Deel 35

3.6K 226 20
                                    

Wat er vooraf gebeurde:
Hoe kan k zo dom zijn. Hoe ben k die operatie helemaal vergeten....

Heb je al gestemd 😉🤓

P.p samir
Het is al ongeveer een week later en Hayat ligt nog steeds in coma. Ik hoorde dat er op de deur werd geklopt en zag het hoofdje van me moeder uitsteken. 'Salam' zei me moeder toen ze binnen kwam. Rachida en me vader volgde er achter. 'Gaat alles goed met der?' Vroeg Rachida zachtjes. 'Hmdl alles gaat goed maar we weten niet wanneer ze wakker word' zei ik moeilijk. 'Samir je ziet er moe en zwakjes uit ga maar naar huis uitrusten wij blijven wel bij Hayat maak je geen zorgen' zei me moeder. 'Nee yemma,alles gaat goed met mij..k wil bij Hayat blijven' zei ik. Ze knikt.

'Mag k even met Hayat alleen zijn?' Vroeg Rachida. Ik twijfelde je weet maar nooit het is Rachida. '5 minuten' zei ik bot. Ze knikte. We verlieten de kamer en wachten in de wachtruimte.

P.p Rachida
Me broer en me ouder liepen de kamer uit. Ik nam plaats op de stoel naast de bed. Er rolde een haar tranen over me wangen. Ik pakte de hand van Hayat vast. 'Hayat het spijt me zo erg..voor alles. Ik weet niet wat me bezielde. Ik kon het vgm niet accepteren dat me broer weg zou gaan uit huis en mij alleen zou laten...k heb domme dingen gedaan en heb spijt. Ik hoop dat je het me kan vergeven en we een goede band op kunnen bouwen' zei k zachtjes.

P.p Anouar
EEIINNNDDDDEEEELLLIIIJJJKKKK hayat ligt in coma en ze heeft een hersen schudding dus ze is de laatste paar jaar vergeten. Ik kan gwn zeggen dat ze mijn man is en niet Samir. Ik kan nu dan gwn der hand vragen en dan zijn we gelukkig samen. Het is nu 17:30 en ik ben nog niet naar hayat geweest dus ik ga ff naar haar toe. K heb der nu al gemist haar geur, aanwezigheid, der glimlach alles gewoon.

Aangekomen bij de ziekenhuis...

'Hey ik kom voor hayat el*****' zei ik tegen de balie vrouw 'ehm ja die ligt in kamer 340 dus u moet de lift pakken 2 verdieping en dan rechts' antwoordde ze terug 'okeey dankjewel' zei ik en liep naar die lift. Aangekomen bij der kamer hoorde ik die apparaatjes die haar hard slag meet ofz.

Toen k de kamer binnen liep zag k een meisje zitten huilen. Geschrokken keek ze me aan. 'Ooh Uhmm ik zal vertrekken' zei ze met een snikkende stem. 'Ik kan ook later komen als je wilt' zei ik terug. Ze schudde met der hoofd 'k ga wel' zei ze zachtjes. K knikte en ze stond op en liep weg de kamer uit....

P.p Samir
'Samir' hoorde ik terwijl ik een hand op me schouder voelde. Ik deed me ogen open en zag Rachida voor me. Ik ben blijkbaar in slaap gevallen. 'Wij gaan als je dat goed vind' zei me vader. 'Ja isg bedankt dat jullie zijn gekomen' zei ik. Me moeder glimlachte en gaf me een knuffel. 'Het gaat allemaal goed komen maak je geen zorgen' zei me moeder en trok zich terug. Ik knikte zwakjes. 'InshaAllah' zei ik. 'Ooh trouwens er liep een jongen Hayat der kamer in had hem niet eerder gezien ken je hem ofz?' Vroeg Rachida. Niet snappend keek ik der aan. Der familie kan het niet zijn en Hayat heeft geen jongens vrie....ANOUAR sws. waar haalt hij die lef vandaan. 'Gaan jullie maar ik zie jullie nog wel' zei ik en zonder op antwoordt te wachten liep ik naar Hayat de kamer.

K deed de deur open en zag Anouar die de hand van Hayat vast houd.ik pakte hem bij zijn kraag en duwde hem tegen de muur aan. 'Hoe durf je nog aan der te zitten überhaupt hier te komen' zei ik terwijl ik hem een harde vuist tegen zijn kaak gaf. Hij begon te lachen terwijl er bloed uit zijn nosso stroomde/druppelde. Ik pakte hem bij zin kraag en duwde hem van de muur af en weer 10000x harder tegen de muur. 'laat me je nog 1x bij der zien en k maak je do....' 'anouar' hoorde ik Hayat huilend zeggen. Gelijk liet ik hem los en liep naar Hayat en pakte der hand. 'Hayat je bent wakker' zei ik en gaf een kus op der hand. Snel trok ze der hand weg 'Anouar doe wat...wie is dat..' zei ze huilend. 'Hayat ik ben het Samir je man' zei ik. Ze keek me niet snappend aan. 'D..dat kan niet ik ga al trouwen met Anouar' zei ze. 'Ja dus wat kom je nu zeggen dat jij der man bent eh sukkel kowed van hier ga weg bij me vrouwtje' zei hij....

Heyyy zina sorry dat het zo lang duurde maar ik eb binnenkort toetsweken 😭😭

Wollah wens me succes ben niet goed voorbereid🤓

Tot nieuwe deeltje InshaAllah 💖

Vote en rea zou lief zijn 😘🦋

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now