Kalbimin Bahar'ı| 22

1.6K 114 69
                                    

Bahar'ın ağzından,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bahar'ın ağzından,

Hastalandığım günün ardından haftalar geçmişti. O günden sonra iyileşmiş ve işimin başına geri dönmüştüm. Yavuzla bir ilişkiye başlamamızın ardından neredeyse aylar geçmişti. Bize verdiğim şansı o kadar iyi kullanmıştık ki günler nasıl geçmiş anlamamıştım bile.

Bugün yılın son günüydü. Amerika'ya gitmeden önce yılbaşını Yavuzla, ailemle, arkadaşlarımla geçirirdim ancak Amerika'dan sonra Buğra ile geçirmeye başlamıştım. Bugünse geride bıraktığım bu kötü yılı telafi etmek için Yavuzla bir şeyler yapmak istiyordum. Baş kalabileceğimiz, birlikte vakit geçirebileceğimiz bir şeyler yapmak istiyordum.

Bugün hastaneden biraz daha erken çıkıp bizim evi organize etmek, Yavuzla ikimize yemek hazırlamak istiyordum. Annemle babam yeni yıl tatili için yurtdışına gitmişlerdi ve ben evde tek başımaydım. Çalışanlara da izin verdikten sonra Yavuzla baş başa olmamamız için neden yoktu.

Çalan kapımla birlikte düşüncelerimden sıyrıldım ve gelen kişiye baktım.

"Bahar hanım, bu çiçekler size gelmiş." diyerek masama yaklaşan kişiye karşılık ayağa kalktım. "Teşekkür ederim." dedim ve elinden çiçekleri aldım. Danışmadan gelen kız bana selam verip odadan çıktıktan sonra çiçeği burnuma götürerek kokladım.

Ardından üzerinde bulunan notu alarak okudum.

"Sevgilim, mutluluk sebebim. Her yıl seninle olacağım düşüncesiyle girdiğim yıllara bu yıl senin gözlerine bakarak, seni hissederek gireceğim ve bu benim için paha biçilmez bir hediye. Bundan sonraki yıllarımız da birlikte olsun sevgilim. Seni çok seviyorum.."

Okuduğum cümlelerle ister istemez duygulanmıştım. Hızla telefonumu cebimden çıkartarak Yavuz'un numarasını tuşladım ve kulağıma götürdüm.

"Efendim bir tanem?" keyifli çıkan ses tonuna karşılık gülümsedim. "Bende seni çok seviyorum, her yılım seninle, senin kollarında geçsin."

Verdiğim cevapla birlikte Yavuz'un sesini işittim. "Demek çiçeklerin ulaştı." diye soru sorduğunda "Hmm" diyerek cevap verdim. "Peki beğendin mi?"

"Beğenmez olur muyum, çok teşekkür ederim." dediğimde Yavuz'un güldüğünü işittim. Ardından konuştu. "Beğendiysen ne mutlu. Peki ben bugün sevgilimi görebilecek miyim?"

Yavuz'un sorduğu soruyla dudaklarımı ısırdım. Ona sürpriz yapmam gerekiyordu. Bu yüzden bir bahane uydurmam iyi olurdu. 

"Bahar?" dediğinde düşüncelerimden sıyrıldım. "Görüşmeyi bende çok isterim ama kendimi pek iyi hissetmiyorum." dediğimde Yavuz'un endişeli sesi doldu kulaklarıma. "Neyin var, yoksa hasta mı oldun?"

Söylediğim yalanın kötülüğü ile gözlerimi kırpıştırdım. "İyiyim, sadece halsiz gibiyim. Eve geçip dinleneyim diyorum. İlk yılbaşımız ama bana kırılmazsın değil mi?"

Kalbimin Bahar'ı|Yavbah💫Where stories live. Discover now