Deel 51

3.2K 182 27
                                    

P.p Hayat
Ik werd wakker en zag dat het 11:00 was. Samir was er niet,want hij is al naar werk. Ik liep naar de badkamer en nam een lekker warme douche,daarna deed ik nog me ochtend routine en kleedde ik me aan 👇🏽👇🏽

 Ik liep naar de badkamer en nam een lekker warme douche,daarna deed ik nog me ochtend routine en kleedde ik me aan 👇🏽👇🏽

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik deed me haar uit de handdoek,kamde het en liet het gwn los. Ik pakte de ketting die Samir mij gister had gegeven en deed hem om. Jongens jullie willen niet weten. hij is zo mooi 😍😍.

———-
Het is al 4 uur en wllh vv me dood zonder Amira. Ik hoorde me telefoon de hele tijd af gaan en zag dat het Zeynep was.

Zeynep-sgat ik wil het goed maken
Zeynep-alles heeft een reden
Zeynep-denk je dat ik het uit me eigen wil heb gedaan
Zeynep-tuurlijk niet het moest
Zeynep-kom hier heen '*locatie*' dan vertel ik je alles.

Ik zat even te twijfelen of ik wel zou moeten gaan. Wat zou der "reden" moeten zijn.

Ik-oke ben der over 10 min

Zei ik en ging gelijk offline. Ik deed me schoenen aan en stapte de auto in. Het was een nogal aparte locatie,want het was een lounge.

Ik parkeerde me auto der voor en wachtte nog bij me auto en appte zeynep dat ze naar buiten moest komen. Wollah meh ik ga daar naar binnen. 'Hulp nodig' zei een meisje en keek me vies aan. Ik negeerde het en gaf antwoord op der vraag. 'Uhmm ja me vriendin is binnen kan je der roepen' zei ik. Ze knikte. 'Hoe heet ze' 'zeynep' zei ik. Ze knikte en liep naar binnen. Tfoeee kijk wat ze aan heeft.

Ik zag zeynep naar buiten lopen. Was ze dronken? 'Sgaattt' schreeuwde ze naar me en gaf me een knuffel. Uggg ze ruikt naar alcohol. Snel duwde ik der van me af. 'Wat riep je me...hier voor om te laten zien dat je dronken bent' vroeg ik der geïrriteerd en vragend. Ze schudde haar hoofd. 'Nee,maaaaaaaar ik wilde zeggen dat je man echt lekker is in bed' zei en beet op der lip. WAT ZEI ZE NET. Ik probeerde mezelf kalm te houden wat moeilijk ging. 'Ooohw leuke ketting,ik heb hem ook' zei ze en liet de zelfde ketting zien die ze om der nek had. 'Zeynep KOWED' zei ik en duwde der aan de kant en wild me auto in stappen. Toen ze opeens aan me haar begon te trekken. 'WAT ZEI JE TEGEN MIJ' zei ze op een bitchy toon. Ik duwde der aan de kant,waar door ze me haar gelijk los liet. 'Zeynep ga aub naar je mannelijke hoertjes maar laat mij met rust begrepen' schreeuwde ik boos en wilde weg lopen maar ze trok me terug aan me arm. 'Ik ben zwanger' zei en begon te huilen.

Even voelde ik me kut,omdat ze altijd aan me zij stond en altijd voor me klaar stond,maar zij is ook de gene die me verraadde. 'Zeynep hou op met je spelletjes' zei ik zuchtend. 'Wllh ik ben zwanger,ik sweer het je' zei ze. 'Ben je z-zwanger?! Van wie' vroeg ik. 'V-van Samir' zei ze en begon harder te huilen. Ik stapte snel me auto in en reed weg. Ze lult,standaard smoesje om iemand terug te krijgen toch? ik schudde de gedachtes weg. Het kan niet.

——
'Hallo hoor je me niet' zei Samir. 'Huh' zei ik en keek achter me om. 'SHIT' schreeuwde ik en rende naar de oven en deed hem open. Aangebrand. 'Kunnen we bestellen' zei ik en zuchtte. 'Saff' zei hij lachend. Ik haalde het eten uit snel uit de oven en legde het neer op de aanrecht. 'Wats er je bent zo afwezig' zei Samir en gaf me een snelle kus. 'Niks' zei ik met een fake glimlach. 'Wat wil je dat ik bestel?' Vroeg hij. 'Uhmm kapsalon duuuuh' zei ik. Kapsalon is bæ 😍😍. Hij lachte en bestelde de kapsalons.

——

We hadden lekker onze kapsalon gechapt en ik plofte neer op de bank. 'Hayat?' Vroeg Samir. 'Ja wat is er' mompelde ik. 'Wat is er vandaag met je..je doet zo afstandelijk ik dacht dat het weer goed was' zei hij. Ik ging recht zitten en zuchtte. 'Samir misschien een raare vraag maar ben je toen die dag dat je zeynep kuste met der naar bed gegaan' vroeg ik hem. Hij was stil en keek naar de grond. 'Ja dus' zei ik zuchtend en liep snel naar de trap. 'Hayat nee' zei hij en pakte nog net me arm. 'Omgg waarom kunnen wij NOOIT gelukkig zijn altijd is er wat' zei ik. 'Ik heb het niet met der gedaan....' zei hij. 'waarom moest je dan nadenken?' Vroeg ik bitchy. Hij trok me naar hem toe. 'Hayat ze zei zulke dingen die dag der na,maar ze lult sws' zei hij. 'Ze zegt dat ze Zwanger is van jou' zei ik zachtjes. Ik zag Samir opeens fking hard lachen. 'Hayat wollah meh Hahahah ze lult fking hard. ' zei hij.

'Ze heeft gezworen op allah,dan kan je toch niet liegen' zei ik. 'Heeft ze gezworen op dat ze zwanger was of op dat ze zwanger was van mij?' Vroeg hij me. Ik was eventjes stil. 'Dacht ik al' zei hij. En gaf me een kus. 'Pfff je hebt gelijk ik stress hem te veel' zei ik en plofte weer op de bank.

——

04:00

'DOE OPEN' schreeuwde iemand en bonkte op de deur. Geschrokken werd ik wakker. 'S-Samir wie is dat' vroeg ik bang. Samir mompelde nog wat en begon weer verder te slapen. 'Samir ga kijken nu' zei ik. Hij zuchtte en stond op en deed snel een trainingsbroek aan. 'Is vast niemand' zei hij met een ochtendstem. 'Ga gaah' zei ik.

Hij liep de trap af naar benden en ik bleef van af de trap kijken met me tellie in me hand voor jah je weet maar nooit. Samir deed de deur open. En ik zag gelijk zijn gezichtsuitdrukking veranderen naar boos. 'Wat doe jij nog hier eh kkr mogool' zei hij en duwde die gene. Omgg wie is dat ik kan het niet zien. Ik hoorde ze nog naar elkaar vloeken en toen hoorde ik Samir 'Aaah' kreunend van de pijn schreeuwen. 'Samir' schreeuwde ik. 'Hayat ga weg hier snel' schreeuwde Samir met pijn. Ik barste in tranen uit en begon hem helemaal te stressen. ALLEMAAL DOOR MIJ....IK STUURDE HEM DAAR HEEN...

Hoe meer stemmen en reacties hoe sneller een nieuwe deel 😉

Lyyyy ❤️

Xx Samira 🌸

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now