Deel 2

10.7K 393 13
                                    

P.p Hayat
De bruiloft was afgelopen en iedereen was naar huis behalve onze fam Nou ja Mijne gingen naar huis feestje vieren.alleen fam van Samir en nog iemand was er en natuurlijk zeynep en haar familie. Ik zat nog wat met zeynep te praten aan een tafel. Ik kon het nog steeds niet geloven IK ben getrouwd en dan nog met een man die ik zelf niet heb uit gekozen en dan ook nog met HEM erger kan het niet worden. Blijkbaar heeft hij huis gefixt ofzo,want hij woonde al in dat huis. Maar jah. Samir kwam naar ons toe en zei 'zullen we gaan' met een glimlach. Ik knikte en we namen afscheid van iedereen Samir heeft 2 zusjes en 1 broer en de ouders zijn echt heel lief. Alleen rachida (jongste zusje van Samir ongeveer 16 jaar) doet beetje raar wat ik wel snap opeens is der broer getrouwd. Ik wilde haar een hand geven maar ze gaf me vieze blik en liep weg.samir liep naar der toe en ging wat met der praten even later kwam ze weer terug en gaf me een hand met fake/arrogante glimlach. Ik glimlachte lief terug,want ja.

P.p Samir
Ik zat wat met zaka te praten. 'eyy man ze is wel mooi he' zei zaka met glimlach. Ja en hoe,maar hoe gaat ze me ooit nog vergeven na al dat gebeuren.zaka wist het nog niet en als ik het nu zou vertellen zou hij weer hele verhaal willen weten dus ik had besloten het hem later te vertellen. Ik knikte maar wat en ik keek om me heen en zag dat Hayat het super goed kon vinden met me familie en anders om. Alleen zag ik dat rachida zo afstandelijk deed ze liep weg toen Hayat der een hand wilde geven ik liep boos naar rachida en zei 'rachida ga terug een hand geven en normaal doen' ze keek me dodelijk aan en zei 'maar Samir' ik onder brak der zin 'niks maar ga nu' zei ik boos en ze liep terug en gaf Hayat een hand.

In de auto op weg naar huis.

Het was dood stil in de auto en we hadden geen woord gewisseld. Zou ze me denk je nog herkennen of zou ze het al vergeten zijn en met al die vragen die in me hoofd dwaalde waren we uiteindelijk aangekomen bij ons huis. Ik deed de deur open voor Hayat en pakt der koffer we liepen naar binnen en ik zag dat Hayat bewonderend naar het huis keek.Pfff ze is zo mooi. 'Zal ik je alles laten zien? ' vraag ik aan der ze knikte en ik liet haar alle kamers zien.

En hier is onze slaapkamer zei ik. ze keek me vragend aan. 'ONZE slaapkamer' herhaalde ze me vragend. ' er is geen ander kamer met een bed' zei ik. Ze rolde met der ogen en zei 'kan ik een douch nemen' ik knikte en gaf der een hand doek ze liep richting de badkamer en pakte wat spullen uit der koffer. Ik ging op bed liggen en zat wat op me telefoon.

P.p Hayat
Dit meen je toch niet ik moet met hem een bed delen. Ik pakte me ondergoed  etc en liep naar de bad kamer ik haalde me make-up weg en liep de douch in het warme water kwam op al me wonden 'auwww' zei ik zacht. En ik begon weer te denken aan alles en de tranen rolden over me wangen. Ik was klaar met douchen en deed me ondergoed enz aan ik 'uggh waar is me pyjama' zei ik in me zelf en onderzocht de hele badkamer 'vergeten dus'. Zal ik het aan hem vragen.. 'Samir ik ben me pyjama vergeten te pakken kan je hem pakken' riep ik. 'Ja waar is ie' zie hij terug. 'In me koffer' ik hoorde iets van 5 minuutjes niks meer. Snel daarna hoorde ik geklop op de deur 'hier doe open' zei hij. 'Oke maar doe je ogen dicht' zei ik.ik deed de deur een klein beetje open zodat me arm en door paste en hing met de rest van me lichaam ver van de deur staan. Hij gaf me de pyjama en ik duwde snel de deur dicht. Ik keek naar de pyjama 'Samir ben je serieus wat is dit' schreeuwde ik. En keek weer naar de pyjama en wat ik zag was een rood stukje stof, waarschijnlijk heeft me moeder het in de koffie gedaan.... 'Haha dat is het enige wat je hebt als "pyjama"' zei hij lachend. Ik voelde me rood worden ughhh zo gênante. ' kan je nog een keer kijken' vroeg ik beschaamd. Het was weer oets van 3 minuten stil 'ik kan hem niet vinden'  zei hij. Pfff is hij blind.ik heb hem gewoon meegenomen 'Oke doe je ogen dicht of kijk de nadere kant op ik pak wel' zei ik. 'Hahah oke isgoed' zei hij.

Ik deed een handdoek om me heen en deed de deur open ik stak eerst me hoofd uit om te kijken of hij zich wel echt omgedraaid had. Hij stond omgedraaid dus ik liep snel naar de koffer en graaide er wat in 'als je kijkt maak ik je dood' zei ik voor de zekerheid nog. 'Ja ja ik kijk niet' zei hij. 'Shit ik hij is der echt niet' zei ik. 'ooh wil je wat van mij lenen' vroeg hij. 'Uhmm ja isgoed' zei ik aangezien ik geen keus had.

Ik zag dat hij zich omdraaide 'wat doe je!' Zei ik. Hij draaide zich om en begon te lachen 'hoe wil je dan dat ik een pyjama voor je pak' zei hij. 'Ooh oke' zei ik. Hij draaide zich om en hij busteerde me van top tot teen waardoor ik rood opliep. Hij liep naar zijn kleding kast en en pakte er een shirt uit en een trainingsbroek. 'Dankje' zei ik. Hij glimlachte en snel liep ik naar de badkamer waar ik me omkleden de T-shirt was nogal groot net als te trainingsbroek maar het was niet super erg ofz daarna poetste me tanden en liep de badkamer uit. Ik zag Samir die op zijn telefoon zat op bed. 'Ik neem ook even douch' zei Samir ik zei 'oke' en hij ging de douch in ik ging alvast in bed liggen en voor ik het wist viel ik in slaap.

P.p Samir
Ik kwam de slaapkamer binnen en zag dat Hayat al sliep. Ze ziet er zo schattig uit als ze slaapt. Ik ging naast der liggen en viel uiteindelijk ook in slaap.

Volgende ochtend

P.p Hayat
Ik werd wakker in de armen van Samir. Ik schrok en stond gelijk op. Wojoww hoe ben ik zo dicht bij. Ik probeerde zonder hem wakker te maken uit bed te gaan. Ik hoorde aan Samirs ademhaling dat hij in diepe slaap was hij zag er zo schattig uit toen hij sliep maar alsnog zit ik met het gedachte met wat hij me vroeger allemaal aan had gedaan het deed me nog steeds pijn. Ik voelde opnieuw weer een traan over mijn wang vallen. Toen ik opstond had ik niks te doen dus ik ging me omkleden en ontbijt maken. Trouwens hier onder zie je wat ik aandeed

 in de tussen tijd kwam Samir naar me toe en zij ' wat ruikt het lekker' alsof er niks was gebeurt vroeger misschien is hij het wel vergeten of heeft ie me niet herkent

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

in de tussen tijd kwam Samir naar me toe en zij ' wat ruikt het lekker' alsof er niks was gebeurt vroeger misschien is hij het wel vergeten of heeft ie me niet herkent...

Stemmen en rea zou lief zijn ❤️en zouden jullie een reactie kunnen achterlaten van wat jullie er tot nu toe van vinden. Lyyyyy ❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu