Deel 14

5.7K 237 8
                                    

P.p Samir
Saloua kwam net ze deed zo raar ze ging alleen naar de wc en kwam weer terug. Ik zag dat hayat naarst me kwam zitten en vroeg hoe het met me ging en of ik nog pijn had ik zei 'het gaat wel met me maar heb wel honger' met een lief glimlachje 'wat wil je eten' zei hayat terug 'ehmmm pizza daar heb ik wel trek in' zei ik 'ik bel wel naar een pizzeria voor je welke pizza wil je' zei ze 'doe maar 1tje die jij lekker vind mij maakt het niet uit' zei ik. Hayat belde en bestelde de pizza. Even later hoorde ik de deur bel hayat stond te douchen dus ik moest wel open doen ik liep heel langzaam naar de deur en toen opeens kreeg ik steek daarzo hij me wond waar ze hadden geopereerd.

P.p hayat
Samir zei dat ie honger had dus ik had een pizza voor hem besteld ik dacht dat ik fftjes kon douchen voor de pizza er was dus ging snel de douch in ik voelde hoe de lekkere warme water langs me lichaam gleed en genoot er van paar minuten later hoorde ik de deurbel gaan dus ik wikkelde snel een handdoek om me heen en kleedde me aan toen ik naar beneden kwam zag ik Samir pijnlijk op de grond liggen en rende snel naar hem toe ik zag hoe veel pijn hij had en belde heel snel de ambulane. Ik zag dat zijn plek waar hij was geopereerd weer bloedde en ik voelde al gelijk weer de tarnen op komen. 'Omgg samir je bloed'zei ik gestrest. 'Ahhh ja die plek waar ik geschoten ben is open gegegaan ofzo'zei hij pijnlijk. Even later kwam de ambulance binnen ongeveer 5min en ze keken wat er wad met Samir.

In de ziekenhuis
Weer waren we in de ziekenhuis een plek die ik zoooooo erg haat al de 2de keer in 1 week. Ik zag de dokter uit Samirs kamer komen en stormde op hem af ik vroeg wat er aan de hand was met Samir hij zei 'er is een paar hechtingen open gebarst en die moeten we opnieuw dicht naaien' ik schrok van wat hij zei en ging op een bankje naarst me zitten 'wanneer gaan jullie hem opnieuw opereren' vroeg ik 'zo snel mogelijk' ik keek hem bang aan en zei 'mag ik nu naar hem toe' de dokter knikte en liep weg. Ik ging rustig in de kamer van Samir en zag dat hij al wakker was hij keek me zo Leif en en zetten een kleine glimlach op ik ging naarst hem op het bed zitten en vroeg hoe het met hem ging 'ik heb nog steeds honger' zei hij lachend. We schoten allebei in de lach en een paar minuten daarna horden we heel veel mensen door elkaar praten en het kwam onze kant op ik keek wie het was en het was de familie van Samir. 'Mijn lieve zoon wat hebben ze je aan gedaan' hoorde ik zijn moeder zeggen. Ik hoorde aan der stem dat ze moest huilen dus ik besloot om wat water voor der te gaan halen ik liep naar de automaten waar je water van kan halen en ik zag me zus salouha. Ik draaide me snel om en liep super snel weg het voelde alsof ik vloog maar toch te sloom voor haar. 'HAYAT' hoorde ik der schreeuwen ik deed alsof ik het niet gehoord had en liep door 'wat doet zij hier' dacht ik in me hoofd. Toen ik in de kamer van Samir was aangekomen zag ik me moeder staan ik schrok  en trok ze mee naar buiten 'van waar halen jullie het lef nog om hier te komen' schreeuwde ik naar me ouders (iedereen behalve me pa). 'Samir is onze schoonzoon en we horen hem op te zoeken' zei me moeder alsof het hun schuld niet was dat hij hier ligt.

'Wowowowow-wacht jullie zijn niks van hem,jullie hebben het recht niet om hier te komen' zei ik woedend. Ze stond op en gaf me een hayeck harde klap op me wang en ik voelde me wang gewoon branden. 'Schaam je,ik heb je verzorgd opgevoed en kijk wat jij doet' zei me moeder.
'JIJ hebt niks gedaan ik hem me zelf verzorgd en jullie op mijn 8e stond ik al in de keuken en het huis schoon te maken terwijl jullie op de bank tv ofzo zaten te kijken en mij voor de lol zaten te slaan.jullie keken me aan,maar het was net als of ik er niet stond maar weet je wat. Het doet er niet meer toe ik ben hier niet om jullie te zeggen wat jullie fout hebben gedaan dat gaat Allah sws doen later' zei ik huilend/schreeuwend en liep boos weg.

Heyyyyyyyyyy
Sorry dat het even duurde met een nieuwe deel posten maar je weet wel school enzo
Maar kunnen jullie miss achter laten wat jullue van het verhaal vinden en als jullie tips ofzo hebben kunnen jullie die ook geven alvast bedankt
xxsamira

Lyyyyy❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now