Kalbimin Bahar'ı| 38

1.1K 91 115
                                    

Yazarın ağzından,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yazarın ağzından,

Genç adam gözlerini araladığında ilk önce bakışları tavanla buluştu. Çıplak göğsünde hissettiği ağırlıkla bakışlarını eğdi. Güzel karısı başını kalbinin üzerine koymuş düzenli bir şekilde nefes alıp verirken uyuyordu. 

Güzel kokulu saçları omuzlarına dökülmüş Yavuz için güzel bir manzara oluşturmuştu. Kollarındaki kadın dün onun karısı olmuştu. Bunun için bir kez daha şükretti adam. Bugünü ne çok beklemişti.

Kollarıyla sıkı sıkı kavradığı karısını yavaşça kollarından indirdi. Göğsündeki başını yastığa bıraktı. Bacaklarına kadar açılan pikeyi geceliğin açıkta bıraktığı omuzlarına kadar örttü. Yataktan kalkmadan bir süre kızın yüzünü izledi. 

Ardından yataktan yavaşça kalktı. Mutfağa giderek karısı için yiyecek bir şeyler hazırlamak istiyordu. Dün epey yorulmuştu bu yüzden bugün onu yormak istemiyordu. Öğleden sonra balayı için Fransa'ya gideceklerdi. Bu yüzden bavul hazırlamaları gerekiyordu.

Üzerine hiçbir şey giymeden yalnızca eşofmanıyla ilk önce banyoya girdi. Ardından da mutfağa gitmek için merdivenlerden inmeye başladı. Mutfağa girdikten sonra ilk olarak çay demlemek için suyu ocağa koydu. Ardından buzdolabına ilerleyerek peynir ve yumurta çıkardı.

Omleti yapana kadar çay demlendiğinde pişen omleti masaya bıraktı. Son kez masaya baktıktan sonra karısını uyandırmak için tekrar odaya ilerledi. Odaya girdiğinde gördüğü görüntüyle tekrar tekrar gülümsedi. Karısı üzerini açmış Yavuz'un bıraktığından farklı şekilde uyumaya devam ediyordu.

Yavuz yatağa yaklaşarak oturdu. Elini karısının yüzüne götürerek elmacık kemiklerini okşadı. "Bir tanem, uyan hadi."

Bahar'ın mırın kırın ederek arkasını dönmesiyle Yavuz güldü. Ardından elini karısının saçlarına götürerek yüzünden uzaklaştırdı. Yanağına dudaklarını bastırıp uyanmasını bekledi. Bir tepki almayınca dudakları bu sefer boynunu buldu ardından da açık olan omuz başını.

Bahar huylanarak gözlerini araladığında ilk önce gözlerini kırpıştırdı nerede olduğunu anlamaya çalışarak. Omuzlarında hissettiği dudaklarla kafasını çevirdi Yavuz'a doğru. Yavuz Bahar'ın uyanmasıyla birlikte dudaklarını çekti karısından. 

Bahar Yavuz'u daha net görmek amacıyla yan döndüğü yatakta sırt üstü uzandı. Bakışları Yavuzla buluştuğunda gülümsedi. "Günaydın."

"Günaydın karıcığım." dedi Yavuz muzip bir sesle. Bahar hülyalı hülyalı Yavuz'a bakarken aklına gelen şeyle konuştu. "Saat kaç?"

"On bir. Merak etme geç kalmadık." dedi Yavuz Bahar'ın güzel suratını izlemeye devam ederken. "Sana kahvaltı hazırladım. Soğumadan inelim hadi" diye de ekledi.

Kalbimin Bahar'ı|Yavbah💫Where stories live. Discover now