Deel 34

3.9K 205 26
                                    

ya allah hoe moet ik nu vertellen dat ik getrouwd ben...

P.p hayat
'Kijk Anouar...ik moet je iets vertellen' zei ik. 'Ja..? Niks ergs toch' ' Anouar ik ben ge...' ik wilde net zeggen dat ik getrouwd was maar kon me zin niet afmaken. 'Hayat!' Hoorde ik vanuit de verte. Ik zag Samir uit zijn auto stappen en richting mijn kant op komen. Anouar keek me vragend aan. 'Uhmm wie is dat?' Zei hij. 'Dat..dat is' 'ik ben haar man is er iets' zei Samir en sloeg zijn arm om me heen. 'Je man..?' Zei Anouar gekwetst. Ik kon niks zeggen. Hij wachtte op mij en ik ben getrouwd... 

'Wouw dit had ik echt niet van je verwacht' zei hij en liep boos weg. 'Van waar ken je hem' vroeg Samir. Ik zei niks en liep naar binnen. 'Wie was dat en wrm doe je mu opeens zo heb k wat verkeerds gedaan?' Zei hij.

P.p Samir
Ik had gevraagd of ik eerder van werk mocht,want wilde Hayat verrassen en miss wat leuks met der doen. Ik parkeerde me auto ik wilde net me auto uitstappen en zag Hayat praten met een jongen. 'Hayat!' Riep ik. Ze keek me geschrokken aan ik liep naar der toe. 'Uhm wie is dat' hoorde ik de jongen zeggen. 'Dat..dat is' ' ik ben haar man is er iets' vulde ik hayat der zin aan. 'Je man..?' Zei de jongen.

Wollah snap er niks van wie is die jongen en wrm zit hij der zo mee???

'WouW dit had ik echt niet van je verwacht' zei hij en liep vandaag weg. 'Van waar ken je hem' zei ik. Ze rolde met der ogen en liep naar binnen zonder iets te zeggen. 'Wie was dat en wrm doe je zo heb k iets verkeerds gedaan' zei ik een beetje boos. 'Nee!' Ze ze kortaf. 'Wrm doe je dan zo' zei ik. Ze zuchtte. 'Ik weet het niet sorry' zei ze en plofte neer op de bank. 'Je weer dat je alles kan vertellen he' zei ik en ging naast der zitten. Ze knikte 'weet ik' zei ze en deed der armen om der middel en legde der hoofd op me borst. Ik gaf der een kus op der Voorhoofd. 'Maar uhhh wie was dat nou' zei ik. 'Samir...stil ff' zei ze.

Ze maakte Der los uit de houding en ging rechtop zitten. 'Trouwens wem ben je zo vroeg is pas 3 uur ofz' 'ja ik dacht ik verras me vrouwtje en ga wat leuks met der doen ofz' 'hmmm zoals' 'weet niet wat jij wil' 'uhmmm ben nu niet echt in de stemming maar we kunnen vanavond naar de film?' Zei ze. 'Saff isg film dus' zei ik. Ze knikte en liep naar de keuken. 'HONGER?' Schreeuwde ze vanuit de keuken. 'Ja man beetje wel' zei ik terug.

P.p hayat
Ik liep naar de keuken om wat te maken voor Samir. Ping Ping hoorde ik. Ik keek naar me tel en zag een nummer staan.

06........~ Salam met Anouar. Kan k je miss spreken we hebben veel bij te praten aangezien je getrouwd bent en alles

Ik~ wanneer en waar..?

Anouar~ kan je zometeen om half 4 bij die cafeetje {..........}

Ik~ik zal er zijn

Anouar~bedankt 😘

Ik liet de vinkjes op blauw staan en wiste de chat. Het voelt fout om wat achter Samir zijn rug te doen,maar ik moet het eerst zelf begrijpen wat er nu allemaal gebeurt. Ik maakte snel een tosti en gaf het aan Samir. 'Thanks' zei hij. Ik ging op de bank zitten en zag dat het al 15:39 was. Shit ben te laat. 'Ik ga naar Zeynep had met der afgesproken' zei ik. 'Isg ik ga dan wel naar zaka ofz maar maak het niet laat we gaan naar de film hé' zei hij. Ik knikte en gaf hem een snelle kus. Snel deed ik me schoenen aan en liep naar het cafeetje waar ik Anouar al zag zitten. Ik ging aan zijn tafel zitten 'wollah echt sorry ben te laat' zei ik. 'Geeft niet' zei hij.
'Waar wil je het over hebben' vroeg ik 'nou ik wou je hand komen vragen en nu ben je opeens getrouwd' zei hij met een tikkeltje woede in zijn stem 'nou je was 5 jaa.... OMMMGGGGG Anouar ME BUIK AUUUUWWWW' 'hayat wat is er' 'BRENG ME NUJHU NAAR HET ZIEKENHUIS NUUUUU' schreeuwde ik. Anouar wilde me op tillen 'ik loop zelf wel' zei ik en duwde hem van me af. Huilend van de pijn liep in naar zijn auto 'hayat wat is er waarom heb je pijn' zei hij 'hmm ik ga ff ruiken voor je waarom ik pijn heb' zei ik boos voor ik het wist waren we bij het ziekenhuis en Anouar pakte me op zijn schoot en bracht me naar binnen.eigenlijk zou k dat niet toe laten maar had gwn het kracht niet om te lopen dus liet het toe.  Er stormde 2 dokters op me af en verder.... verder vaag en even later werd het helemaal zwart.

P.p Anouar
Wtf ze is gwn getrouwd ik had haar man moeten zijn niet die ene Samir.Hayat zit nu in de operatie. Ik pakte der tas en keek op der telefoon en zocht iemand in der contacten die ik ff kon bellen. Ik zag 'loveee 💖' staan tfoeee wss der "man" nou die bel k dus sws NIET. en aangezien k weet dat ik der ouders niet kan bellen moet k iemand anders vinden ik scrolde nog wat en zag toen 'BESTFRIEND👹💖' staan. Ok ik bel haar wel.

Zeynep-heyyy sgat Wats er
Ik-Uhmm hey
Zeynep-wtf wie ben jij...als je wat met Hayat heb gedaan he ik ma....
Ik-hayat ligt in het ziekenhuis
Zeynep-WAT eh kaaskop wat heb je met der gedaan.
Wat een vriendin eyy kkr veel stresssss
Ik-ik heb niks met der gedaan
Zeynep-ok welke ziekhuis.
Ik- {ziekenhuis naam}
Zeynep-oke ik kom.

P.p zeynep
Ik deed gelijk me schoenen aan 'anne ik ga' schreeuwde ik door het huis. 'Okee' schreeuwde ze terug en deed de deur dicht Ik stapte de auto in (de auto van souf want heb zijn sleutels gestolen 😈) dn reed met volle baard naar het ziekhuis. Daar aangekomen vroeg ik aan de Balie vrouw waar ik kon wachten tot de operatie klaar was.

Ik liep der heen en zag een jongen daar wachten met de spullen van Hayat in der hand. Tfoeee is dat niet Anouar die jonge die Hayat verliet.

P.p Anouar
Die vriendin van haar is ook al gekomen. ze kijkt me de heletijd vies aan en daar kan ik echt niet tegen. 'Heb jij Samir al gebeld of moet ik dat ook weer doen' zei ze bitchy tegen mij 'doe jij maar' zei ik kortaf ze gaf me een laatste vieze blik en liep weg.

Paar minuten later kwam een dokter 'en hoe gaat het met hayat, wat was er aan de hand' vroeg ik gelijk aan de dokter 'meneer rustig de operatie is gelukkig goed gegaan alleen ze is heel veel bloed verloren en haar dode baby in der buik was helemaal vast geplakt aan al haar organen en was verrot daarom dat ze zo ziek werd enzo. U was niet komen opdagen bij de operatie dag en konden u ook niet bereiken van daar dat we het niet verder geregeld hadden maar dat is niet alles..... ze ligt in coma en wss ALS ze wakker wordt heeft ze een geheugen verlies. Ze zult dingen die laatst is gebeurt niet herinneren alleen dingen van het verleden' zei hij zo kalm mogelijk 'wat...mag ik der gaan bezoeken' 'wat bent u van haar der man toch ' 'ik ehm ja ik ben der man' zei ik de man keek me aan en twijfelde 'je ziet er wel anders uit dan de vorige keer toen mevrouw hayat el***** hier kwam

'dat klopt omdat ik der man ben' zei iemand achter me ik draaide me om en zag Samir boos voor me staan oh shit hij heeft het gehoord 'wtf denk jij ze3ma jij bent haar man' zei hij en gaf me een harde vuist tegen me kaak waardoor ik op de grond viel 'jij bent hier de probleem hoor als jij niet met hayat was getrouwd zou ze gelukkiger zijn en had ze nu al een kind die NIET in der buik is overleden' zei ik boos hij keek me nog bozer aan en sloeg me waardoor ik weer op de grond viel en toen ging hij trappen in mijn maag 'je hebt 2 keuzes de 1 is: ik pis in je bek en sla je steeds meer en nog harder of je gaat nu weg en ziet hayat NOOIT meer en ze is getrouwd met MIJ en is heel erg gelukkig dus welke kies je' zei hij. Ik duwde hem van me af en stond op. 'We zien nog wel..!' Zei ik. Hij begon te lachen 'saff isg we zien wel' zei hij. Ik snel weg. Wat denkt hij wel niet ik zie toch dat Hayat helemaal niet gelukkig is met hem.

P.p Samir
Wajow wat denkt deze zomaar zeggen dat hij de man is van hayat hahah hij is echt grappig.Ik ging naast Zeynep zitten. 'Mag je Hayat al bezoeken' vroeg ik. 'Ja ga maar.' Zei ze kort af. Wats er met haar.... najah. Ik liep naar hayat der kamer en zag der liggen met allemaal draadjes aan der armen en Infuus en dat soort dingen. K voelde gelijk een steek in me hard. Hoe kan k zo dom zijn. Hoe ben k die operatie helemaal vergeten....

Heyyy zina vergeet niet te stemmen en te reageren k zou het erg waarderen alvast bedankt 😘

Echt niet normaal bedankt voor de 25K READS wollah ben blij THANK JULLIE . Hou van jullie ❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now