Deel 4 ✈️

9.1K 355 30
                                    

hij pakte de lakens en liep naar beneden en ik probeerde te slapen..
heb ik het wel goed gedaan...?

P.p Samir
Ik werd wakker en dacht gelijk aan Hayat ik kon nergens anders aan denken.ik ging naar boven en nam een douch daarna ging ik even kijken of ze nog  sliep. Ik opende zachtjes der deur. 'Niet doen... baba nee..' zei ze in der slaap en zat te huilen. 'Hayat Hayat' zei ik maar ze Werd niet wakker. 'Alsjeblieft stop je doet me pijn' zei ze huilend en stotterend. Ik probeerde der wakker te schudden ze opende zachtjes der ogen en keek om der heen en ze begon harder te huilen ze keek me aan en knuffelde me ik knuffelde der terug  ik zag dat ze wat kalmeerde. 'Hayat.. gaat het..?' Vroeg ik der ze keek me aan en knikte ja 'het gaat' zei ze en stond op.
Ik ga even douchen zei ze. Ik knikte en ze liep naar de badkamer.

P.p Hayat
Ik nam even een douch. Na een douch smeerde ik even een zalfje over al me wonden en blauwe plekken en ik kleedde me aan. Ik deed gwn een basic outfit aan. Ding-dong de bel ging. Ik hoorde dat Samir al open had gedaan. 'SAMIR WIE IS ER GEKOMEN' riep ik vanuit me kamer en kamde snel me haren. Ik liep snel naar beneden naar de woonkamer en zag dat m'n ouders waren gekomen.

Ik stond helemaal verstijfd. Waar halen ze die fk lef vandaan om nog te komen na al dat wat ze me hebben aangedaan. 'Ahhh Hayat,lief dochtertje' zei me moeder en kwam me omhelzen en nog steeds stond ik daar maar in shock toe te kijken.eerst waren ze slechte ouders en nu acteurs? 'Hayat ik moet even naar vriend toe ik kom rond 4 ofzo wel terug' zei Samir ik knikte. Samir deed zijn schoenen aan en ik zat binnen. En ik zag de gezicht van me ouders veranderen van lief naar kwaadaardig.

Ik werd bang wat als ze me weer wat aan gaan doen? Ik liep snel naar Samir toe.Ik zag dat hij net weg wilde gaan. 'Samir' zei ik net op tijd. Hij keek naar achter en zag me staan. 'Hayat..wat is er' vroeg hij bezorgd. 'Samir...laat me alsjeblieft niet alleen met hun...ga niet weg' vroeg ik hem in 1 adem door.'Hayat..sloegen ze je nog steeds' zei Samir bezorgd/boos. ik keek naar de grond. Hij liep naar me toe en tilde mijn hoofd op met zijn vingers zodat ik hem aankeek. Ik schudde me hoofd van niet.hij knikte en deed zijn schoenen etc uit. Hij kwam weer naar binnen.

'Jij zou toch weg gaan' zei mijn vader. 'Ja gaat niet meer door' zei Samir snel. Me vader zuchtte en gebaarde wat naar me moeder en me ma begon met der ogen te rollen. 'Nou dan gaan we' zei me moeder boos en ze deden hun schoenen aan en liepen gelijk weg zonder wat te zeggen.

Ik haalde opgelucht adem. 'Oohw ja Hayat we waren het bijna vergeten overmorgen is ons huwelijksreis die we hadden uitgesteld' zei Samir. Ooh ja huwelijksreis...

2 dagen later (dag van huwelijksreis naar Kroatië)
We zaten in de vliegtuig te wachten tot ie zou gaan stijgen.ik was zo zenuwachtig dat ik gwn trilde.'al eerder gevlogen?' Vroeg Samir me lachend. 'Valt het zo op' zei ik lachend. De piloot meldde ons dat we onze gordels om moesten doen.en ja hoor de vliegtuig begon te stijgen.ik pakte snel samir's hand en kneep me ogen Fijn en ik zeg je 1 ding dit was het engste ooit.

We waren opgestegen en ik merkte toen pas dat ik Samir's hand vast had ik liet snel los even later probeerde langs naar de raam te kijken. Het was eng maar het uitzicht was zo mooi. Samir zat bij het raam dus ik kon het niet zo goed zien en hij zat gwn muziek te luisteren ik wilde wel vragen of ik daar kon zitten maar hij had zijn ogen dicht dus ik wist niet of hij sliep of niet. Ik besloot hem toch wakker te maken najah wakker ik weet niet eens of hij slaapt. Ik tikte hem aan 'Samir..?' Vroeg ik. Hij deed zij oortjes uit een keek me aan 'mag ik miss bij het raam zitten' vroeg ik lief. 'Ja tuurlijk' zei hij en we verwisselde van plaats. En ik keek bewonderend naar het uit zicht.

2 uur later
Ik voelde Samir zijn handen rond me middel en snel werd ik wakker . Ik opende me ogen en keek slaperig om me heen Ik zag dat hij me gordel om deed. Samir begon te lachen. Wat is er..? Zei ik lachend. Hahah hoe slaap jij. Ik moest ook lachen ik heb zeker weer als mogool geslapen ofzo.ben ik de enige die als sepast (idk hoe je dat schrijft) slaapt haha.

We waren geland en hadden onze koffers gepakt en Wojoww het was fk warm. De taxi stond al klaar we stapte in en we werden gebracht naar onze hotel.

Stemmen+rea zou lief zijn 💓💓💓

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now