Kalbimin Bahar'ı| 18

1.7K 118 86
                                    


2 AY SONRA

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

..2 AY SONRA..

Bahar'ın ağzından,

Hayat her daim istediğimiz gibi gitmiyordu. Bazen istemediğimiz durumlara sürüklüyordu bizi. Ardından da hiç beklemediğimiz bir an da sürprizler hazırlıyordu bizim için. İşte bu döngünün en büyük örneği bendim.

Birini sevmiştim. Onun peşinden Amerika'ya gitmiş; ailemi, sevdiklerimi, her şeyimi geride bırakmıştım. Bu fedakarlığın karşılığı olarak ise aldatılmıştım. Ve yıkılmış, mutsuz, umutsuz bir biçimde ülkeme, aileme geri dönmüştüm.

Sonra mı? Sonra hayat bana büyük sürprizini yapmıştı. Karşıma onu çıkarmıştı. Beni sevmiş, ona güvenmem için elinden geleni yapmıştı. Beni hiçbir şekilde zorlamayıp yıllarca beklemişti. Sonrasında aşkıyla beni dünyanın en mutlu kadını yapıp kendime olan güvenimi yerine getirmişti. Artık mutsuz değildim. Yavuz, bu hayatın bana vermiş olduğu en büyük armağandı.

Şimdi elimde kahvelerle ona sürpriz yapmaya gidiyordum.

Bu iki ayda her şey çok yolunda gitmişti. Yavuz'a karşı duygularım katlanarak artmıştı ve bu beni çok mutlu ediyordu.

Uzun süredir onunla baş başa vakit geçiremiyorduk. Onun vakti olduğunda ben meşgul oluyordum, ben müsait olduğumda ise o meşgul oluyordu. O yüzden çözümü ona sürpriz yapmakta bulmuştum.

Elimdeki kahvelerle birlikte şirkete giriş yaptım. Hemen kapının karşısındaki danışmaya ilerledim.

"Yavuz Karasu'nun odası nerede acaba?" dediğimde danışmadaki kişi cevap verdi. "Randevunuz var mıydı?"

Sorduğu soruyla gülümsedim. "Hayır, sürpriz yapmak için gelmiştim. Ben sevgilisiyim."

Söylediğim şeyle kadının yüzünde şaşkınlık ifadesi belirdi. "Kusura bakmayın Bahar Hanım, tanıyamadım sizi."

"Hiç önemli değil." dediğimde teşekkür edercesine gülümsedi ve odanın yerini tarif etti.

Ardından Yavuz'un sekreterini arayarak bilgi vermek istediğindeyse telefon açılmamıştı. Bir kaç denemenin ardından hiçbir cevap alamayınca ben teşekkür ederek asansöre doğru ilerledim.

Asansöre binerek ayna da kendimi incelemeye başladım. Saçım, makyajım, her şey iyi görünüyordu. Tabii bu süre içinde birkaç kilo da almıştım. Yavuz sağ olsun sürekli beni elleriyle bekliyordu. Bende bundan şikayetçi sayılmazdım tabii.

Asansör ineceğim katta durduğunda odaya doğru ilerledim. Yavuz'un odasının yanında bulunan odanın kapısı açıldığında çıkan kişiye baktım.

 Yavuz'un odasının yanında bulunan odanın kapısı açıldığında çıkan kişiye baktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Kalbimin Bahar'ı|Yavbah💫Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin