Deel 50

3K 174 18
                                    

Mevrouw el... u bent......'

P.p Hayat

'Mevrouw el... u bent......ZWANGER gefeliciteerd u krijgt een zoontje' zei de dokter






Dat is wat ik had gewild dat ze zei maar daarin tegen ging het zo.

'Mevrouw el... u bent helaas niet zwanger' zei de vrouw. Even was ik verdrietig. Het zou zo mooi geweest zijn als ik en Samir samen een kindje kregen. Ik die moeder wordt en Samir vader,maar...het is miss ook beter zo het is niet precies de goeie tijd voor een kind. Samir is vreemd gegaan en dan een kind hebben.....jah je snapt me wel.

'Weet u dan wat het anders kan zijn de verlamming enz' vroeg ik. 'Het gebeurd vrij wijzig,maar als je een erge beroerte of iets dergelijks hebt meegemaakt kunnen je spieren
daar door niet meer zo goed werken,maar gelukkig zijn ze bij jou weer genezen' zei ze met een glimlach. 'Dus het is niet iets ergs ofz' zei ik. Ze schudde haar hoofd. 'Hmdl' zei ik opgelucht. Ik bedankte der,schudde der hand en verliet het ziekenhuis.

———

Ik kwam thuis aan. En zag Wafa,Samir en Emir. In de woonkamer. 'Mama mama nu!' Schreeuwde Wafa. Vragend keek ik iedereen aan. Ze begonnen allemaal een verjaardagslied te zingen en Amira kwam aan lopen met een taart in der hand. Ik keek snel op me telefoon en zag idd 3 september staan. Ik was me eigen verjaardag vergeten. Niet gek natuurlijk heb het nooit gevierd.

Ik voelde me tranen opkomen en ze rolde al gouw over me wangen. Ik kon het niet meer aan en rende snel naar boven waar ik hysterisch begon te huilen. 'Hayat?' Hoorde ik Amira roepen. Ik negeerde het. Even later hoorde ik iemand die de trap opkwam en zag dat het Samir was. 'Gaat het?' Vroeg Samir. En kwam naast me op de bed zitten. 'N-neey' zei ik huilend. Hij trok me in me knuffel en even stonden we zo tot ik tot rust kwam. Ik hoorde Samir zijn hartslagen. Ik weet niet waarom maar elke keer als ik me hoofd op zijn borst leg en zijn hartslagen hoor kom ik tot rust.

'Je kan me alles vertellen he?' Zei hij. Ik maakte me los uit de knuffel en keek hem aan recht in zijn mooie ogen. 'Oke' hij keek me afwachtend aan. 'Hou je nog van me ?' Vroeg ik hem Een beetje beschaamd. Hij keek me vreemd aan. 'Hayat wat is dat voor een vraag,tuurlijk hou ik van je,je bent me vrouw en ik kan geen betere vrouw dan jou wensen je bent me alles Hayat' zei hij En pakte me hand vast.

ik voelde een zwak glimlachje opkomen. 'Maar waarom..waarom kuste je zeynep?' Vroeg ik hem gebroken. 'Je weet dat ik dat nooit met opzet zou doen,ze heeft wat in me drinken gedaan' zei hij. Het was weer even stil en ik bleef maar naar de tapijt kijken net alsof het van goud was. Hij tilde me hoofd zijn kant op (idk waarom maar het klinkt zo raar ofz of ligt het aan mij...maar jullie snappen me wel). 'Hayat ik hou van je' zei hij en keek me aan in m'n ogen. Hij kwam wat dichter bij met zijn hoofd en plantte zijn lippen op de mijne. Ik liet het toe en ging er op in mee en de kus werd steeds heftiger... hij haalde zijn lippen van de mijne af en begon me kusjes in me nek te geven 'EWAA KOMEN JULLIE NOG OF WAT!' Hoorde ik Emir van beneden schreeuwen. Ik haalde me lippen van de zijne af en begon opeens heel hard te lachen en hij ook. Ik stond op en liep naar tegen over waar een spiegel staat en deed me haar ff in een staart en merkte opeens de Zuigzoen op me nek.

Nee omgg neee. 'Samir wtf zo kan ik niet naar benden schande' zei ik boos. 'Wat schande je bent me vrouw ik doe wat ik wil met je' zei hij. Ik plofte neer op het bed en gooide een kussen naar zijn hoofd. 'Ezel' zei ik. Hij lachte nog wat. 'Eyy ik ga naar benden kom je' zei hij. Ik knikte. 'Eerst dit weg werken' zei ik. 'Doe je best' zei hij lachend en liep naar benden. Ik liep naar de make-up tafel en deed er zowat de hele fels concealer,ik gebruik geen foundation dus dat heb ik ook niet concealer werd voor een ene kut. Ik deed me haar los en deed me haren der over heen en bekeek me zelf in de spiegel of het nog zichtbaar was. 'Hmm valt mee' zei ik in me zelf en liep naar benden.

'Sorry' zei ik beschaamd. 'Maakt niks uit sgat,maar ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik chap die taart op hoor als jullie nu niet komen eten' zei Amira serieus. We begonnen te lachen en wat te parten en of course te chappen. 'Mama cadeautjes ik wil geven' zei Wafa. 'Ja pak het maar' zei Amira. Wafa rende naar bank en pakte van onder de bank een tasje en gaf het aan mij. Er rolde tranen van blijdschap over me wangen. 'Omgg jongens dit hoefden jullie echt niet te doen,dat jullie er zijn is al genoeg' zei ik huilend. Ik gaf Wafa een kusje en liep naar Amira en gaf der ook een kus en een knuffel. Ik opende het en zag een kaartje der in.

Happy b-day sgat,wollah dit klinkt fking cliché naar maak er een leuke dag van. Ik ken je miet zo lang,maar je hebt meer voor me gedaan dan wie dan ook en dat waardeer ik echt super erg. Ik zie jou gwn als me bloed eigen zusje je kende me niet eens en je liet me gelijk de 1e dag al welkom in je huis,je zorgt goed voor Wafa en daar ben ik je ook echt super dankbaar voor mashallah je hebt echt een hard van goud en ik ben zo blij dat Samir zijn vrouw heeft gevonden. Ik heb Samir nog nooit zo blij bij iemand gezien Dan bij jou.
Hij houd van je schat geloof me. En ik en Wafa houden ook heel erg veel van jou xx

Huilend gaf ik Amira een knuffel. 'Sorry ik heb niet wat groots kunnen halen' zei ze beschaamd. 'Wat sorry, Amira dit is het mooiste cadeau ooit wollah bedankt' zei ik. Ze begon gelijk met der hand te wapperen naar der ogen (omgg waarom ben ik zo slecht in beschrijven hahah ) 'je laat mij ook huilen nu' zei ze. 'Hahah sukkel' zei ik. 'En Wafa jij okk bedankt prinsesje' zei ik en gaf Wafa een kus.

———
Ik deed wat glazen op de dienblad en liep er mee naar de keuken. En ik merkte dat Amira me volgde op een gegeven moment keek ze me lachend aan maar ik negeerde het. 'Ik zie het wel' zei ze. 'Wat?' Vroeg ik der vragend terwijl ik de glazen in de vaatwasser deed. Ze sloeg me haren naar de andere kant. 'Dit hier' zei ze en wees naar me zuigzoen. Snel deed ik me haren der weer over en kuchte fake. 'Amira dat hoor je niet zomaar te doen stel je voor Emir zag het' zei ik fluisterend. 'Sorry mama' zei ze lachend. 'Hahaha ska aub' zei ik lachend terug. 'Wat boeit het als Emir het ziet is toch je man' zei Amira een beetje geïrriteerd. (Ze praat altijd geïrriteerd als het over Emir gaat) en propte nog wat eten in der mond. 'Dus beetje...weet ik veel raar ofz......maar valt het heel erg op?' Vroeg ik der bezorgd. Ze schudde der hoofd. 'Nee ik wilde je helpen daarom kwam ik..zie het nu pas..maar ga beter make-up halen,want werkt niet' zei ze droog. En zo gingen we nog wel even parten.

——-

Het was best laat en iedereen vertrok. Het was echt een geslaagde dag. Me broer was er en ik was met me man en me beste vriendin. Ik zag Amira en Wafa ook de schoenen aan doen. 'Uhmmm waar gaan jullie heen' vroeg ik verward. 'Wij gaan ergens anders slapen vandaag,zodat jullie wat alleen tijd hebben' zei Amira met een scheve glimlach en een opgetrokken wenkbrauw. Ik rolde lachend met me ogen. 'Nee joh blijf' zei ik. Ze schudde vast besloten haar hoofd. 'En me moeder en vader komen morgen dus dan kan ik beter weg zijn' zei ze der nog zachtjes achter aan. 'Okey is goed' zei ik en nam afscheid van iedereen.

Het was Shi 1 uur s'nachts en wij zaten nog lekker op de bank te chappen en een film te kijken. 'Oohja shit vergeten' zei Samir. 'Wat?!' Zei ik lachend. Hij stond op en pakte wat en kwam weer terug zitten. 'Me cadeau' zei hij. 'Cadeau..Samir doe normaal dat hoefde niet' zei ik. 'Kom is' zei hij. Ik zuchtte en stond lachend op. Hij bracht me voor de spiegel. 'Wat ga je doen' vroeg ik verward. 'Doe je ogen is dicht' zei hij. Ik deed me ogen dicht en voelde iets kouds op mijn nek. 'Je mag ze open doen' zei Samir. Ik keek in de spiegel en zag een super mooie Swarovski ketting om me nek. Verbaasd bleef ik er naar kijken.

Samir plaatse zijn handen rond me heupen en legde zijn hoofd op me schouder. 'En wat vind je er van' fluisterde hij in me oor. 'Omgg Samir hij is prachtig' zei ik en draaide me om. 'Maar jij bent veel mooier' zei hij met een scheve lachje . Hahah hij is zo cliché but i love him and he is mine ❤️.

Ik drukte mijn lippen op de zijne en zo gingen we even door tot het heftiger werd etc etc je weet wat er daarna gebeurd...

Stemmen, reageren en volgen zou lief zijn ❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now