Deel 54

2.1K 96 21
                                    

Heyyy sorry geen deel vandaag maar een mededeling,want ik heb weer een nieuwe boek.

Het boek heet 'ik wilde het niet' en gaat over een meisje (Imane 17) ik neem jullie mee in haar leven,want wat ze allemaal mee maakt is niet niks... ergens naar toe gaan blijkt haar ergste fout van haar leven te zijn. Die dag werd ze verkracht..mishandeld...zwanger. Alles gebeurde op die dag. Er ontstond een gloednieuw leven in haar buik van een wild vreemde verkrachter... dagen lang in haar bed zitten huilen en niks aan iemand kunnen vertellen,ze moest alles geheim houden,want mensen zouden der niet steunen. Der moeder,vader... de broer...der vriendin. Gaan ze haar wel geloven? Ze is 17 jaar en zwanger en schande voor haar familie met wil of niet. ZE. IS. EEN. SCHANDE. Volgens haar vader,de enige woorden die haar familie voor der heeft. En daar staat ze dan helemaal alleen met niemand.... wie gaat nou nog van der houden....niemand...of vind de liefde haar weer terug ?

Ik heb het boek zo'n beetje kort proberen samen te vatten zonder zo veel weg te geven...want wat je daar net las was nog niks van wat ze nog mee gaat maken.

Het verhaal staat nu online. Ik heb super veel inspiratie voor het boek en zou het zeker waarderen als je een kijkje zou nemen en zou willen delen wat je er van vind🤗

Trouwens volg ook ff allemaal Azranur58x en neem een kijkje in der boek. Ik denk datzelfde het erg zou waarderen ❤️

Alvast bedankt xx samira ❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu