Deel 11

7.3K 288 14
                                    

Ik renden snel naar binnen en het hele huis was over hoop. 'Hayat' schreeuwde ik een paar keer geen antwoord. Ik liet wat tranen vallen. De vrouw van wie ik hou is weg. Waar is Hayat.....????!!!!

P.p Hayat
Ik werd wakker en opende rustig me ogen. Ik keek om me heen en ik zag dat ik in een klein verlaten kamertje was gestopt en vast gebonden. Me handen zat achter me rug aan elkaar vast en me voeten waren ook aan elkaar vast gebonden. Ik kon me niet meer bewegen.ik wilde om hulp schreeuwen maar toen merkte ik pas dat mijn mond was vast geplakt. Ik zag de deur klink naar beneden gaan,de man die ik sloeg met de vaas kwam naar binnen. Hij ging voor me staan en ik zag dat hij pistool had en ik begon weer met huilen. De man begon in zo'n oortje/microfoon dinges te praten.

'Mevrouw ze is wakker' zei hij. Wat mevrouw...?  Wie wil mij hebben...?
Ik hoorde iemand naar binnen kwam en zag dat het me moeder was.ik schrok me eigen moeder ontvoerd me net alsof me slaan niet genoeg was. De man haalde de plakband van me mond af. ' wat bezield jou ben je gestoord ofzo' zei ik tegen der zonder er bij na te denken. Ze begon te lachen 'gestoord?' Zei ze met een glimlach en daarna veranderde haar uitdrukking van blij naar een Serieus/boos. 'JIJ BENT GESTOORD jij hebt me goud gestolen' zei ze boos. Waar heeft ze het over goud?

'Goud? Ik heb niks gestolen' zei ik boos. 'Zo zo nu je getrouwd bent heb je wel grote mond,denk je dat je man je komt redden?je bent niet meer in Nederland maar in Frankrijk hij vind je niet en JOU man geeft niet eens om je.' Zei ze. De tranen rolde over me wangen. Wat zou Samir nu doen..? Naar me zoeken..?
'MIJN man behandeld me te minste goed iets wat jullie nooit bij mij hebben gedaan' zei ik boos terug.
Ze keek me aan met een dodelijke blik. 'Ondervraag der' zei ze. En ze liep boos weg. De man trok me ergens mee er lag een bak met water. 'Wat gaan jullie doen' vroeg ik bang.

Ze negeerde me en legde me voor de bak met water. De man hield me vast bij haren. Een andere man zei toen 'waar is mevrouw Faida haar goud' zei hij boos. 'Weet ik niet' zei ik. Hij keek de man die me haren vast hield aan met een creepy glimlach. En voor ik het wist werd ik in het water geduwd. Ik kreeg geen lucht en probeerde er uit te gaan maar het lukte niet. 'Waar is het' schreeuwde de man.

Ze haalde me uit het water. Ik hapte naar lucht. 'We-eet ik n-Niet' zei ik. De man die me haren vast had duwde me op de grond. En ze liepen weg en deden de deur op slot. Ik begon te huilen. Hoe kom ik hier weg.

P.p Samir
Ik belde snel zaka op. Je weet wel zaka zit in onderwereld en heeft zijn contacten dus hij kan me helpen Hayat vinden.

Zaka-ewaa bro wat is er
Samir-eyy Hayat.. ze is ontvoerd
Zaka-wat meen je niet kom
Samir-is goed ben er zo

Ik stapte de auto in en reed met volle vaart naar de plek waar zaka dn zijn boys altijd zijn. Ik liep naar binnen en ging naar zaka ik zag hem al staan en ik vertelde hem over hoe het ging enzo dat in thuis kwam etc. 'Bro wat gaan we doen' zei ik ongerust. Zaka riep iedereen bij elkaar. 'Waar is Redouan' zei zaka. 'hij is in Frankrijk voor een missie' zei een jongen.

'Wat voor missie?' Zei zaka. 'weet niet ze moeten iemand ontvoeren dat meisje heeft der moeders goud gestolen ofzo zo iets zei hij'
'Ontvoeren...eyy bro miss hebben ze het over Hayat' zei ik tegen zaka. 'Heeft Hayat dan der moeders goud gestolen' zei zaka terug. 'Nee denk niet maar die moeder is niet 100 je weet nooit vraag na'zei ik hij knikte.hij pakte zijn tel en belde die ene Redouan.

P.p zaka
Samir zei dat ik ff moest vragen al denk ik niet dat ze het over Hayat hadden maar ja. Ik belde Redouan op. Zie gesprek hier onder

Zaka-ewaa wat doe je
Redouan-bro wat bel je ben op missie
Zaka-ja daarom bel ik. De vrouw van Samir is ontvoerd is dat de meisje die jullie hebben  ontvoerd.
Redouan-bro ik kan nu niet hard op praten als ze weten dat ik jou zo veel info Geef ben ik dede en er zijn andere mannen in de beurt ik kan haar naam etc niet hard op zeggen
Zaka- zeg gwn ja of nee als ik vraag stel
Redouan-saff is goed snel
Zaka-heet ze Hayat
Redouan-ja klopt
Zaka-jonge wat help je die vrouw met het ontvoeren van Samir zijn vrouw zei ik boos
Redouan-weet ik veel ik had der nooit ontmoet hoe moet ik het weten
Zaka- oke maar waar zijn jullie we komen der halen
Redouan-ik zei toch ik kan niet hard op praten
Zaka-oke stuur locatie via je tel
Redouan-oke

Einde gesprek.
En...vroeg Samir. Hayat is in Frankrijk lange reis dus snel zei ik. Bilal,Amir en Ibo(afkorting voor Ibrahim) komen jullie ook en pak 5 gunoes zei Samir. Ze knikte en we liepen naar mijn auto ik ging achter het stuur en daar gingen we dan naar Frankrijk.

P.p Hayat
Het was aan paar uur later
Ik zat daar maar in het kamertje op de grond . Toen opeens de deur open ging het was me vader Ashraf. Hij kwam dichter naar me toe en keek me aan in de ogen en toen boom klap in me gezicht. Hij pakte me bij m keel en trok me omhoog tegen een muur aan. 'Waar is mijn vrouw der ketting' zei hij.ik probeerde hem van me af te duwden weet ik niet zei ik met moeite. Hij liet me weer los. En pakte een gun 'als je het nu niet zegt dan schiet ik' zei hij. Ik weet het niet zei  ik zacht. Ik deed m'n ogen dicht en pieuw..

Zou der vader der hebben geschoten...
Heyyy vandaag weer nieuwe deeltje
Stemmen+rea zou lief zijn
Tot volgende deeltje...
❤️❤️❤️❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now