Kalbimin Bahar'ı| 52

1.1K 98 101
                                    


Bahar'ın ağzından,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bahar'ın ağzından,

Duş aldığımdan dolayı ıslak olan saçlarımı elimle sırtıma doğru iteledim. Giydiğim siyah bikiniyle aynanın karşısına geçip kendime baktım. Kilomda çok fazla bir değişiklik olmadığından fiziğim hala güzeldi. Yan dönerek karnıma baktığımda henüz bir büyüme yoktu. Onun aksine göğüslerim dolgunlaşmış ve bikini giydiğimden dolayı gayet güzel duruyordu.

Kendimi incelemeye devam ederken Yavuz'un boğuk sesiyle irkildim. "Sabah sabah böyle bir manzarayla uyanmayı neye borçluyum?"

Elimi kalbime götürerek derin bir nefes verdim. Kendimi incelemeye o kadar dalmıştım ki Yavuz'un uyandığını bile fark edememiştim. "Korkuttun beni." diyerek Yavuz'a doğru döndüm. Ardından da kendi etrafımda dönerek elimi belime koydum. "Nasıl olmuşum?"

Yavuz yatakta sırt üstü uzanmış kolunu kıvırıp başının altına koymuştu. Gözleri tüm vücudumda hayranlıkla dolaşırken konuştu. "Çok güzel olmuşsun, çok yakışmış."

Memnuniyetle gülümseyerek elimle saçlarıma şekil vermeye başladım. O sırada Yavuz tekrar konuştu. "Yazık olacak ama bu güzelliğe. Bence biz odadan hiç çıkmasak daha güzel olabilir."

"Yavuz." dedim kaşlarımı çatarak. Yavuz yatakta doğrularak ayağa kalktığında gözlerim ister istemez çıplak olan üst vücuduna kaydı. Onu incelemeye devam ederken Yavuz yanıma iyice yaklaşmış ve böylece manzaramı engellemişti.

Gözlerimi usulca gözlerine çıkardığımda yamuk bir gülümsemeyle bana baktığını fark ettim. Ardından elini belime koyup beni kendine doğru çekti. Göğüslerimiz birleşirken elimi çıplak omuzlarına yerleştirdim.

"Kızıyorsun ama bu güzelliği kendime saklamak istemem suç mu?" dedi Yavuz gözleri yüzümü incelerken. "Gözlerin, dudakların, bu güzel fiziğinle herkesi kendine hayran bırakıyorsun."

Eli çıplak belimi okşarken ağırca yutkundum. Daha yeni uyanmasına rağmen böyle çekici olması normal miydi? Ya da benim dakikasında onun çekimine kapılmam.

"Buraya tatil yapmaya geldik. Odadan çıkmamak olmaz." dedim fısıldayarak. Gözlerim Yavuz'un dudaklarına kayarken Yavuz dudaklarını bana doğru yaklaştırdı ve mırıldandı. "Bence bir günden bir şey kaybetmeyiz." 

Davetkar sesiyle dayanamayarak dudaklarımı dudaklarına bastırdım. Elimi saçlarına geçirip okşarken Yavuz dudaklarını benden çekerek ayrıldı. Ne olduğunu anlamak için ona baktığımda Yavuz dişlerini göstererek güldü.

"Rövanşını alacağımı söylemiştim." diyerek işaret parmağıyla burnuma dokundu. Ardından benden uzaklaşarak banyoya doğru ilerledi. Aklıma dolan anıyla gözlerimi kapattım. Gülümser annemlerde iken olan şeyden bahsediyordu.

"Çok kötüsün!" diye bağırırken sinirle nefes verdim. Nasıl da kandırmıştı ama beni. Asıl kendime kızmam gerekiyordu onun büyüsüne hemen kapılmıştım.

Kalbimin Bahar'ı|Yavbah💫Where stories live. Discover now