Deel 28

3.9K 194 65
                                    

☝🏽laila ~Hoiii ik ben laila (ze is vieze kech)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

☝🏽laila ~
Hoiii ik ben laila (ze is vieze kech). Ik ben het zusje van Hassan en ex vriendin van Samir. Waarom het uit is...? Najah was het wel ooit aan..hij speelde alleen met me meer niet...

Flashback
'Laila kom lounge ik vv me' zei safae (een kech vriendin van der) 'saff me broer gaat ook hij brengt wel' zei ik terug ze knikte en we liepen naar mijn huis aangezien ik dicht bij school woon. We hoorde een paar jongens fluiten. Ik zag dat safae naar ze toe wilde lopen maar trok der terug. 'Bruh laila ze zijn leuk laat me' 'nee me broer wacht' zei ik terug en we liepen verder. Bij mij aangekomen groette ik me broer en liep naar me kamer om me om te kleden. Ik deed een corptop aan met een strakke legging waar je me kont goed in zag want ewaa ja.

Bij lounge aangekomen

We liepen naar binnen en ik voelde al gelijk dat iedereen naar me keek wat wel logisch is. En nee Guys me broer vind het niet erg dat ik naar lounge etc ga.

Me broer moest nog wat zaken doen en was dus weggegaan. Ik zag een paar jongens die handgebaren maakte dat ik moest komen. Ik liet safae achter en liep naar ze toe en ging op 1 van hun zijn schoot zitten. 'En hoe heet jij schoonheid' zei een andere jongen. 'Laila jij' zei ik. 'Samir' zei de jongen. En WoW hij is zooo knap. Ik ging van de andere jonge zijn schoot en ging op dat van hem zitten en we gingen nog wat praten en vervolgens gebeurde er nog een paar dingen.....

1 week later

Ik en Samir spraken al 1 maand niet ik zie hem alleen maar bij de lounge ik dacht echt dat het serieus was tussen ons. Ik besloot hem nog voor de 1638282 x te bellen. Eindelijk nam hij op.

L~Samir bæ wrm nam je niet op
S~wie ben jij
L~laila..? Hbj wie ben jij je vriendin..
S~welke laila ik hoorde nog wat vrouwe stemmen op de achtergrond
L~welke laila... meen je die. De laila die je vorige week bij de lounge had ontmoet.
S~ooh jij..ja Wats er
L~ ik ben je vriendin wrm doe je zo
S~hahaha vriendin. Kijk ik weet we hadden het leuk maar ik doe niet aan vriendin en vriendje begrijp je dat eh kech
L-kech...?  Zei ik met een trillende stem omdat ik me tranen in probeerde te houden. 
S-ok challas ik ga heb betere dingen te doen. 

Piep piep piep.....

Hij heeft opgehangen....hij noemde me een kech...en hij heeft me gebruikt net als een hoer....

2 maanden later

Het alweer een tijdje verder en ik heb Samir zo lang proberen te bereiken wat niet lukte en als het lukte was het enige wat hij deed me uitlachen en uitschelden  ik heb maanden voor hem gehuild en kijk wat hij doet dit verdien ik niet.....

Einde flashback

P.p Samir

Ik zag laila daar huilen. 'Samir stop,niet doen' zei ze En rende naar Hassan toe. Ze hielp Hassan proberen op te staan. 'Waarom doe ne dat ben je gek' zei ze snikkend. 'Weet je wat jou broer heeft gedaan.......hij heeft mijn vrouw vergiftigt en mijn ZWANGERE vrouw. Me kind is weg en dat heeeft jou kkr broer gedaan' zei ik boos. Ze keek geshockeerd. 'J-je vrouw..?' Zei ze. 'JA me VROUW'zei ik terug. Kijk waar zij mee zit het boeit der niet eens. 'En d-dat doet mijn broer niet' 'ja ik heb niks gedaan' vulde hij laila aan. Tfoeeee hij maakt me kkr boos. Ik wilde hem weer klappen maar zaka hielp me tegen. 'Samir skot,kom we gaan hayat maakt zich vast zorgen' zei zaka. Ik knikte en we liepen naar de auto. Onderweg had ik nog wat bloemen voor der gehaald.

We waren bij het ziekenhuis en liepen naar kamer 231 waar hayat ligt. Ik klopte aan en lopen naar binnen maar zag geen hayat of zeynep. Waar zin ze heen gegaan..?. Ik probeerde ze te bellen maar ze namen niet op. Hayat der spullen enz zijn wel weg.ik belde nog souf om te vragen of ze naar zeynep zijn gegaan maar ze waren er niet.

'Bro waar zijn ze' zei ik. 'Ik weet niet man kom balie vragen' antwoordde zaka terug. Ik knikte en we liepen naar de balie. 'Uhmm mag ik vragen waar hayat el...... is want ze is niet in der kamer'. 'Ik zal even kijken voor u' ze toetste Dingen in op der computer en zei 'ja ze is opgehaald door der man' ik kon me oren niet geloven 'man...'

Heyyy mensen klein deeltje en duurde ook lang maar heb weinig tijd en ramadan maakt me echt moe ♥️♥️♥️♥️

Volgende deel wordt InshaAllah lang en btw k heb de personages veranderd.

Stemgoal-32

Stemmen+rea zou lief zijn ❤️❤️❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now