Deel 23

5.1K 218 42
                                    

InshaAllah komt alles goed met ons kindje.....

P.p hayat
Het is al een weekje verder en me buik wordt steeds dikker ik ben nu bijna 4 weken zwanger en alles gaat hmdl goed. Ik en Samir gaan vandaag weer een echo laten maken bij de dokter ik vind het best wel spannend maarjah. Samir is de heletijd dingen voor mij aan het doen hij is bijv. Aan het koken hij ruimt de huis op en dat soort dingen hij is egt een schat ik hou niet normaal veel van hem.

Het is nu 14:55 en om kwart over 3 moeten we naar de dokter 'SAMIRRR WE MOETEN GAAN' schreeuwde ik van beneden bij de trap naar boven aan de trap. Ik hoorde Samir heel snel van de trap af rennen en deed gelijk zijn schoenen aan 'oef heb gwn zitten sprinten ben egt kapot moe' zei hij hijgend. Onderweg naar de dokter zetten we een liedje (bandalero -Mula b) aan en zongen die mee. Voor ik het wist waren we er al en werd het steeds spannender. 

We zaten daar ongeveer 5min en toen werden we geroepen 'neemt u gerust plaats' zei de dokter.Het was de zelfde dokter die we voor het eerst hadden. Ze smeerde gel op mijn buik en begon met het apparaat over mijn buik ze keek heel geconcentreerd naar de beeldscherm en deed het geluid aan en toen hoorde we het kleine hartje van onze baby. Der telefoon ging opeens af 'neem me niet kwalijk' zei ze en ging naar zo een kamertje der naast.Kifesh ze neemt op tijdens haar werk.

Ik en Samir keken elkaar raar aan. We hoorden haar van af het kamertje praten. 'Ja baas ik heb alles gedaan ze weten van niks..................ze zitten nu in mijn kamertje.........ja Bob ( dat is die man die vorige keer als collega kwam you know) houd zich ook aan de plan' zei ze. 'Wtf heeft ze het over ons' zei ik tegen Samir. 'Als het over ons heeft het ze gaat zien..iets geheims doen' zei Samir en op dat moment kwam die vrouw Malinde naar binnen. 'Sorry hoor me man belde' zei ze.

P.p Samir
Wat doet deze vrouw. Ze zegt me man belde maar zo juist zei ze ja baas dit dat. Hier klopt iets niet..

'Uuh mevrouw Hayat kunt eventjes met mij mee komen we moeten u een prikje geven' zei de vrouw. ' een prikje waarvoor' zei ik snel. Denk maar ik vertrouw haar nog. 'misschien kan het prikje helpen bij het herstellen van de beschadigingen' zei ze met een glimlach. 'Wat dus misschien komt het wel goed met onze kind' zei hayat blij. 'Ja er is een kans van wel' antwoordde ze terug. Hayat gaf me een knuffel.

Kijk tuurlijk ben ik blij dat onze kind het miss wel red maar iets in me zegt dat ik deze vrouw niet moet vertrouwen. 'Komt u mee' zei Malinde. Hayat knikte en we liepen naar een andere kamer. 'Uuh meneer u kunt niet mee der in' zei een of ander Bob. ' wat bedoel je is toch me vrouw als ik wil kom ik' zei ik geïrriteerd en duwde hem aan de kant. 'Meneer' zei hij schreeuwend/boos. Ik skote hem en liep door. 'Samir laat blijf maar wachten voor er ruzie komt ofzo' zei hayat en gaf me een kus op me wang. De man keek me aan zo van ja ze heeft gelijk ik gooide vieze blik naar hem en liep naar de kamer uit.

P.p Malinda
Hallo ik ben Malinda ik werk voor ..... en ja ik ben geen dokter en Bob ook niet. .... wilt dat we hayat een prikje geven waar door ze nachtmerries en een beetje gek wordt ze gaat dingen zien die der niet zijn enzo en ja dit heeft ook bijwerkingen ze wordt moe enzo. En haar kind...met haar kind is er helemaal niks en ze heeft ook geen beschadigingen. En natuurlijk doe ik dit niet voor niks ik krijg gewoon 20000 euro hier voor en na het prikje en als ik me geld heb ga ik hier weg naar Oosterijk verhuizen.

Thuis aan gekomen

P.p hayat
We waren thuis aangekomen en omgg ik kan gewoon niet beschrijven hoe fking blij ik ben miss komt alles wel goed en krijgen ik en Samir zonder zorgen een mooi gezond kindje.

We hadden al gegeten bij de mc want ewa ja we reden er langs en had daar trek in. Ik voelde opeens dat ik duizelig werd en ging op de bank zitten. 'gaat het' zei Samir en liep naar me toe. Ik knikte van ja ' die vrouw zei dat het wat bijwerkingen kon hebben' zei ik. 'Ik ben een beetje moe ik ga denk ik even slapen' vulde ik me zin aan. Hij knikte. ' is goed lieverd slaap lekker' zei hij en gaf Me een kus. Ik glimlachte want ik was gewoon te moe om te praten ik liep naar boven en viel binnen no time in slaap.

P.p Samir
Het is al 20:00 en hayat slaapt nog steeds. Ik besloot even te kijken of ze nog sliep. Ik zag dat ze een enge droom had. 'Hayat word wakker' zei ik. Ze deed rustig de ogen open. Ze keek me aan met een glimlach toen opeens haar glimlach verdween. 'B-Baba' ' hayat wat bedoel je' 'GA WEG' schreeuwde ze huilend. 'Hayat er is hier niemand' zei ik bezorgd. 'Me vader daar' zei ze huilend en wees ergens heen waar niemand stond. 'Daar is niemand' zei ik. 'IK WIL JE NIET HOREN EN ZIEN GA GEWOON' schreeuwde ze. 'Samir doe wat stuur hem weg' 'hayat hier is niemand. Je vader is er niet' zei ik bezorgd. Ze keek ma aan in me ogen.

'H-hij staat daar' zei ze en wees weer naar de zelfde plek. Ze liep verward naar de plek toe 'w-at hij stond hier net' zei ze. Ik liep naar der toe en gaf haar een knuffel.
'Wat gebeurt er met mij' zei ze huilend....

P.p hayat
Ik werd wakker geschud door Samir. Ik had echte een  rare droom over dat opeens iedereen weg was en ik was helemaal alleen. Ik zag Samir voor me staan en al gelijk verscheen er een glimlach op me gezicht. Ik keek om me heen en zag opeens me vader staan. Wat doet hij hier. 'B-baba' zei ik verward. 'Hayat wat bedoel je' zei Samir. Wat ziet hij hem niet ofzo hij staat letterlijk achter hem. Me vader kwam steeds dichter bij lopen. 'GA WEG' schreeuwde ik naar hem en begon te huilen. 'Hayat er is niemand' zei Samir bezorgd. Wat... ' me vader daar' zei ik een wees naar me vader. 'Daar is niemand' zei Samir terug. ' ooh ooh ooh wat moet hij toch met jou begint zijn lieve vrouwtje nu ook nog gek te worden' zei me vader lachend. 'IK WIL JE NIET HOREN EN ZIEN GA GEWOON' schreeuwde ik terug. Waarom doet Samir niks waarom stuurt hij hem niet weg ofzo. 'Samir doe wat..stuur hem weg' zei ik huilend.

'Hayat er is niemand' zei Samir verward. wat bedoeld hij. Ik zie hem daar gewoon lachen. 'Hij staat daar' zei ik een wees naar me vader. Ik keek Samir aan en Weer terug naar me va... huh waar is hij heen. Ik liep naar die plek toe. Hij stond een paar sec gelden nog hier..?! ' hij stond hier net' zei ik. Samir liep naar me toe en gaf me een knuffel. Begin ik gek te worden. 'Wat gebeurt er met mij....?'

Stemmen+rea zou lief zijn 💕💕💕

Uitgehuwelijkt aan hem... Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu