Deel 49

3K 162 22
                                    

Wat er vooraf gebeurde

Echte papa' wat heeft dat te betekenen. Is Emir de vader van Wafa??

P.p Amira
'Wafa!' Zei ik boos. Wafa keek verdrietig naar haar voeten. Ugggghhh ik wilde ze het niet vertellen...nog niet. En hoe moet ik het vertellen als de vader zelf het niet eens geloofd. 'Ho ho ho wacht even is Emir de vader van Wafa?' Vroeg Hayat. Ik zei niks. 'Nee ze lult maar wat' zei Emir. Ik voelde de woedde al opkomen. 'Ben jij die gozer waar door Amira 4 maanden in haar bed lag te huilen,wllh hè ik zei al tegen Amira dat als ik jou ooit zou vinden dat ik je zou slopen....wacht maar' zei Samir boos. 'Samir gedraag je het is wel me broer...ook al verdiend hij die klappen en weet hij zelf dat ook suuuuper goed' zei Hayat en gaf een dodelijke blik aan Samir.

——-

Samir parkeerde de auto. Wjw wat was dat een lange rit. de hele rit was stil en je zag iedereen elkaar dodelijke blikken geven. We waren naar Hayat en Samir zijn huis,want jah waar kunnen we anders heen. '

P.p Hayat
Omggggg ik haat het zo erg. Wrm..wrm hebben we niet dat standaard leventje. Natuurlijk hmdl voor alles,maar echt waar soms ben ik het een beetje beu. Alles gebeurd in 1 klap.

1.ik krijg ruzie met Samir omdat hij zat de zoenen met ZEYNEP he ZEYNEP me "bestevriendin".
2.we worden ontvoerd en tijdens het fking ontvoeren werd ik half verlamd. Ik bedenk me nu trouwens pas dat ik miss naar de dokter moet gaan want dat was echt niet gezond.
3.net als of dat al allemaal niet genoeg was werd ik bijna vermoord,daarna bijna verkracht.
4.DAARNA of nouja ook een beetje der voor. Zag ik me broer na 3 jaar.
5. ten slot ontdekte ik dat de vader van me schoonzus der kind mijn broer is.

En moet je na gaan he dat allemaal achter elkaar.

Maar hmdl ten alle tijden.

——

'Ik ga douchen' zei Samir. Ik werd wakker uit me gedachtes en knikte. Daar zaten we dan Akword in de woonkamer. 'Duss' zei ik om de stilte te verbreken. 'Dit is de reden waarom je me verliet he?' Vroeg ik. Ik zag dat Emir me spijtig aan keek. Hij knikte. 'Uhmm ik ga Wafa even laten slapen' zei Amira. Ik knikte en gaf Wafa nog een kusje. 'Hayat je weet dat ik...' 'je hoeft me niks te verklaren Emir' zei ik. 'Wllh sorry,maar' 'Emir wllh ik hoef geen verklaring,ik hoef ook geen sorry ofz....' zei ik. Hij stond op en kwam naast me zitten en ik voelde even me tranen naar boven komen. 'Hayat,je weet dat ik van je hou he en dat ik dat altijd al heb gedaan' zei hij en pakte me hand vast een traan rolde over me wangen en viel neer op mijn been. 'Ja dat weet ik en ik hou ook van jou' zei ik en knuffelde hem. Ik maakte me even later los uit de knuffel. 'En je gaat nu goed maken met Amira' zei ik. Hij keek me zuchtend aan. 'Hoor je me niet ofz' zei ik boos. Hij negeerde me weer. 'Pussy' zei zachtjes. 'Wat zei je' vroeg hij ze3ma stoer. Ik haf hem een bitchy face. 'Je gaat het gwn goed maken hoor..je gaat smeken om vergevenis' zei ik. Hij gaf me weer de zelfde blik. 'Ik ga maar naar huis' zei hij en stond op. 'Je gaat naar Amira en gaat zeggen dat het je spijt,want ik weet dat je spijt hebt' zei ik. 'Pfff zo makkelijk is dat niet en ik weet nog steeds niet of dat kind van mij is' zei hij.

Ik stond ook op en ging voor hem staan. 'Nu ga je goed luisteren naar de woorden die ik zeg oke... 1. 'Die kind' dus je dochter heet Wafa miss handig om te weten ennn Amira zou der niet over liegen en als je het echt niet kan geloven doe je toch een DNA test' zei ik. Hij zuchtte weerr. 'Jij hebt ook ruzie met Samir wrm maken jullie het niet goed' zei hij. 'Oke yallah ga uit mijn huis aub' zei ik en duwde hem richting de deur. Hij begon te lachen en verliet het huis.

Ik heet geen Hayat als ik er niet voor zorg dat ze het goed maken. Ik ging opstaan en merkte toen pas dat ik nog steeds in die vest zat.omgg ik liep er de hele tijd zo bij en niemand zei wat ik lijk wel een hoertje. Dramatisch renden ik naar boven om me om te kleden maar botste tegen Samir aan. En ja hoor ik viel op de grond. Ik keek naar hem en zag dat hij alleen een hand doek om zijn middel had. Omgg ik smelt gwn als ik zijn spieren zie 😍. Oke Hayat gedraag jullie hebben ruzie weetje nog. Ik gaf hem snel een bitchy face. 'Ooh sorry' zei hij en stak zijn hand uit om me te helpen op staan. Ik nam zijn hand aan en hij trok me om hoog. 'Dankje' zei ik zo wat onhoorbaar. 'Hayat kunnen we praten' vroeg hij. Ik negeerde zijn vraag 'ik ga ook ff douchen' zei ik. En liep ruw langs hem en liep de douch in.

Na dat ik lekker had gedoucht deed ik me pyjama aan. Eindelijk lekker thuis. Ik liep naar Amira der kamer en zag Wafa slapen en Amira huilen. Snel liep ik naar der toe. 'Hey sgat wat is er' zei ik. 'Hij geloofd het nog steeds niet' zei ze huilend. Het was even stil. 'Okey miss niet,maar zal ik je 1 ding zeggen.ik weet 1000000000% zeker dat hij nog steeds van je houd echt waar en als we hem gewoon kunnen bewijzen dat Wafa van hem is da-..' ' Hayat ik vind het echt lief wat je probeert te doen,maar Emir en ik...nooit meer. Ik had vroeger een fout gemaakt in hem. Kan je het geloven ik was zo verliefd om me eer aan hem te geven VOOR het huwelijk...ik weet nog dat hij vroeg of ik het zeker wist,want hij wilde niet dat ik ooit spijt zou krijgen en ik zei als een sukkel nee nee ik krijg geen spijt ik geef me eer aan de man van wie ik hou,de vader van onze toekomstige kinderen bla bla bla. Nou en of ik spijt heb....had ik het maar nooit gedaan' zei ze. 'Het spijt me namens hem' zei ik. 'Jij hoeft geen sorry te zeggen sgat' zei ze en gaf me een knuffel. 'Vind je het goed als ik ga slapen?' Vroeg Amira. Ik knikte en liep de kamer uit.

——

Het was vroeg in de ochtend rond de 8 uur en ik heb besloten om naar de dokter te gaan. Die verlamming was raar en al die hoofd pijn en mislelijkheid is ook niet iets goed. Mijn afspraak is om 9 uur dus heb een 45 min om me klaar te maken. Ik deed me ochtend routine en ging ook ff snel met de stel tang door me haren. Make-up heb ik niet nodig dus idk ie het ook niet op. Ik trok snel me outfit aan zie hier onder 👇🏽👇🏽

Nadat ik me had aangekleed at ik nog wat en ging naar de dokter

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nadat ik me had aangekleed at ik nog wat en ging naar de dokter. Daar aangekomen liep ik naar de balie. 'Ik had een afspraak met mevrouw ..........' zei ik tegen de vrouw. 'Ja ze komt zo naar u kijken. U kunt daar plaats nemen' zei ze en wees naar de wacht kamer. Ik knikte en liep der heen en ging mog wat op me telefoon. 'Mevrouw el.......' ik stond op en liep mee de kamer in. En gaf der een hand. 'Zo wat zijn uw klachten' vroeg ze. 'Nou ik heb al best wel lang hele erge hoofd pijn en ben ook nog al misselijk..en vorige keer waren me benen zegmaar half verlamd en ik kon ze bijna 1 hele dag niet bewegen maar dat ging beetje beetje wel over' zei ik. Ze knikte en schreef wat dingen op. 'Oke en bent u misschien over tijd met u menstruatie' vroeg ze. Ik moest even na denken. Wjw ik ben al 1 week over tijd bedenk ik me nu. 'Uhmm ja ik zou het vorige week al moeten worden' zei ik. Ze schreef het weer op. 'Heeft u een zwangerschap test al genomen' vroeg ze. Ik schudde me hoofd. 'Nou we kunnen nu wel even een kijkje nemen' zei ze. Ik knikte zenuwachtig zou ik echt zwanger kunnen zijn...maar dat heeft toch niks te maken met die verlamming???? 'Mevrouw el... u bent......'

Ewaaa mensen 🌸
School begint bijna 😭😭 ik ga naar me examen jaar jullie??

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now