Deel 26

4K 192 21
                                    


P.p Samir
Ik ging wat dichter bij staan en zag de man en kon me ogen niet geloven het is Hassan. Nee dit kan ne toch niet menen.....

Wollah als hij wat heeft gedaan met hayat hè ik vermoord hem. Ik loop snel naar ze toe. Hayat kijkt me geschrokken aan. 'Samir wat doe je hier' zegt ze boos. 'Pak je tas we gaan' zeg ik boos. Hassan staat op en steekt zijn hand uit 'aangenaam ik ben Brahim' zegt hij. Ik kijk hem boos aan. Wat "Brahim"..? 'Hayat loop naar de auto' zeg ik boos ze kijkt me boos aan. 'Nu' zeg ik tegen der. Ze zucht boos en doet wat ik zeg.

'Als jij wat met der hebt gedaan..wollah ik breek die vieze kkr poten van je..begrepen' 'hahaha ooh Samir wat moet ik toch met je vrouwtje doen ze is helemaal van jou' zegt hij lachend. Ik duw hem weg en loop boos naar de auto waar ik Hayat zie zitten. 'Waaar de fk ben je meer bezig' zegt ze boos. Ik zeg niks en rij verder. 'Me werk eten je verpesten straks raak ik me baan kwijt door jou' zegt ze. 'Je zou toch met "mark" gaan' zeg ik. 'Ja maar die kon niet komen dus heeft hij iemand anders gevraagd en waar maak jij je zo druk om mark of Brahim wat boeit het. Het is toch een werk etentje' zegt ze boos.

Ik skot haar vraag en zeg 'je blijft een paar dagen thuis'. Als Hassan wat met der heeft gedaan.....bij die gedachtes wordt ik al Parra. 'Thuis....' ze begon te lachen. 'Samir wtf..thuis blijven... je gaat echt te ver' ' te ver....Jij-je gaat doen wat ik zeg klaar' ik wilde het der bijna vertellen ....over me verleden. Tuurlijk moet ik het haar sowieso vertellen maar jah ik ben er niet trots op dus dat gaat niet zo makkelijk.

Thuis aangekomen
Hayat liep boos naar boven en knalde de deur heel hard dicht. Ik liet der gwn gaan omdat ze dan een beetje kan afkoelen maar wat ik deed deed ik voor haar. Ongeveer een half uur later ging ik naar boven ik wou vertellen waarom ik er was maar ik weet niet hoe ze gaat reageren. 'Hayat...' zei ik voor de deur 'wat' zei ze boos 'mag ik naar binnen' 'nee' toch nog ging ik naar binnen 'IK ZEI NEE' zei ze boos. Ik ging naast der op bed zitten en twijfelde heeeeell erg of ik het echt moet. 'Kijk ik deed dit allen om jou te beschermen' ' beschermen waar voor..' 'ik heb niet zo een goeie verle-.voor ik me zin af kon maken begon hayat te huilen en legde der handen op der buik. 'Gaaat het' zei ik bezorgd en geschrokken. 'Me-me buik' zei ze huilen' 'wat is er..is er iets met de baby' 'Samir het doet pi-jn' zei ze huilen en snikkend.

P.p hayat
Ik voelde opeens een harde steek in me buik en begon te huilen. Ik heb een best wel hoge pijngrens maar deze pijn is gewoon niet te beschrijven... 'Gaat het' zei hij geschrokken. 'Me-me buik' zei ik huilend. 'Wat is er...is er iets met de baby' 'Samir het doet pi-jn' zei ik stotterend door het huilen.

Sorry het is een korte Deel maar ik had echt geen tijd en wilde wel graag een nieuwe deel posten ❤️❤️

En ik wil miss een andere cover ik dacht miss deze

En ik wil miss een andere cover ik dacht miss deze

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Of zal ik gwn die ik nu heb houden...wat denken jullie. ♥️

Stemmen en reageren zou lief zijn hou van jullie 💕💕

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now