Deel 10

7.1K 296 15
                                    

'Wat doen jullie hier' zei ze met een fake lach. 'Gewoon..het zelfde als jullie' zei ik arrogant.samir liet me hand los en sloeg zijn arm om me heen.ik vond het zo lief maar was dit allemaal maar een soort spel voor me "zus"....

P.p Samir
Ik pakte Hayat der hand vast,want ik zag dat ze een betje depri werd toen ze haar zus zag wat ik wel begrijp. Die fam van haar hè zo erg. Maar ik ga er voor zorgen dat ze die pijn nooit meer gaat voelen.ze is mijn vrouwtje en zo ga ik haar ook behandelen. Ik sloeg me arm om der heen en ik zag de blik van der zus gelijk al veranderen. 'Hayat kan ik je even onder 4 ogen spreken' zei Saloua. Ze keek me even aan 'ja isgoed' zei ze.

Hayat liep weg ik liep snel der achter aan het gesprek is niet zo goed gegaan denk ik. Ik pakte der bij der arm. 'Hayat' zei ik. Ze stopte met lopen en draaide zich om.ik zag der tranen over der wangen rollen en het deed me zo veel pijn om haar zo te zien.

ik ging wat dichter bij staan en omhelzende der. Ik zag dat ze wat rustiger werd.ik streek met me vingers over der haren.ik maakte me los van de knuffel en gaf der een kus op der voorhoofd en veegde haar tranen weg. 'Laat ze hun verdienen jouw niet' zei ik. Ze knikte en we liepen naar de auto. We waren onderweg naar huis en ik zag dat Hayat in slaap was gevallen. Ze is zo mooi,Ik hou echt van der.

Thuis aangekomen

Ik maakte Hayat wakker 'Hayat we zijn er' zei ik zacht. Ze opende haar ogen en keek me aan. 'Hmm ooh jaa' zei ze en deed haar gordel af en stapte uit.

Volgende dag

P.p Hayat
Ik werd wakker en deed me ochtend routine. En kleedde me aan. Ik had het eten al gemaakt ik maakte Samir wakker en even later kwam hij ook Aan tafel zitten. 'Ik moet zo naar werk ik denk dat ik rond 6/7 thuis ben' zei Samir. Ik knikte. 'Blijf jij gewoon thuis' vroeg Samir aan me. 'Ja,ik ga beetje schoonmaken' zei ik en we gingen verder met eten en praten enzo

2 uur later

Samir was al naar werk. Ik liep naar boven om wat schoonmaak middelen te halen uit de badkamer. Toen ik benden opeens een harde knal hoorde iets was gevallen maar ik ben de enige thuis...
'Kijk is uit' hoorde ik iemand zeggen met een zware stem.
Ik zat helemaal in paniek. ER IS IEMAND BENEDEN. Ik zocht me telefoon maar realiseerde me dat me tel beneden lag. Ik liet wat tranen vallen. Ya Allah help mij.wat moet ik doen.  Ik zocht naar iets waarmee ik me zelf kon verdedigen. Oke wat moet ik pakken er zijn sowieso 2 mensen benden bedacht ik me,want iemand zei kijk is uit dus dan dat zegt iemand niet tegen zich zelf toch. Ik liep zo rustig mogelijk naar onze slaapkamer en keek om me heen. Het 1e wat me op viel was een vaas waar (neppe) bloemen in zat en ik haalde de bloemen er uit en pakte de vaas. 'We moeten dat meisje vinden' zei iemand benden. Wat mij.... waarom willen ze mij ik heb niks. Ik ging achter onze slaapkamer deur staan. Ik las surah uit de Koran in me hoofd. Ik hoorde mensen de trap op lopen en de voetstappen steeds dichter bij komen. Er kwam een lange brede man de kamer in lopen ik sloeg de vaas tegen zijn nek en hij viel op de grond. Oke Hayat dit is je kans ren voor je leven! Ik rende zo hard mogelijk de trap af en wilde naar buiten rennen. Toen ik opeens naar achter werd getrokken. De tranen stoomde over me wangen. 'HELPPP HELPPPP' schreeuwde ik Maar die gene hield een doekje voor me mond. Ik begon een beetje wazig te zien,maar stopte niet met tegen stribbelen. Ik schopte  de man in zijn ... je weet wel en hij liet los. Ik probeerde weg te rennen maar zag steeds waziger en voor ik het wist zag ik niks meer alleen zwart en viel op de grond.

P.p Samir
Ik reed naar huis. Ik was wat eerder van werk gegaan,want ik maakt me een beetje zorgen om Hayat. Ik had haar al 6 x ofzo gebeld om te kijken hoe het ging maar ze nam niet op. Ik was thuis aangekomen en zag dat de deur open was. Ik renden snel naar binnen en het hele huis was over hoop. 'Hayat' schreeuwde ik een paar keer geen antwoord. Ik liet wat tranen vallen. De vrouw van wie ik hou is weg. Waar is Hayat.....????!!!!

Wie zou Hayat hebben ontvoerd en waarom..?
Gaan ze Hayat nog vinden...?

Stemmen en rea zou lief zijn
Hou van julliieee ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Onde as histórias ganham vida. Descobre agora