Deel 48

3.3K 187 23
                                    


Wat er vooraf gebeurde

Hayat el......' zei hij zachtjes. En keek me met betraande ogen aan en ik hem ook.

P.p Hayat
'Kennen jullie elkaar' vroeg yousef. Ik schudde snel me hoofd 'n-nee' zei ik zachtjes. 'Emir ken je der?' Vroeg yousef dit keer aan Emir. 'Nee man,...... dus je hebt vrouw van Samir dit keer als zaak?' Vroeg hij hem. Hoe kent iedereen mij wllh ik vraag het me echt af is Samir zo bekend..? En wat voor zaak... zijn zijn zaken mensen vermoorden...? 'Yep,niemand nam de zaak en ik wilde het eerst ook niet doen,maar zie je deze oog' zei yousef en wees naar zijn blauwe oog. 'Dat heeft Samir gedaan...hij verdiend pijn te voelen' zei yousef met een vuile glimlach. Verafschuwend keek ik hem aan. Ik zeg Emir hem begrijpend aan kijken....Oohja wie Emir is misschien weten jullie het nog, ik leg het uit.

(In deel 19,20 kwam emir "voor" en ik had het toen uitgelegd maar ik heb die deel laatste een beetje veranderd dus mensen die dit boek lezen zullen het dan niet begrijpen dus hier onder staat ff een stukje van die deel xx)

3,5 jaar geleden

Na al me klussen gedaan te hebben liep ik de kamer van Emir binnen. Die ik opgeruimd zag. Waardoor ik even schrok. 'Emir zijn kamer,zelf opgeruimd?' Dacht ik. Ik negeerde me gedachtes en liep verder naar binnen waar ik een brief aantrof. 'HAYAT' stond er op met hoofdletters. Ik pakte de brief en ging op zijn bed liggen en opende het

-Hayat...als je dit zien ben ik vertrokken waarheen? Ik weet het niet...maar ik hou het hier niet meer vol. Ik kan het niet aan zien dat ze je pijn en doen. Ik weet het echt een sukkel ben ik dat ik je allen laat,kan je het me vergeven?

Ik hou van je -emir-

Yep echt een sukkel dus. Hij heeft me bijna 4 jaar alleen gelaten. 3 jaar bij me ouders en bijna 1 jaar nu ik getrouwd ben. WoW ik ben bijna een jaar getrouwd bedacht ik me nu met een man die ik betrapte met me "beste vriendin" ik voelde de woedde weer opkomen.

Emir was echt anders dan Saloua en me ouders. Hij kwam altijd voor me op. Maar toen hij weg ging walgde ik van hem. Klinkt een beetje egoïstisch dat ik aan me zelf denk alleen en niet aan hem,maar hij had me beloofd me voor altijd te beschermen en als hij weg zou gaan kon hij te minste afscheid nemen... ik geloof al helemaal niet dat de reden is dat hij is vertrokken omdat hij me zag pijn lijden etc het is iets anders maar wat idk.

———
Ik zag dat emir een hand gebaar maakte dat yousef moest komen en ik hoorde ze wat praten  

P.p Emir
Na bijna 4 jaar zag ik Hayat en wat is ze mooi geworden een echte vrouw. Ik hoorde dat ze was getrouwd met Samir. Ik wilde op der bruiloft komen. Maar toen hoorde ik dat het Samir el...... was. Mooi niet dat ik daar kom dus. Waarom? Daar komen jullie later achter ik heb al genoeg info met jullie gedeeld voor 1 dag.

Ik deed net als of ik Hayat niet kende anders komt er meer drama enz. Ik riep yousef mij kant op. 'Ewa Wats er ik moet haar ff afhandelen duurt me al te lang' zei hij. 'Eyy luister..' ik moest even iets verzinnen dat het langer zou duren zodat ik tijd kan rekken en daar Hayat hier weg kan halen. 'Ja wat praat dan' zei hij. 'Zijn er nog anderen' vroeg ik. Even was hij stil 'ja maar hun ga ik niet killen' 'hzo' 'Amira het zusje van Samir...maar wij houden van elkaar ik ga vluchten met der naar Frankrijk' zei hij. Geshockeerd keek ik hem aan.

Ik zou jullie geen info meer geven maar oke Amira is de reden dat ik niet naar de bruiloft ben gekomen. Toen we allebei 19 waren hadden we met elkaar. Maar opeens verdween Amira uit me leven. Ze zei dat ze zwanger was va mij...wat niet waar was. Ze loog. En dat wist ik zeker. Ze deed het met andere jongens en raakte zwanger en toen kwam ze bjj mij aan poepen. Ik maakte het uit toen ik dat hoorde en heb der daarna niet meer gezien Noujah 1 x dan.

Uitgehuwelijkt aan hem... On viuen les histories. Descobreix ara