Deel 44

3.4K 179 41
                                    

P.p Amira
Blij kwam ik het huis binnen met me boodschappen. Waar ik Samir en Hayat zag lachen. Ze zijn zo leuk bij elkaar en ik gun het Samir enorm. Hij vertelde altijd al verhalen over Hayat en liet me foto's zien,maar ik dacht dat het gwn zo een typetje was als alle vriendinnetjes van Samir VOOR zijn huwelijk natuurlijk begrijp me niet verkeerd,wat als hij vreemd zou gaan zou hij ook problemen met mij krijgen....maar back to the point wat ik wilde zeggen Hayat is totaal niet zo.

Ze is zo eerlijk,open,sociaal,aardig en ik heb echt een vriendschap met der opgebouwd in maar 1 dag. Ik wilde niet dat Samir het tegen der zou zeggen. Ik was namelijk al verraden door zijn ex vriendin dat ik zwanger was ze vertelde het tegen me vader en ja de rest weten jullie wel.maar niemand weet het echte verhaal hoe ik zwanger ben geraakt niemand wilde naar me luisteren..rachida niet en me ander broer,maar met hij was nooit goed en Samir ook niet. Hun zijn nu al getrouwd en ze lopen alleen maar achter hun vrouws kontje aan en kopen allemaal dure shit voor ze en daar worden ze dan "gelukkig" van. Hij zoekt niet eens contact op met Samir maar okey.

'Gaat alles goed' hoorde ik Samir zeggen en hij stond gelijk recht op. 'Huh ooh ja hahah waarom lachten jullie zo' zei ik lachend nadat ik ff bij gekomen was van al die slechte herinneringen. Ik hoorde ik opeens allebei lachen. 'Hmmmm weirdo's' zei ik lachend en liep met de boodschappen,naar de keuken. Na een paar sec kwam hayat ook de keuken binnen 'wllh dankje voor de boodschappen' zei ze. 'Np' zei ik met een glimlach en we plaatsen samen de boodschappen in de kasten enz.

..... na het eten

P.p Hayat
Amira en Wafa bleven gister hier slapen. Ik kan het echt super goed vinden met Amira en het meest met Wafa hahaha. Ze lijkt net een mini Zeynep op 1 of ander manier. Kwa karakter. Over zeynep gesproken..ik zie der bijna nooit. Ze is altijd met zaka en ik mis der. Tuurlijk ik ben enorm blij voor der ze heeft der liefde van der leven gevonden,maar Zaka is elke dag met Samir sws,maar Zeynep ik zie der maximaal 1x per week terwijl we elkaar eerst sws elkedag zaken. Ik mis me beste vriendin..dat is niet El toch...

'Schatje ?' Zei ik tegen Samir. 'Ja' zei hij en keek me verliefd  aan. 'Zullen we zo stad met Wafa en Amira' zei ik lief. 'Ja isg' zei hij.

In de stad aangekomen zag k gelijk iemand die me heel bekend voor kwam... het was zeynep met andere meiden 'ZEYNEP' riep k en ging naar der toe rennen ze draaide zich om en keek me vies aan 'wat' zei ze geïrriteerd 'k heb je lang niet meer gezien heb je echt gemist' zei k blij 'tsss' zei ze en liep weg met die andere meisjes wtf is er met haar. Ik greep de bij der arm 'waarom doe je zo' zei ik zachtjes. 'Laat me los eh HOERTJE en neem nog 1x de lef om in mijn buurt te komen dan zie je wel' zei ze. Geshockeerd keek ik der aan. Ze trok der arm los uit me greep en liep heupwiegend weg met der "vriendinnen". K liep weet terug naar Samir en de rest met 1 vraag in me hoofd wrm deed ze zo we zijn tog bestf???.

P.p yousef
Sinds ik der zag in de Mac en bij de ah wist k het... ze word de mijne het moet k weet wel hoe...

P.p zaka
Zeynep doet laatste tijd zo raar ze is zo afstandelijk geworden tegen over iedereen en ja ook tegen over mij ze is elke dag uit huis en komt tot laat terug en als ze thuis zijn der wel vriendinnen van der thuis en dan geeft ze geen aandacht meer aan mij wat ze eigenlijk nooit doet.

Doordat ze elke dag uit huis is. Kan ik dus nooit wat met der doen. En langs der huis gaan is natuurlijk ook geen optie dan maakt der pa me dood en dan der broer...waar ik ook nog eens schulden aan heb. K snap niet wrm ze zo doet k geef haar zo veel liefde en alles wat ze nodig heeft maar ja sommige mensen weten niet hoe je moet bedanken.
K werd uit me gedachtes gehaald door me tel die ging trillen k werd gebeld door hayat

Tel gesprek tussen hayat en zaka
Hayat- hey
Zaka- hey
Hayat- weet jij wat er is met zeynep ze noemde me opeens hoertje en dat ik uit der buurt moest blijven
Zaka- ze doet laatste tijd ook bij mij raar maar k weet niet wrm
Hayat- hmm raar maarjah k moet nu gaan doeg
Zaka-isg doeg

Einde tel gesprek

Blijkbaar doet ze ook tegen hayat raar en ben k niet de enige hmm k moet uitzoeken waar ze bezig mee is het moet.

P.p Wafa
Hoi mensen kennen jullie mij al k ben het mooiste van jullie allemaal😝😝 lekker puh

P.p amira
We waren met ze alle in de stad en we zouden zometeen naar een resto  gaan hier in de buurt we waren nu in de Zara en k had 3 broeken en hayat had ook 3 broeken en 1 kapot mooi t shirt we stonden nu in de rij. Even later waren wij aan de beurt ' thats than 120€ please' zei de kassa vrouw 'ehm hayat wat zegt ze k kan geen Engels' zwi k tegen hayat 'hahahahah wollah meh k weet k kan ook geen Engels hahahah' 'wauuw hahahah' 'what did you gezegt' zei k met me scheve Engels 'HAHAHAHHA AMIRA K KAN NIET MEER HAHAHAH' gierde hayat en lag bijna op de grond 'ahahhahahaha jij beter ahhahah' zei k uitdagend 'daar staat hoeveel je moet betalen sukkel' zei hayat nog steeds bijna dood aan het gaand 'oh hahahha' k gaf haar 120€ en hayat ook.
We zaten in de resto en we hadden al ons eten besteld. K zat lekker met Wafa, hayat en Samir te praten over ditjes en datjes tot ik werd

P.p yousef
Ik parkeerde me auto. Ik zag dat Amira een restaurant in ging met nog een meisje een jongen en een kindje. Toen ik goed keek zag ik dat de jongen Samir was en zijn vrouw Hayat. We waren beste matties (remember deel 41?? Hij is DIE yousef 😉) hij ik zaka en de andere Guys,tot dat ze me voor gek verklaarde over de werk dat ik deed. Wat ik totaal niet begreep. Zaka doet drugs,maar daar is niks mis mee maar huurmoordenaar zijn wel..wat is het verschil.me werk is niet zo erg je schiet iemand met schulden door zijn hoofd klaar gelijk 1 millie,maar ewajah ze konden me werk niet waarderen. Dus daarna hadden we geen contact meer.

ik vraag me we af hoe hun elkaar kennen zou Amira de vriendin van Zijn vrouw zijn? En die kind is hoogstwaarschijnlijk van Amira maar dat maakt me niet uit.als ik thuis ben moet ik meer onderzoek doen over Amira ik moet alles van der weten ALLES.

ze zaten gelukkig bij een tafel aan de raam waardoor ik Amira goed kon zien. Ik beelf in me auto zitten en maakte een paar Foto's van der en deed het als me achtergrond. Wat is ze toch mooi! Ze zaten zeker 2 uurtjes in het restaurant te lachen,eten,kletsen etc. Ik was niet van plan zo lang te blijven maar ik kon het niet laten. Ze is zo mooi. Ik krijg eenmaal me ogen niet van der af. Der mooie ogen,der volle lippen,der beeldschone lichaam. Zo beeld ik ff naar me achtergrond kijken (dus de foto van Amira). Hoe dan ook ze wordt van mij of ze het nou wilt of niet...

......

Is yousef nou een beetje creepy of ligt het aan mij ahhaha ?!

Hheeeyyyyy ik heb een nieuwe deeltje voor jullie
Hoop dat jullie het een leuke deel vonden xx

                    Eid mubarak ❤️

Stemmen en reageren zou lief zijn 💋

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now