Tanıtım💫

7K 147 46
                                    

"Yavuz, ne söyleyeceğimi inan hiç bilmiyorum." diyerek derin bir soluk verdi Bahar. Ardından ellerinde olan bakışlarını Yavuz'un yüzüne çevirdi ve gözlerinin içine baktı.

Yavuz ise ilk geldiği andan beri bakışlarını Bahar'dan çekmemiş, çekememişti. 

Bahar, Yavuz'dan gözlerini kaçırarak karşısındaki denize baktı bir süre. Karşısındaki kişi onun için çok değerliydi. Onu kırkmak, üzmek hiç istemiyordu. Ne söyleyeceğini aklında toparlayarak tekrar Yavuz'a döndü. "Ben seni kırmak istemiyorum. Ama birine tekrar güvenmek, tekrar bir şeyler yaşamak bana çok uzak."

Yavuz'un beklentiyle dolu olan bakışları Bahar'ın sözleriyle yere doğru indi. Aslında beklemediği bir cevap değildi ancak yine de umutluydu. Bir şey söyleyemeden Bahar sözlerine devam etti. "Yavuz, benim için değerlisin. Ama şartlar başka olsaydı, yaşadığım şeylerden önce görmüş olsaydım seni ya da erkeklere karşı bu kadar güvensiz olmasaydım seninle olmayı çok isterdim."

Bahar'ın söyledikleriyle Yavuz bakışlarını kaldırmadı yerden. Ancak duyduğu sözlerle içinde bir yerlerde umut ağacı tekrar filizlenmişti. Bahar'dan vazgeçmeye asla niyeti yoktu.

"Bize bir şans veremez misin?" diye umutla soran Yavuz'a karşı Bahar uzunca bir süre karşısındaki umut dolu adama baktı. Ardından başını olumsuz anlamda iki yana salladı. "Yapamam Yavuz, hayatını benim gibi güvensiz biriyle geçirmemelisin. Onun seni sevmesini bekleyerek geçirmemelisin."

Yavuz burukça gülümsedi. Bakışlarını Bahar'ın gözlerine doğru çevirdi. "Seveceğini bilsem sonsuza denk beklerim." 

Bahar Kutlu

Bahar Kutlu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Yavuz Karasu

Yavuz Karasu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

💫

«Merhabalar»

»Tanıtımdan anlayacağınız üzere platonik bir Yavuz karakteri okuyacağız. Umarım severek okuduğunuz bir kitap olur.

»Daha önce yayınlanandan farklı bir kitap olduğunu söylemek istiyorum. Konu, kurgu geçerli ancak diyaloglar, yazım teknikleri farklı olacak.

»İlk bölümü kısa sürede paylaşacağım, yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum.

Kalbimin Bahar'ı|Yavbah💫Where stories live. Discover now