Kalbimin Bahar'ı| Veda

1K 75 59
                                    

Bu kitap diğerleri gibi benim için hep özel oldu. İlk yazdığım kitabın bu kadar beğenileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Sadece yavbah sahnelerini izledikçe aklımda fikirler oluşuyordu ve bunları yazmak istiyordum. Böyle yazmaya başladım.

Yazdım da. Okuyucularımın da desteği ile benim için büyük olan okuyucu kitlesine ulaştım. O yüzden okuyan,oy veren vermeyen,yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

Yavbah bizim için her zaman çok değerli olacak. Benim için özellikle.. Yavbah benim ilk shiplediğim dizi çifti o yüzden daha bir özel. Bitmeseydi keşke.. devam etseydi Yavuz ve Bahar sahneleri. Didişmeleri,Bahar'ın tripleri,Yavuz'un romantik(!) halleri.

Bu kitapta bazı yerlerde ağlattım ki bende ağladım. Bazı yerlerde güldürdüm.  Bazı yerler acıklı,bazı yerler komik ve eğlenceli oldu.

Hep yanımda olan değerleri okuyucularıma sonsuz teşekkür ederim.

Kitapla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum. Yazarsanız çok sevinirim. Ne düşünüyorsanız yazın lütfen iyi veya kötü yorumlara her zaman açığım.

Kitapta çoğunuzun yorumlarına cevap verdim. Vermediklerim olduysa kusura bakmasın. Her şey için çok teşekkür ederim. Kitabımı okuduğunuz için minnettarım.

Ethem Özışık mutlu sonları sevmediği için Yavbah mutsuz bitti. Ama hep kalbimizde ve kitaplarımızda yaşayacak. Yaz tatilinde-3 ay boyunca- bizi öldü mü ölmedi mi diye düşündüren,aynı zamanda o güzel sahneleri yazan Yavuz ve Bahar'ın yaratıcısı Ethem Özışık'a da çok teşekkürler...

Hepinizi seviyorum❤
Yorumlarınızı bekliyorum...

Hepinizi seviyorum❤Yorumlarınızı bekliyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kalbimin Bahar'ı|Yavbah💫Where stories live. Discover now