Deel 22

5.3K 229 35
                                    

Ik ben gewoon zwanger we krijgen een kind. Maar hoe moet ik dit Samir vertellen....

P.p Samir
Hayat was er niet dus zaka was bij mij thuis. 'Ey kijk er is zo een meisje je weet wel waar ik beetje interesse in heb' zei zaka. Echt waar ik had nooit gedacht dat zaka zo een gesprek met mij zou voeren want hij schenkt nooit aandacht aan meisjes enzo. 'Wajow wacht jij een meisje' zei ik lachend. Hij keek me serieus aan en gaf me een dodelijke blik.

'Ey bro ik ben serieus geef me geen spijt dat ik het tegen jou vertel' zei hij 'oke oke isg vertel wie is het' 'wollah gewoon ze is perfect. Lief,aardig,mooi,zorgzaam. Maar ik ken der broer en ja ik heb geen goeie band met hem ik had een x drugs van hem gekocht en ja daarna niet betaald enzo je weet wel ik weet niet wat ik moet doen man..' zei hij somber. 'Misschien is hij al vergeten' zei ik. 'Bro €1000 euro ofzo vergeet je niet zomaar' zei zaka terug. Wajow wat een mogool is hij ook gaat hij het halen en dan niet betalen. 'Sparen...dan moet je hem wel terug betalen' zei ik. 'Ja....en hoe ik aan dat geld ga komen is een probleem'

Ik kreeg een appje binnen van hayat

Hayat-heyy kan je me ophalen van zeynep
Samir-ja is goed ben er over 15 min
Hayat-saff is goed tz ❤️❤️❤️
Samir- challas ❤️

'Eyy kom je mee hayat ophalen' zei ik. 'Nee man denk dat ik naar huis ga' zei hij nog steeds verdrietig. 'Is goed ik zie je nog' zei ik en we namen afscheid.

P.p zaka
Ik vertelde Samir over dat meisje waar ik interesse in heb maar ik kan niet verliefd op der zijn haar broer en ik zijn gewoon....je kan wel zeggen vijanden. Pfff ik weet het echt niet man wat moet ik doen. Ik dacht eerst dat ik geen contact moest zoeken met haar en om uit der buurt te blijven maar waar ik ook heen ga ik zie haar altijd. We beginnen steeds meer met elkaar te praten en hoe meer ik met der praat hoe meer ik gevoelens voor haar krijg.

P.p hayat
We zaten in de auto oke nu ga ik het vertellen 'Samir...' 'ja wat is er sgat❤️' shit hoe ga ik het vertellen 'kan je andere radio aan doen?' Hij knikte en veranderde van radio. Pff ik kan het niet zeggen hoe graag ik het ook wil ik durf niet ik vertel het later wel.

21:00

We zaten op de bank gwn Netflix te kijken ik pakte wat drinken en popcorn,chocola,chips etc. Tijdens de film vroeg ik 'zomaar vraagje he wanneer zou je kinderen willen' hij keek me lachend aan 'hzo wil je kinderen nu😂' zei hij lachend en gaf me een kusje op mijn wang. 'Nee gwn zomaar maar geef antwoord op mijn vraag😂' 'weet ik veel over een paar jaar ofzo' zei hij ik liep boos maar ook verdrietig naar boven en ik begon zomaar te huilen.

Wat moet ik nu doen en hoe moet ik dit tegen hen zeggen. 'Hayat' hoorde is Samir van beneden schreeuwen. 'WAT' schreeuwde ik boos terug.ik hoorde hem de trap op komen en veegde snel me tranen weg. Ik hoorde hem op de deur kloppen. 'Alles oke' vroeg hij me en ging naast me zitten. En opeens begon ik weer te huilen. 'Samir..' oke nu MOET ik het vertellen. 'Kijk hayat tuurlijk wil ik opeen dag kinderen met mijn mooie vrouwtje, en het maakt niet uit of het nu is of over een paar jaartjes maar ik wil het beste later voor onze kinderen en' Ik wist niet of het nu het goeie moment was maar ik moest het wel zeggen. 'ik ben zwanger' onderbrak ik hem. Hij keek me met grote ogen aan er vielen een paar traantjes over mijn wangen 'ga je niks zeggen' vroeg ik zachtjes hij tilde me op en maakte een paar rondjes. 'ik wordt vader' zei hij blij en deed zijn hand op mijn buik. 'Dus je bent er blij mee' vroeg ik 'tuurlijk wat dacht jij dan' zei hij lachend en gaf me een kus.

Het was de volgende ochtend en we hebben een afspraak gemaakt bij de verloskundige voor een eco afspraak ding. Om te kijken hvl weken en alles.

We liepen naar de balie 'goeden dag we hadden een afspraak met Malinda ......' zei ik. Ze knikte en toetste wat in op der computer. 'Ja ze wacht op jullie in kamer 43' we bedankte haar en liepen naar de kamer. We zagen haar al wachten. En we groette der. ' nou u kunt daar plaats nemen' zei de vrouw. Ik knikte en ging zitten op zo een lig stoel. Samir kwam op de stoel. Naast me zitten en pakte me hand vast. Ze smeerde een doorzichtig/blauw gel op mijn buik en ging met een apparaat der over heen. Ze liet de baby zien op het beeld scherm en daarna deed ze het geluid aan en hoorden we onze baby's hartslag. En op dat moment rolde een paar tranen over me wangen en ook over dat van Samir. 'Nou je bent ongeveer 2 weekjes zwanger en met je baby gaat het...'de vrouw maakte haar zin niet af en keek eventjes naar het apparaat ding.

'Wacht eventjes k haal even me collega der bij' zei ze niet snappend en liep weg.Huh is onze baby niet gezond ofzo wat gebeurt er 'Samirrr is er iets mis' zei ik paniekerig en bijna huilend. 'Hij gaf een kusje op mijn hand. 'Vast niet komt wel goed' zei hij en stelde me gerust. De vrouw kwam binnen met een Andere man we zeiden hem gedag en hij keek naar het apparaat. 'Ja ik zie het al en je hebt gelijk Malinde' zei hij.bruh met wat...waar hebben ze het over. Die Malinde en die man gingen naar de gang praten. Eventjes later kwamen ze terug 'Nou met de baby gaat het goed maar je hebt heel erg veel beschadigingen bij je eierstokken en baarmoeder waardoor het een grote kans is dat je baby niet overleefd' zei de dokter spijtig. Ik keek Samir aan en begon te huilen. 'Maar is er iets wat de kans kan verkleine' zei Samir met een trillende stem. 'Er zijn een paar medicijnen maar het is echt beschadigd dus ik denk niet dat het gaat werken als u wilt  kan ik het u altijd mee geven' 'ja mag ik het wel mee' zei ik snel. De dokter knikte en gaf me een briefje met medicijnen die ik bij de apotheek kan halen.

P.p Samir
Wollah ik ben zo boos niet op hayat natuurlijk naar op haar ouders en zus. Door al dat mishandelen kan ze miss geen kinderen meer krijgen.En hayat....wie weet hoe zij zich nu voelt.

We waren thuis aangekomen en hayat had geen woord gezegd.Ze liep gelijk door naar onze kamer. 'Hayat..'  zei ik ze negeerde me dus ik  liep achter der aan toen ik net onze kamer wilde binnen komen gooide ze de deur dicht en deed hem op slot. Ik hoorde haar hard huilen. 'Hayat doe open' zei ik zachtjes en bonkte op de deur. 'Samir ga' zei ze snikkend. Het deed me echt pijn om haar zo te horen/zien.

Ik bleef op de deur bonken. 'Hayat kan je aub open doen' zei ik. Ze zei niks en toen viel me pas op dat ze ook niet meer huilde. Ik begon me een zorgen te maken. Miss is er wel wat met der gebeurt... ik bonkte harder op de deur. 'Hayat doe nu open of ...' voor ik me zin kon afmaken ging de deur al open.

Ik zag hayat voor me staan met vuurrode ogen en er rolde nog wat traantjes over der wangen. 'S-s Samir' zei ze zachtjes/huilend en sprong in me armen. 'Ssstt het komt goed liefje maak je geen zorgen' zei ik en streelde met me vingers over der haren. 'Ze zeiden dat de kans heel groot was dat de baby het niet zou overleven' zei ze huilend. 'Weet ik maar miss overleefd ons kindje het wel....het kan altijd nog en je krijgt ook medicijnen' zei hij.Ik knikte ' je hebt gelijk ik moet niet zo negatief denken..miss komt alles wel goed.' Zei ik. InshaAllah komt alles goed met ons kindje.....

Eindelijk vakantie wollah was er echt aan toe!!!!!

Stemmen+rea zou lief zijn💕💕

Uitgehuwelijkt aan hem... Where stories live. Discover now