Deel 8

8.5K 318 21
                                    



Wtf waarom lacht hij. 'Die rozen heb ik voor jou gehaald' zei hij lachend ik moest ook lachen en haalde de bloem uit de prullenbak. Ik bedankte hem. Omggg zo lief hij heeft rozen voor me gehaald.

P.p rachida
Shit man hoe kan ik Hayat hebben gebeld. Zeker die Elisa (vriendin van haar van wie ze der tel had gebruikt) ik hoop dat ze niks hebben gehoord. Ze hadden wel opgenomen. Maar anders had Samir nu wel gebeld. Of heeft Hayat opgenomen en niks tegen Samir gezegd...

P.p samir
Het is een paar dagen later. Gister had ik Hayat mee genomen naar de bios. Was echt leuk. Ik denk dat ik Hayat leuk begin te vinden. Gewoon wanneer ze lacht maakt ze me al blij. En is zo mooi.vandaag gaan we weer terug naar Nederland. Ik zag dat Hayat onze koffers aan het inpakken was.

Mohiem skip die reis

P.p Hayat
We waren aangekomen in Nederland. En het was zo koud en ik ben zo een sukkel die dan korte mauwen aan doet. 'heb je het koud' vroeg Samir. 'Een beetje' antwoordde ik terug. Hij trok zijn jas uit en deed het over mijn schouders. 'en jij dan' zei ik. 'Maak je maar niet druk om mij' zei hij met een glimlach. Ahhw hij is zo lief voor mij. Ik glimlachte terug en we stonden te wachten tot dat zaka dat is blijkbaar Samirs vriend ons zou ophalen.hij is er zei Samir hij groette zijn vriend toen Samir de koffer in de bagagebak deed groette ik ook zijn vriend.we zaten in de auto en zaka en Samir zaten de hele tijd te praten over ditje en datjes.en af en toe praatte ik ook mee.

Aangekomen thuis
We deden de deur open en plofte op de bank het was iets van 15:00.heb je honger vroeg ik aan Samir. Beetje wel zei hij. Ja ik ook ik ga eten maken zei k terug en liep de keuken in en ik ging.ik zat even na te denken wat ik moest maken en ik bad best trek in msemen dus besloot dat te maken.

Tijdens het eten
Ik dekte de tafel en begonnen te eten 'wajoow je hebt kapot lekker gemaakt' ik bedankte hem en gingen verder met eten en praten ik zei 'is het goed als zeynep zo komt?' 'Jaa is goed ik ga zo ook ff naar me moeder en met rachida praten' zei hij 'oke maar niet te boos worden op rachida, ze weet het verhaal  nog niet logisch dat ze zo denkt' zei ik. 'Nee is niet logisch hoe oud is ze dat ze spelletjes met onze huwelijk gaat spelen' ik zei niks en at verder van me msemen toen we klaar waren met eten ruimde ik de tafel af en deed de afwas ik was zo druk bezig met afwassen dat ik een bord liet vallen. Shit. Ik probeerde het op te ruimen maar sneed in me hand. Ik zag Samir bezorgd aan komen rennen. 'Wat is er gebeurd' zei hij. Ik heb een bord laten vallen zei ik terug. Hij kwam naaf me toe en zei is er iets met jou gebeurd. Ik schudde van niet maar hij zag dat ik me hand op me wond had.hij deed me hand weg en zag dat het helemaal bloedde. 'Hayat je arm' zei hij. En deed het onder de kraan hij pakte een pleister en deed bet der op ik bedankte hem en wilde verder gaan met opruimen.  'Ga jij maar zitten ik doe wel' zei hij lief. 'Nee joh ik doe wel gewoon' zei ik terug.maar voor ik het wist had hij het al opgeruimd. Ik pakte de stofzuiger en ging nog even de kleine scherven stofzuigen. Samir liep naar de deur. Gaat bij weg? Maar toen hoorde ik zeyneps stem. Ik ruimde de stofzuiger weg en liep naar Hayat en we gingen nog even op de bank bij kletsen enzo. 'Hayat ik ga even naar me ouders' zei hij. Ik knikte en hij ging weg. Ik ging naar de keuken en maakte wat thee en dan met die koekjes weetje wel dan kan je die koekjes in de thee dippen hahahah.
We gingen nog wat praten over Samir enzo en over de huwelijksreis en ik vertelde der alles.

P.p Samir
Ik was bij me moeder aangekomen en groette der. Waar is baba zei ik. Werk antwoordde ze terug. Ik ga even naar rachida zei ik.  Nee wacht zei ze maar ik soort gewoon ik liep boos naar der kamer en klopte op de deur. 'Mam je weet toch dat ik bezoek heb' zei ze arrogant. Ik opende de deur en zag dat ze met een jongen was en toen voelde ik de bloed in me koken.ze denkt broer is uithuis ik kan jongens mee nemen. Ik keek der woedend aan ze was helemaal verstijfd. 'Wat doe je hier met jonge eh hoer'zei ik uitwoede. Die jonge kwam op eens tegen over me staan en zei 'waarom zeg jij hoer tegen me vriendin' hij dacht hij is bad ass ofzo. Wollah ik had de neiging om hem ene kopstoot te Geven naar hij is nig maar 16 ofzo dus vond beetje zielig. 'Kijk bro ga geen ruzie zoeken en maak dat je hier weg komt voor ik je hoek' hij keek me aan en bleef gewoon staan.ik zag dat hij me wilde slaan maar ik ontweek. 'Kijk dit had je niet moeten doen' zei ik en  gaf hem een kkr harde vuist tegen zijn kaak. En hij viel al gelijk op de grond. En ik zag dat hij sneaky ging huilen.nu wegwezen zei ik en hij rende naar beneden weg. Rachida keek me boos aan. ' wat kijk jij boos zulke appjes naar Hayat sturen hè' zei ik boos. 'nee nee dat was ik niet echt' zei ze terug. 'Jonge je gaat der zeg bellen ik hoorde 3782x je naam. Ze keek naar de grond. 'Kijk probeer nog 1x zo iets en dan wordt het pas erg' ik wilde uit der kamer lopen en toen zei ze ' ga maar naar je hoere vrouw' en toen maakte ze me pas gek....

Mensen ik heb een nieuwe boek
Ik zou het erg waarderen als jullie een kijkje nemen en een stem achterlaten
Al vAst bedankt ❤️

 Mensen ik heb een nieuwe boekIk zou het erg waarderen als jullie een kijkje nemen en een stem achterlaten Al vAst bedankt ❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stemmen+rea zou lief zijn ❤️❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stemmen+rea zou lief zijn ❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now