Deel 32

3.7K 193 17
                                    

Ik ben trouwens al een paar dagen niet thuis en slaap bij een vriendin. Ik heb gwn het lef niet om naar dat locatie te gaan maar vandaag ga k het doen ik ga der heen..

P.p Hayat
Ik schrok wakker toen ik opeens een harde knal hoorde.het was Brahim ( dus Hassan ik zal ff uitleggen wrm ze denkt dat hij Brahim heet voor als je het vergeten was.nou kijk toen hayat naar dat etentje ging van toen hij gif in haar drinken deed stelde hij zich voor als Brahim so that you know:)

'Brahim..?' Zei ik. Hij begon eng te lachen. 'Wat brah-..... oooh jij denkt dat ik echt Brahim heet ik dacht dat Samir je het wel verteld had' zei hij. 'Wat verteld..?' Vroeg ik. 'Dat ik eigenlijk Hassan heet' Hassan..? De hassan die hassan waar Saloua verlieft op is.... 'en ff voor de duidelijkheid hé...weetje nog bij dat etentje toen Samir zo boos werd omdat je met mij zat..nou ik ken Samir al een tijdje en wat hij mijn zusje heeft aangedaan....' hij begin ze kaken te spannen en sloeg plotseling tegen het muur  ik schrok en ging een sprongetje achter uit. 'W-waar heb je het over' vroeg ik terwijl ik moeilijk uit me woorden kwam.

'Samir heeft mijn zusje gebruikt alsof ze een HOER was' zei hij. Wat Samir..dat zou hij nooit doen. 'Samir doet dat niet' zei ik. 'Samir doet dat niet hahaha hij was eerst elke dag lounge en ging met een ander meisje naar bed was bijna altijd stoned' zei hij. Dat kan toch niet..hij liegt sws..toch...?!

Hij ging weer verder met praten. 'Maar ff over dat etentje dus je kan wel zeggen dat Samir en ik uhmmm...vijanden waren' zei hij en kwam naast me op het bed zitten. 'Dus ik wil natuurlijk wraak voor wat hij laila heeft aangedaan...dus heb wat gif in jou drinken gedaan en nu is je kind weg' zei hij net alsof het niks was en lachend.

De tranen kwamen naar boven. 'WAT door jou is mijn kind weg ..?!' Schreeuwde ik naar hem en stond op van het bed. Hij stond ook op en kwam naar me toe lopen. 'Moge allah jou later straffen voor wat JIJ hebt gedaan' schreeuwde ik naar hem terwijl ik huilde en duwde hem. 'IK..? Hahahahah. Je bedoelt Samir als hij die fouten niet had gemaakt was dit nooit gebeurt' zei hij voor dat ik ook maar iets kon zeggen drukte hij zijn lippen tegen de mijne.

Snel duwde ik hem van me af. 'WTF DOE JE' zei ik. 'Ik doe het zelfde wat Samir deed met laila schat' zei hij. 'WAT SCHAT JE HOUDT JE KKR POTEN BIJ JE BEGREPEN' schreeuwde ik. 'Wat bedoel je handen bij je houden' zei hij lachend en duwde me tegen de muur. Ik begon hem te slaan en tegen te stribbelen,maar het schoot er niet mee op aangezien hij sterker is. Terwijl hij me met zijn handen tegen de muur aan duwde. Begon hij kusjes in me nek te geven. Ik begon te huilen. 'Ga van me af' schreeuwde ik en nog veel meer toen ik hem weg probeerde te duwden wat uiteraard niet werkte.

'NIET DOEN' schreeuwde ik huilend. Het leek als of hij het niet hoorde en al mijn slagen niet voelde. Opeens begon hij aan me shirt te trekken. 'BLIJF AF' schreeuwde ik....

P.p rachida
Oke vandaag ga ik. Moedigde ik me zeg aan. Je denkt zeker Wats er nou zo moeilijk maar ik moet echt een goeie plan hebben als dit noet lukt gaan ze het zelfde doen met mij.

Ik zat uren na te denken over plannen maar ik kan dit niet in me eentje. Miss moet ik het gwn tegen Samir zeggen. Ik pakte me telefoon waar ik al 103 gemiste oproepen van Samir had. Ik belde hem en gelijk werd er opgenomen.

Samir-eh mogool wat neem je niet op..wollah als jij hier echt achter zit ik maak je af
Rachida-Samir ik ga je alles uitleggen maar eerst moeten ze zeynep en hayat helpen en snel
Samir-weet je waar ze zijn !!
Rachida-ja en Hassan wilt.... Ik ga je locatie sturen kom er heen en dan wijs ik de weg SNEL

er werd opgehangen en binnen 5 min stond Samir voor de deur. Ze waren met zaka en nog een paar andere jongens die ik niet ken. Ik stapte in en wees ze de weg.

'Hier kan je niet meer met de auto maar moet je lopen' zei ik. Hij knikte en we parkeerde de auto op langs een weg naast een bos. We liepen door het bos en zagen uiteindelijk het huisje. 'Hier is het' zei ik. Samir skotte me en zei tegen zaka en de andere jongens.  'Jullie gaan met zaka mee en zoeken zeynep en jullie komen met mij mee en gaan opzoek naar Hayat..er zijn sowieso bewakers dus let goed op. Als je ze hebt gevonden gelijk naar de auto begrepen' zei hij. Ze knikte 'ennn ik dan' zei ik 'jij blijft hier' zei hij. 'Maar' 'niks maar je blijft' zei hij boos. Ik zei niks en ze liepen weg.

P.p Samir
We zaten voor het huis. 'Zaka jullie gaan via die kant' zei ik en wees naar de rechter kant van het huis waar 2 bewakers stonden' hij knikte en liep die kant op. Wij gingen naar de andere kant er stond daar ook 2 bewakers. Nadat we ze uitgeschakeld hadden liepen we rustig naar binnen. Er waren niet echt heel veel bewakers maar voor 1 kamer stonden er wel nog 2. Sneaky liepen we der heen nadat we die ook uitgeschakeld hadden probeerde we de deur te openen en wat niet lukte. Ik pakte de sleutel van de bewaker die knock-out op de grond lag en opende de deur.

P.p zaka
We liepen door het gebouw en bezochten de kamers. Ik merkte dat alle deuren gwn open waren behalve deze deze zat opslot. Ik pakte me gun en schoot op het slot. De deur hing open toen ik de deur open deed zag een Zeynep in een hoekje bond en blauw. Ze was helemaal geslagen. Ze zat zachtjes te snikken en keek niet eens naar wie der binnen kwam. 'Zeynep..?' Zei ik. Ik zag der zachtjes opkijken. 
'Z-zaka' zei ze en sprong huilend in me armen. Ik ging met me vingers door der haren. Oeef wat had ik der gemist.ze maakte der los uit de knuffel 'H-ha-yat we moeten der vinden' zei zeynep met moeite. 'Komt goed geen zorgen' zei k. Ze begon me weer te knuffelen. 'Ik had je gemist' zei ze. 'Ik jou ook' zei ik. Ik hoorde opeens schoten  een andere kamer komen. 'Kerem-Rachid neem zeynep mee naar Rachida en ga dan naar de auto wij komen zo' zei ik. Hij knikte en nam zeynep mee. Gehaast rende ik naar de kamer van waar het schot kwam en zag ........

Wat denken jullie dat er is gebeurt.....?

EID MUBARAK ❤️

Stemmen+rea zou lief zijn ❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now