Deel 13

6.4K 250 15
                                    


ik zat te huilen. 'Komt wel goed Samir is sterk hij red het' zei zaka. 'en zo niet..' zei ik. 'Niet zo denken het komt goed ik weet het zeker' zei hij. Ik knikte en ging nog wat surah's voor Samir lezen. En viel uiteindelijk in slaap....inshAllah is die operatie goed gegaan.

P.p Hayat
Ik werd wakker geschud door zaka. 'Hayat ik heb broodje voor je' zei hij. 'Ik heb echt geen honger dankje wel' zei ik. 'Je moet wel je hebt niks gegeten en Samir zou je ook niet zo willen zien' zei hij. Ik knikte en pakte het broodje. Al was ik het niet van plan om het te eten,want ik krijg letterlijk geen hap door me keel. Ik moet maar steeds denken aan Samir en het is al 2,5 uur later en hij zit nog steeds in de operatie en op dat moment kwam de dokter. Dit gesprek gaat dan wel in het Engels want we zijn in Frankrijk en me Frans is slecht dus ja.

'Het was een moeilijke operatie maar alles ging goed,De kogel zat vrij diep maar de bloeding hebben we kunnen stoppen. Uw man kan morgen al naar huis' zei de dokter.ik haalde opgelucht adem.kan ik nu naar hem toe vroeg ik. Hij knikte 'maar niet lang hij moet uitrusten' zei hij. Ik knikte en vertelde wat hij zei tegen zaka. En ik liep naar de kamer waar Samir was.ik nam plaats aan het stoeltje naast hem.ik zag hem daar liggen en me hart brak gewoon. Ik hoorde het apperaat naast hem 'piep...piep...piep..' ik keek samir aan. Hij sliep nog. Me tranen rolde over me wangen. Ik zag dat hij zachtjes zijn ogen opende.

P.p Samir
Ik opende me ogen en zag Hayat naast me zitten. Ik voelde gelijk een glimlach opkomen. Als ik haar mooie ogen zie vergeet ik gewoon alles om me heen. Ik ging recht op zitten en ik zag gelijk dat Hayat harder begon te huilen. 'Hayat waarom huil je?' Vroeg ik der. Ze sprong opeens in me armen. Een kleine kreun verliet me mon door de pijn,omdat ze leunde op me wond. 'Sorry sorry gaat het' zei ze snel. Ik lachte zachtjes 'Ja gaat' zei ik met een glimlach. Ik schoof een beetje op zei en gaf met me handen aan dat ze naast me kon liggen. Ze glimlachte en ik zag dat ze zo voorzichtig mogelijk er naast kwam. Ze leunde zachtjes der hoofd op me borst en ik sloeg me armen om der heen.

P.p salouha
Ik belde me vader op. 'Hey pap en heeft ze gezegd waar mama der goud ligt, der ketting enzo' zei ik vragend. 'Het plan is helemaal mislukt ik heb Samir geschoten en...en ik weet niet waar ik heen moet' zei me vader gestrest. Ik hing boos op.ik had dat goud van me moeder gestolen zodat ze die Hayat een lesje konden leren.nu is mijn hele plan mislukt door me vader ! Wat ga ik nu doen met dat goud...Ik weet het ik moet dat goud gwn bij Hayat der huis zien te krijgen dan ziet  Samir het en dan krijgt ze weer een slecht leventje,want Hayat verdiend geen goed of normaal leven....

2dagen later

P.p Samir
Het is al 2 dagen later en gister zijn we aangekomen in Nederland.we (Hayat)ging gister het hele huis opruimen,want ja was wel rommeltje geworden en die dag dat Hayat was ontvoerd was ik gewoon snel weg gegaan dus deur was nog open en paar dingen zijn nu gestolen. Dus we moet weer nieuwe tv enzo halen.ik wilde Hayat wel gister helpen opruimen maar mocht niet van der ik moest blijven uitrusten.

Volgende ochtend

Ik werd wakker en merkte dat ik en Hayat op de bank in slaap waren gevallen.ik liep naar de andere bank toe waar Hayat op sliep en streelde met me vingers over de haren. Wjowwo wat hou ik toch van der.ik zag dat ze zachtjes der ogen opende. 'Goedemorgen' zei ze met een glimlach. 'Goedemorgen schoonheid' zei ik terug. Toen opeens haar blik veranderde. Ik antwoord haar blik met een vragende blik. Ze ging snel recht op zitten 'Samir wat doe je..je moet uitrusten' zei ze boos maar wel met liefde bedoeling you know. Ze leidde me naar de andere bank en liet me zitten 'kijk jij maar film ofzo dan ga ik wel lekker ne3ne3 thee voor je maken' zei ze. 'Waar moet ik film op kijken' zei ik lachend aangezien de tv gestolen is.hayat moest ook lachen 'ooh ja uhhhm... ga gwn op je tel ofzo dan' zei ze. Ik knikte lachend en deed maar wat op me telefoon. Toen de deur bel ging.hayat liep snel naar de deur 'Hayat wie is der' riep maar ik ze reageerde niet

P.p Hayat
Ik deed de deur open en zag dat het salouha was. 'Hayat wie is der' hoorde ik Samir vanuit de woonkamer schreeuwen.maar ik reageerde niet terug want zat nog steeds in shock dat salouha was gekomen. 'Laat je me niet binnen' zei ze bitchy terwijl ze zich naar binnen wurmden. Ik ging voor der staan en zei 'waar haal je het lef vandaan om naar MIJN huis te komen' en op dat moment kwam Samir. 'Hayat gaat alles goed' vroeg hij vragend. Ik knikte en zei 'ja ga jij maar uitrusten ik kom zo' hij knikte en liep weer naar binnen. 'Wat is er gebeurt met Samir' vroeg ze. 'Gaat je niks aan' zei ik terug. 'Kijk ik snap dat je boos bent maar ik wil het uitpraten' zei ze. Ik weet niet waarom maar toen ze dat zei kreeg ik wel een steek in me hart. Misschien heft ze wel echt spijt. 'Isgoed' zei ik en liep naar binnen en ze liep achter me aan.'Uuh waar is het toilet' vroeg ze. Boven 2e deur zei ik terug. Ze knikte en pakte een tas en liep naar boven. Wat gaat ze nou weer doen met die tas. Maar ja.

P.p saloua
Ik pakte me tas waar de goude ketting etc in zat en liep snel naar boven en doorzocht alle kamers en bij de laatste deur zag ik hun slaapkamer. Ik zag een make-up tafeltje en daar wat lades. Ik deed een random la open en stopte het goud daar in. En liep weer naar benden.

Ik was weer benden en ik had er al aan gedacht dat als ik die tas mee naar bove zou nemen en weer met een lege terug zou komen dat het zou opvallen dus had ook wat chocolade gekocht om aan ze te geven.

'Wat zit er in je tas' vroeg Hayat nieuwsgierig. 'Ooh ja bijna vergeten ik heb chocola voor jullie' zei ik en gaf het aan ze. Hayat bedankte. Ik zou echt geen sorry tegen der zeggen dus moest wel wat verzinnen om uit dit huis te komen. 'Ooh is het al zo laat ik moet echt gaan nog koken enzo' zei ik en liep zonder wat te zeggen snel het huis uit.

P.p Hayat
Saloua was net vertrokken. Ze deed echt raar eerst zegt ze ik wil het uitpraten daarna gaat ze wc en gaat gelijk weg. Hier klopt iets niet. Ik weet zeker dat ze wat van plan is maar wat....

Extra lange deel vandaagv
Stemmen en reageren zou lief zij 💓💕💕

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now