dus Als er rare dingen ofzo staan ik ben het niet!!!!!!
Najah even me levensverhaal kwijt
Hahah 😂❤️❤️

Stemmen+rea zou lief zin 💓💓

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now