Deel 3

10K 360 25
                                    

in de tussen tijd kwam Samir naar me toe en zij ' wat ruikt het lekker' alsof er niks was gebeurt vroeger misschien is hij het wel vergeten of heeft ie me niet herkent...

P.p Hayat
Ik skotte hem. Pff wat denkt hij dat ik lief ga doen net als of er niks in het verleden was gebeurd..?
Hij merkte dat ik boos was en het leek net als of hij iets wilde zeggen maar het niet zei. Ik dekte de tafel enzo. Ik ging aan tafel en Samir kwam er bij zitten we zaten te eten. Ik zag via me ogen hoeken dat hij me aan zat te staren. Ik rolde met me ogen en zei chagrijnig  'wat is er' 'Hayat....het spijt me van vroeger ik heb echt spijt..'zei hij verdrietig.
Ik voelde de tranen in me op komen en wilde weg lopen maar Samir pakte me arm vast. Ik schrok gaat hij me slaan?. Ik kneep me ogen dicht deed arm voor mij gezicht( je wat ik bedoel zeg maar beschermen ofzo). Hij liet gelijk me arm los en zei ' ik doe je geen pijn...dat zou ik je nooit aan kunnen doen. De tranen rolden uit me ogen. En ik kreeg woedeaanval ofzo. Ik begon hem te slaan en tegen hem te schreeuwen 'JIJ HEBT MIJN LEVEN VERPEST,ALLEMAAL DOOR JOU DIE KLAPPEN,EN NU ZIT IK MET JOU OPGESCHEEPT,MET DE MAN DIE MIJ LEVEN HAD VERPEST' schreeuwde ik boos en begon hem steeds harder te slaan. Het leek net als of hij de pijn niet voelde.ik zag dat hij traanogen kreeg.hij hield me vast bij me polsen,zodat ik hem niet meer kon slaan. Hij drukte me tegen zich aan en ik merkte dat ik gelijk rustiger werd.  Het voelde zo goed maar tegelijkertijd zo fout toen hij me omhelsde.ik begon rustiger te huilen. 'Het spijt me' zei hij zachtjes. Ik maakte me los uit zij arme en keek hem recht in zin ogen aan.ik zei niks en liep snel de trap op naar boven. Ik deed de slaapkamer deur opslot en begon hard te huilen. Ya Allah wat moet ik doen ik wil dit niet zei ik huilend.

Na een paar min hoorde ik geklop op de deur het was Samir. 'Hayat kan je alsjeblieft open doen' ik liep naar de deur en deed de slot open en ging toen op bed zitten. Samir deed de deur open en kwam naarst me zitten. Hij zei 'ik heb er echt spijt van ik weet dat ik je pijn heb gedaan en het spijt me' ik keek hem aan en knikte. Ik wilde het hem eigenlijk niet vergeven maar ik zag dat hij er echt spijt van had en hij er mee zat. ' vergeef je het me' vroeg hij hoopvol met een lach. Ik knikte nog een keer en had niet door dat ik ook lachte. Wollah zo dom maar ging automatisch na dat hij lachte. Hij tilde me op en draaide rondjes ik moest lachen. Hij zetten me neer. En we keken elkaar aan recht in de ogen.er zat een plukje voor me ogen. Hij deed het plukje achter me oor. En zei 'Hayat je gaat er geen spijt van krijgen' met een glimlach ik glimlachte terug. Ik wist niet of ik het goed had gedaan door hem te vergeven maar op dat moment voelde het goed.we keken recht in elkaars ogen en ik verdronk gewoon. Zijn ogen 😍
Toen we opeens de bel hoorde.ik schrok en zei ' ik ga wel' en voor dat hij antwoord kon geven liep ik snel weg.ik opende de deur en zag dat het de fam  van Samir was. Ik groette ze met 4 kussen en liet ze binnen. Samir kwam naar beneden lopen en groette zijn vader moeder etc ook iedereen was er behalve zijn zusje Rachida,wollah volgens mij mag ze me echt niet maar ewa ja ik heb er ook niet voor gekozen om met samir te trouwen.

P.p Samir
Ik zag me vader. Pff hij heeft de moet ook om nog langs te komen. Mijn moeder enzo wilde me nooit uithuwelijken maar me vader... ik weet niet eens waarom ik werkte me rot voor hun en maakte hun nooit boos.we zaten op de bank en me ma begon te praten 'en hoe was jullie huwelijksnacht' ik en Hayat keken elkaar gelijk aan. Tfoe man wtf zegt me ma. Hayat stond op en veranderde van onderwerp 'willen jullie wat te drinken thee..,koffie,frisdrank ofzo' me ma gooide sneaky lachje naar ons.ik ging naar de keuken om te kijken of Hayat hulp nodig had.wojooww ze is hayeck mooi man.ik liep naar der toe en vroeg of ze hulp nodig had. Nee lukt wel zei ze en ging weer verder. Saff isgoed zei ik en pakte een Red bull uit de koel kast en liep tegelijkertijd met Hayat terug naar de woonkamer. We namen plaats naast elkaar en ging nog wat praten maar ik skotte me vader volledig. Even later gingen ze weg we ploften op de bank en keken wat tv. Het was al laat iets van 01:00. 'Zullen we slapen' vroeg ik aan Hayat ze knikte en we liepen naar boven.

P.p Hayat
We liepen naar boven en ik deed me pyjama aan in de badkamer en deed me avond routine. Ik liep naar de de slaapkamer en zag dat Samir al sliep. Heel rustig liep ik naar de kast en pakte een laken/deken ofzo. 'Hayat wat ga je doen' zei Samir. Kut ik heb hem wakker gemaakt. Ik ga ff spullen pakken om te slapen zei ik. Waarom heb je dan lakens nodig zei hij lachend. Ik ga beneden op de bank slapen zei ik terug.hij stapte uit bed en liep naar me toe.ik ga wel beneden slapen zei hij met zo'n glimlach maar ik zag dat hij het wel jammer vond. Hij pakte de lakens en liep naar beneden en ik probeerde te slapen..
heb in het wel goed gedaan...?

Heyyy weer nieuw deeltje wat vinden jullie tot nu toe...?
Stemmen en rea zou lief zijn ❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Kde žijí příběhy. Začni objevovat