Kalbimin Bahar'ı| 19

1.6K 116 70
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bahar'ın ağzından,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bahar'ın ağzından,

Merve'nin ve kim olduğunu bilmediğim kadının konuşması kesilmişti. Adım sesleri uzaklaşmaya başladığında kabinden çıktım. Duyduklarıma o kadar şaşırmıştım ki ne düşüneceğimi bilmiyordum. Böyle bir şeyi benden sakladığı için Yavuz'a kızmam mı yoksa böyle bir fedakârlık için ona minnet mi duymam gerekiyordu ya da bu durumun şirket dedikodusu haline gelmesine sinirlenmem mi gerekiyordu hiç bilmiyordum.

Böyle büyük bir fedakarlığın altında ezildiğimi hissediyordum.

Lavabodan çıkarak Yavuz'un odasına giderken Merve'nin yerinde oturduğunu gördüm. Onaylamaz bir bakış atarak odadan içeri girdim.

"Biraz daha gelmeseydin seni aramaya gelecektim." dedi Yavuz gülerek. Hiçbir mimik kıpırdatmadan yüzüne baktığımda kaşları çatıldı. "Bahar, sen iyi misin?" dedi merakla.

Oturduğu sandalyeden kalkarak yanıma adımladı. Gözleri yüzümün her zerresini incelerken ne olduğunu anlamaya çalışırmış gibi bakıyordu.

"İyiyim." dedim merakını gidermek için. Ancak duyduğum şeyi ona söylemek ve söylememek arasında gidip geliyordum.

"Bir şey olmuş, giderken böyle değildin." dedi elini yüzüme getirerek. Bir bakışımla yine her şeyi çözmüştü. Sanki içimi görüyor gibiydi. "Hadi gel, şöyle oturalım bir." dedi kolumu tutarak. Beni koltuğa oturttuktan sonra masasında duran sürahiden su koyarak bana getirdi.

Bardağı elinden alarak birkaç yudum su içtim. Bu biraz daha kendime gelmemi sağlamıştı. Gözlerimi Yavuz'a çevirdiğimde onun da bana baktığını gördüm. "Bana ne olduğunu anlatmak ister misin?" dedi merakla.

"Bana ne zaman söylemeyi düşünüyordun?" dedim onun sözlerini es geçerek.

Duyduğu sözlerle Yavuz'un kaşları çatıldı. "Neyi?" dedi merakla.

"Benim yüzümden sıkıntıya girdiğini. Yaptığın fedakârlık yüzünden zor duruma düştüğünü." dedim açıklama yaparak.

Duyduğu sözlerle Yavuz epey şaşırmıştı. Muhtemelen bunu nasıl öğrendiğimi sorguluyordu kendi içinde. "Sen, nereden öğrendin bunu?

Kalbimin Bahar'ı|Yavbah💫Where stories live. Discover now