Deel 20

5.6K 216 50
                                    


Emir is me broer...hij is 3 jaar gelden weggelopen ik weet het niet. Hij was toen 23 wss nu dus 25/26. Hij was echt me held. Hij kwam altijd voor me op als me ouder boos op me werden of..of erger. Maar op een dag liep ik zijn kamer binnen en liet hij brief achter waarin stond dat hij het niet maar aan kon..hij was weg..en hij liet me Alleen en toen wist ik dat ik op niemand meer kon rekenen...'zei ik huilend. Samir trok me in een warme knuffel.en ik merkte dat hij eventjes sprakeloos was.

P.p Samir
Ik wist niet wat ik moest zeggen.ik gaf haar een knuffel.had ik het haar maar niet gevraagd...
'Komt wel goed liefje' zei ik en gaf der een kus op der voorhoofd. Ze knikte. 'Zullen we film kijken' vroeg ze met een glimlach terwijl ze haar tranen af veegde. 'Is goed' zei ik en zette een film aan. Ik sloeg me arm om der heen en zij deed legde der hoofd op me schouder en zo keken we naar de film. We keken een horror film: lights out en de licht moest perse weer uit.

Ik zag dat hayat bang was dus ik zei tegen der 'hahah wat ben je bang de film is net begonnen' 'ik ben niet bang hoor' zei ze maar ik zag gewoon dat ze bang was haha. 'Ja ja isg maar ik ga drinken halen wil je ook' zei ik. ze keek me bang aan 'ja...maar wel snel terug komen' zei ze.ik knikte lachend. 'moet ik de film pauzeren?' Vroeg ze 'nee hoor kijk maar verder' zei ik en liep naar de keuken. Ik was van plan om haar te laten schrikken MOEHAHAHAHAH😂. Even later liep ik heel rustig en stil achter de bank en ging bukken. Ze had nog steeds niets door. Ik wachtte op de spannende moment en daar was ie al 'BOOEEEHHHH' schreeuwde  en wollah ik dacht even dat ik doof werd gewoon hoe hard ze schreeuwde was niet menselijk haha.  'hahahahahahahhahaha je had je hoofd moeten zien' riep ik lachend. Ik moest zo hard lachen dat ik gewoon op de grond lag. Ik zag haar boos naar me kijken en opeens sprong ze op me en begon te slaan (wat natuurlijk niet pijn deed)

'je slaat als een meisje' zei ik uitdagend 'ohjaa' zei ze en sloeg 1x niet normaal hard op mijn hoofd 'okee deze deed wel een beetje pijn maar als nog sla je als een meisje' zei ik tegen haar en tilde haar op. 'Wat doe jeee zet me neer' schreeuwde ze en begon weer te slaan 'nee' zei ik en ze begon steeds harder te slaan. 'Eerst moet je ik hou van Samir hij is de mooiste,sterkste, knapste man van de hele wereld zeggen'zei ik met een grijns op mijn gezicht 'nee' zei ze uitdagend 'okee wat jij wilt' zei ik tegen der en legde haar op de bank en begon te kietelen 'SAMIRR HAHAHAHAH NI HAHAH NIET HAHHAHAHAH DOEENNN HAHAHAAH' zei ze lachend 'eerst Samir is de mooiste,sterkste,knapste man van de hele wereld zeggen' zei ik vast besloten 'HAHAHAHA SA HAAHHAHA SAMIR HAHAHHAHAHAH IS DE HAHHA MO HAHAH MOOISTE WHAHHA STERKSTE HAHAH KNAPSTE HAHAHAH MAN HAHA VAN DE WETELD' zei ze met moeite.ik stopte der met kietelen 'zo mag ik het horen' zei ik trots.ze keek me lachend aan en deed der haar goed. 'Samir..' zei ze. 'Hm' zei ik.

'Ik ben echt blij dat jij mijn man bent' zei ze en sloeg der armen om me heen. Ik sloeg de mijne ook om der heen en zei 'ik ook dat jij mijn vrouw bent' en gaf der een kus.

P.p hayat
Ik deed me haar goed. Ahhw wat hou ik toch van Samir. Hij is lief,zorgzaam,knap ik kan met hem lachen. alles wat je in een man zoekt. Ik hou echt van hem. 'ik ben echt blij dat jij mijn man bent' zei ik en gaf hem een knuffel. 'Ik ook dat jij mijn vrouw bent' zei hij en gaf me een kus. Ik trok me los uit de knuffel en zei 'trouwens waar blijft mijn drinken die je zogenaamd zou halen'. 'Komt er nu aan prinsesje' zei hij lachend en liep naar de keuken. 'Pak ook wat lekkers' schreeuwde ik. Eventjes later zag ik hem aan komen lopen mett Redbull,milka en chips.hier had ik echt trek in. Ik pakte het uit zijn handen en we begonnen het samen op te chappen.

Paar maanden later

Het is een paar weken later en het gaat hamdullah goed met ons.

Ik maakte de tafel klaar,want de familie van Samir komt vandaag bij ons eten en zeynep,zaka komt ook.Ik heb echt lekker gekookt al zeg ik het zelf 😏.ik deed nog even snel de afwas en opeens voelde ik 2 gespierde armen om me heen. 'Hmmm wat ruikt het lekker' zei Samir. En gaf me een kus. 'Ik ben aan het afwa..' ik kon me zin niet afmaken,want ik voelde opeens een steek van hoofd pijn. 'Aaauw' zei ik en legde me hand tegen me hoofd. 'Hayat gaat het..?' Vroeg Samir bezorgd. Ik deed de kraan uit en ging zitten op een stoel. 'Je hebt al de hele dag hoofd en buik pijn.misschien moeten we even langs de dokter' zei Samir er achter aan. 'Nee het gaat wel' zei ik en stond op. Ik begon duizelig te worden en ging gauw weer zitten. 'Zal ik me ouders en zo afzeggen' zei Samir. 'Nee hoeft niet het gaat wel...echt' zei ik en gaf Samir een kusje op zijn en

Even later

Ik hoorde de deur bel gaan en deed open. Het was zeynep en zaka.echt waar ik zie hun de laatste tijd wel samen hoor en ik zie zeynep  24/7 net hem appen. Volgens mij is er wat tussen hun en vertellen ze het me niet. 'Ewaa schoon zus alles goed' zei zaka. 'ja met jou' zei ik terwijl hij me een knuffel gaf. 'Ook goed' zei hij en gaf daarna Samir een mannelijke knuffel. Ik gaf zeynep ook een knuffel. Ik keek sneaky via me ooghoeken naar zaka en terug naar zeynep en deed 😏 zo een lach. Ze rolde met der ogen maar ik zag dat ze een klein lachje kreeg. We liepen naar binnen en eventjes later ging de bel weer.

Ik deed weer open en zag de ma van Samir. 'Salam aleykum dochter' zei ze en groette me met 4 gebruikelijke kussen. 'Aleykum salam' zei ik tussen het kussen door. Daarna groette ik de pa van Samir en toen zag ik rachida uggg wollah meh ik ga haar groeten. 'Hallo Hayat' zei ze lief. Ik gunde haar geen blik en liep weg net alsof ze er niet stond.

We hadden net gegeten en we gingen nog wat zitten op de bank. Ik stond op en liep samen met zeynep naar de keuken om koffie en thee te maken voor ze. Ik had trouwens Samir en zaka even naar de appie gestuurd because we hadden geen suiker meer. Toen het water was gekookt schonk ik het in de glazen. 'En..... hoe gaat het tussen jou en..' ik voelde opeens dat ik misselijk begon te worden ik kan gewoon wel elk moment over geven 'en zaka ga..' weer kon ik me zin niet af maken. 'Hayat gaat het' zei zeynep. 'Wollah ik ga overgeven' zei ik en begon kokhalzend naar de wc te rennen en gaf over. Uuuh wat heb ik toch laatste dagen. Ik waste me gezicht en poetste snel me mond/tanden en wilde weg lopen toen ik opeens zeynep grijnzend bij de in gang zag staan. Ik gaf een klein gilletje en een sprong naar achter. 'Wojoww wat doe je daar' zei ik geschrokken. 'Omgggg Hayat je bent zwanger' zei ze blij en gaf me een knuffel. 'Z-zwanger...wat bedoel je ik ben niet zwanger' zei ik. 'Hoofdpijn,misselijkheid,chagie,stress je bent zwanger ik weet het 10000 miljoen procent zeker' zei ze. Ik,zwanger. Het kan wel maar-maar....

IS HAYAT ZWANGER....

Stemmen+rea zou lief zijn ❤️❤️❤️

Uitgehuwelijkt aan hem... Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu