Deel 5 🏝

9.1K 344 21
                                    

P.p hayat
We waren aangekomen in onze hotel waar we 1 hele week samen moesten zijn het was zooo een mooi hotel je had er alles er waren kleine en schattige winkeltjes een restaurant een plekje waar je kon zitten en nog veel meer.

Samir ging voor ons een kamer regelen en ik ging op een van die banken zitten. ik zat om me heen te kijken en te bedenken wat ik zometeen wou doen door die gedachtes zag ik niet dat Samir naar me toe kwam met een sleutel in zijn hand voor onze kamer 'kom je mee' zei hij zachtjes ik keek hem aan en stond op. Samen liepen we naar de liften toe en gingen naar onze kamer. Toen we binnen waren bewonderde ik de kamer het zag er best wel mooi uit (zie onze kamer hier onder👇🏻)

 Toen we binnen waren bewonderde ik de kamer het zag er best wel mooi uit (zie onze kamer hier onder👇🏻)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ging naar de badkamer en nam een douch het was heerlijk warm water en genoot er van. Toen ik er uit kwam trok ik een mooi/lang zomer jurkje aan en kwam uit de badkamer het was heel stil ik zag Samir op de balkon staan en liep naar hem toe. Hij zei 'het uitzicht is egt prachtig vind je niet' we zagen vanaf hier de zee het was egt heel mooi 'pff en hoe' Samir liep weg naar de badkamer en riep vanaf daar 'zullen we zometeen naar de strand toe gaan?' 'Jaa lijkt me leuk' snel trok ik me bikini aan en deed me jurk der weer over heen, pakte me tas in ik nam: 2 handdoeken, zonnebrand crème,en  me zonnebril mee net toen ik klaar was kwam Samir ook uit de douch. Hij had al zijn zwembroek aan. 'Zullen we' zei hij 'jaa ik kom er aan,maaar uhmmm wil je geen shirt?' Vroeg ik hem. Hij schudde zijn hoofd 'het strand is dichtbij' zei hij. Ik glimlachte en hij liep al naar de deur. We liepen door het hotel door naar buiten en ik zag al veel meisje kijken naar haar waar door ik me ongemakkelijk voelde. Hij zag het en sloeg zijn gespierde arm om mij heen.

Op de strand was het heel druk er was bijna geen plek meer om te zitten in de verte was er nog plek dus wij gingen snel daar heen. Ik smeerde me in met zonnebrand crème ik deed het overal maar op 1 plek kwam ik er niet bij namelijk mijn rug. Samir zag dat en vroeg zachtjes 'zal ik helpen' voor ik antwoord kon geven pakte hij de zonnebrand crème uit me handen en smeerde me in het voelde heel raar maar tegelijkertijd tijd ook lekker het voelde net ene massage 'dankjewel' zei ik verlegen en ging lekker in de zonnetje liggen. Een paar minuten later was het super stil ik deed me ogen open en ik zag niemand naast me. Ik keek een beetje om me heen naar de zee en in de verte zag ik iemand op me aflopen ik kon hem niet goed zien door de zon dus ik ging weer verder met waar ik mee bezig was. Ik verveelde me zo erg dat ik weer ging liggen en sloot me ogen ik viel bijna in slaap tot er koude druppels water op me viel ik deed me ogen open en zag Samir voor me staan 'kom je ook het water in is lekker koud' zei hij ik schudde mijn hoofd 'nee misschien straks' ik zag Samir teleurgesteld weg kijken en ging naast me zitten.ik wilde wel zwemmen maar ik weet niet hoe. Ik heb het nooit geleerd en ik vind het best wel gênant om het te zeggen.

P.p Samir
Hayat Smeerde zich in met zonnebrand crème. Ik zag dat ze niet bij haar rug kwam dus ik vroeg of ze hulp nodig had. Ik zag dat ze wat blauwe plekken enzo had. Dus ze loog..de vader enzo sloeg haar nog wel.ik wilde het haar wel vragen maar het was ons huwelijksreis en ik wilde dat het leuk werd dus wilde haar niet er aan laten herinneren snap je.

Hayat lag de hele tijd en wilde niks doen dus ik vroeg 'wil je nu wel gaan zwemmen?' Ze keek me aan en het was even stil na een tijdje zei ze 'ik kan niet zwemmen ik heb het nooit geleerd'
'Kom ik leer je wel' zei ik terug. Ze keek me twijfelend aan. 'Ik weet niet....straks gebeurt er wat' zei ze. 'Nee joh ik ben bij je dan kan er niks met je gebeuren'
Ze knikte en we liepen samen naar de zee. We liepen rustig het water in. Het water kwam tot der buik. 'Samir...zullen we terug gaan' zei ze bang. 'Hayat het komt goed' zei ik.we liepen verder het water in. Ze sloeg der armen om me nek. 'Samir Samir me voeten komen niet meer bij de bodem,ik durf niet kom gaan' zei ze bang. Ik moest lachen. 'wat lach je' zei ze terwijl ze ook moest lachen. 'Oke we gaan wel beetje terug' zei ik en we liepen naar een plek waar ze wel kon staan.ik legde der uit hoe het moest en ze ging het proberen. 'Samir kijk het lukt'zei ze. 'Hayat ik heb je nog vast' zei ik lachend terug.ze keek me droog aan en ging weer staan. 'Pff ik-..' en voor dat ze haar zin kon afmaken begon ze te schreeuwen en sloeg haar armen en benen om me heen geschrokken hield ik der vast.

P.p Hayat
Ik wilde zeggen dat ik het toch niet kon en dat we het beter op konden geven. Maar toen voelde ik opeens iets langs me been. Ik werd helemaal gek en sprong automatisch op Samir.we waren letterlijk 4 mm van elkaar af. En we keken elkaar aan en ik verdronk gewoon in zijn ogen. 'Wat is er' vroeg hij lachend. Ik liet hem los en ging staan. ' ik dacht dat ik wat langs me been voelde' zei ik terug. 'maar zullen we gaan ik best honger' zei ik om van onderwerp te veranderen . Hij knikte en we wilde naar onze plek toe lopen. Ik en Samir keken elkaar gelijk aan. 'uuuh waar zaten we ook al weer' zei hij. We schoten allebei in de lach.

P.p Samir
Na 4 uur zoeken (denk 40 minuten maar je weet wel beetje overdrijven 😂) hadden we onze plek gevonden. We pakten onze spullen en liepen naar onze kamer. Hayat ging eerst douchen. Ze zat in de douch en ik hoorde dat ze appjes kreeg ik ging gewoon kijken want ewa ja ze is wel gewoon me vrouw. En ik zag dat het een nummer was die ze niet had opgeslagen.

06......- schat wanneer krijg ik je weer te zien ik mis je.
06......-mijn gedachtes zij de hele tijd bij jou ik krijg je geen min uit me hoofd reageer zo snel mogelijk. Hou van je ❤️

Ik las de appjes en werd helemaal gek 'wat denkt ze wel niet'. Met andere boys enzo......

Hmmm heeft Hayat een vriend.....
Stemmen+rea zou lief zijn ❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu