Deel 33

3.7K 199 23
                                    

'Kerem-Rachid neem zeynep mee naar Rachida en ga dan naar de auto wij komen zo' zei ik. Hij knikte en nam zeynep mee. Gehaast rende ik naar de kamer van waar het schot kwam en zag ........

P.p Hayat
Hassan kwam steeds dichter bij met zijn hoofd hij aaide over mijn wang 'alsjeblieft niet doen ik smeek het je' zei ik huilend 'ik ga het zelfde bij Samir laten voelen van wat ik voelde dus hou je bek nu anders.....'zei hij met een grijns en liet zijn pistool in zijn zak zien.hij begon me weer kusjes in me nek te geven. 'HOU OP' schreeuwde ik en duwde hem van me af. Hij pakte zijn pistool en schoot net langs me.

Ik begin harder te huilen hij plaatste zijn lippen op de mijne en gooide me op bed. De deur werd in 1 klap open gedaan en ik zag zaka staan ' ZAKA' riep ik en rende naar hem toe 'ga achter me staan' zei hij ik knikte en deed wat hij zei 'ik ga schieten dat weetje' zei zaka tegen Hassan 'haha jij jij durfde niet eens op een touw te klimmen op school' zei Hassan uitdagend opeens kwam er een groepje mannen om ons heen staan 'klopt ik niet nee... maar hun wel' zei zaka. Hassans ogen werden groter 'moet ik nu bang zijn' zei hij met een trillende stem BOEEEMM 1 van de mannen schoot in zijn been 'nu wel ja' zei hij er bij een ander man schoot ook in zijn andere been Hassan viel op de grond en ze pakte hem op 'ging makkelijker dan ik had gedacht' zei zaka lachend 'waar is Zeynep' zei ik haastig. 'rustig maar ze is veilig en jij nu ook' zei hij.

P.p Samir
Ik opende de deur die dus goed bewaakt was maar tot me verbazing zag ik niks. 'Samir miss heeft zaka ze al gevonden en is hij al bij de auto' zei Nasser (een jongen van lounge). 'Zullen we even kijken' vulde hij zijn zin aan. 'Ja isg' zei ik. En we liepen naar de auto. Wollah ik hoop zo erg dat zaka ze heeft gevonden. Ik kan niet Nog langer zonder Hayat ik heb der gemist. Der stem,der geur gwn alles zonder haar ben ik niks.

P.p rachida
Ik zat daar maar te wachten. Omgg InshaAllah gebeurt er niks met ze en vinden ze Hayat en Zeynep. 'rachida' hoorde ik van uit de verte. Toen ik goed keek zag k een 2 meisjes.
'L-aila,Saloua...' zei ik zachtjes. 'Kkr snitch dat je bent,je hebt ons verraden als er iets met Hassan gebeurt dan maak ik je dood' zei ze. 'Je gaat hier voor boeten' schreeuwde ze der achter aan en pakte een zak mes uit der zak. 'Wat ga je daar mee doen' vroeg ik bang. Ze ging met de mes zachtjes over me nek 'Hmmmm idk miss...' ze kon haar zin niet afmaken en werd onderbroken door Saloua. 'Laila STOP' zei ze en trok der arm weg. 'Wat bedoel je ze heeft ons verra...'. 'rachida we hebben Zeynep' hoorde ik een mannen stem schreeuwen wss 1 van zaka's mannen. 'We moeten hier weg' zei Saloua en trok laila mee en zo renden ze weg.

Ik zag zeynep helemaal geslagen. Ik kreeg een brok in me keel en wist niet wat ik moest zeggen. 'Zeynep alles oke' zei ik bezorgd. Ik zag der helemaal trillen. 'Waar is hayat' zei ze. 'We vinden der zo wel' zei ik. Kom in de auto zitten airco staan aan je trilt helemaal' zei ik. Ze knikte en stapte de auto in. Ik gaf der nog me jas die ze aan deed. 'Dankje' zei ze zwakjes. Ik gaf der een glimlachje en pakte een fles water uit me tas en gaf het aan der. Ze pakte snel het flesje en dronk het binnen een paar sec op. Miskien ze heeft dagen vast niks gedronken of gegeten ze ziet er mager uit....

P.p hayat
Samen liepen we naar buiten ik zag Samir al in de auto zitten en toen hij mij zag ging hij uit de auto en rende naar me toe. Ik rende ook naar hem tot hij struikelde en op de grond viel. Weetje is beetje romantisch gebeurt dit. 'WHAHAHAHHAHAHAHAHA SAMMMIIRRR AHHAHAHAHAHAHHA' zei ik helemaal lachend 'Hayat stop met lachen wollah meh is grappig' zei hij geïrriteerd en stond op ik knuffelde hem meteen en zo bleven we even staan 'eyy me telefoon wat doe je' hoorde ik Rachida zachtjes mompelen 'stil' hoorde ik zeynep nog zeggen 'OMGGG BLIJF ZO STAAN IK MAAK FF FOTO' zei Zeynep 'waauuuwww echt goals dit kijk deze foto' zei ze ' Ey stuur ook naar mij he' zei ik en maakte me los uit de knuffel  Samir gaf me zijn vest en zo gingen we naar huis. Ik snap ons echt niet na wat we een paar minuten gelden hebben meegemaakt kunnen we nog lachen maar beter dan dagen blijven huilen. Het leven gaat door...

2 weken later

(Btw ik heb niks tegen Samir gezegd over wat Hassan probeerde te doen....en heb ook aan zaka gevraagd of hij niks kon zeggen. Anders gaan er weer oude boeken worden opengeslagen en idk of die gezegde zo gaat maar ja boeit me vrij weinig maar jullie snappen wat ik bedoel 😂)

De laatste 2 weken gingen zo voorbij ik heb eerlijk gezegd niks gedaan Samir is nu op zijn werk en komt om ongeveer 18:00 ik vv me zoooo erg echt als er nu iemand aan belt laat ik die gene gwn binnen voor gezel schap. Ik stond op en liep naar de keuken ik pakte een blikje red bull en een zakje chips en liep weer terug naar de woonkamer ik starte Netflix en zocht een film  DING DOOONNNGGG de deur bel ging ik liep naar de deur en deed de deur open maar ik wou maar dat ik sat niet gedaan had. 'H-hey w-w-wat doe jij hier' zei ik stotterend 'heey ik ben weer terug in NL en ik had mijn verloofde heel erg gemist' zei Anouar..... oh wacht wie Anouar is dat is mijn oude crush ik was heeeeeeel lang op hem al vanaf de 1 klas en iets van 5 jaar geleden vroeg hij mijn hand en i know we waren toen best jong 18 ofz maar hij wist me thuis situatie en wilde me zeg maar helpen en toen was ie opeens weg net als mijn liefde voor hem. 'Wat is er... heb je mij niet gemist?' Vroeg hij 'ehm jewel tuurlijk wel maar ik moet je wat vertellen' 'jaa liefde van me leven vertel maar' zei hij OMMGGG zooo liieeefff hoe moet ik het nu gaan vertellen 'waar was je 5 jaar lang' vroeg ik 'nou kijk me ma die was ernstig ziek en ze was in Marokko dus ik moest helemaal naar Marokko en gelukkig is me ma nu wel beter maar ze was te zwak om terug te gaan naar NL dus we bleven een tijdje in Marokko en ze is nu verplaatst naar een ziekhuis hier ' zei hij 'ooh' was het enige wat ik kon zeggen.  ya allah hoe moet ik nu vertellen dat ik getrouwd ben...

Wat gaat Samir hier van vinden......

Stemmen en reageren zou lief zijn ❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now