Kalbimin Bahar'ı| 39

1.1K 88 167
                                    

Bahar'ın ağzından,

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Bahar'ın ağzından,

Kaldığımız oteldeki odamızın balkonundan manzaraya bakarken derin bir iç çektim. Çok güzeldi, bakmaya doyamıyordum. Balayı için Yavuz burayı önerdiğinde hiç düşünmeden onaylamıştım çünkü buraya gelmek istiyordum. Ve verdiğim karar çokta doğru olmuştu. Sevdiğim adamla burada bir hafta geçirmek bana çok iyi gelecekti.

Odaya gelir gelmez ilk işimiz birazcık kestirmek olmuştu. Uçak yolculuğu uzun sürdüğünden yorulmuştuk. Ben Yavuz'dan önce kalkmış ilk önce duşa girmiştim. Ardından üzerimi giyinip saçımı ve makyajımı yapmıştım. Balkondan son kez manzaraya bakarak odaya girdim. Akşam yemeği için Yavuz'u uyandırmam gerekiyordu.

Yavuz sırt üzeri uzanmış uyuyordu. Yatağa oturarak ilk önce güzel yüzünü inceledim. Ardından da ellerimi saçları arasına daldırdım. Saçlarıyla oynamayı seviyordum.

"Sevgilim.." diyerek Yavuz'a doğru seslendim. Ancak hiç tepki vermeden uyumaya devam etti.  "Uyan artık."

Uyanmayınca yüzüne doğru eğilerek yanağına dudaklarımı bastırdım. Ardından diğer yanağına ve çenesine. "Aşkım."

"Burayı öpmedin ama." dedi Yavuz eliyle dudağını işaret ederken. Uyandığını hiç anlamamıştım. İyi bir oyuncuydu. 

Gülerek dudaklarına yaklaştım ve dudaklarımızı birleştirdim. Kısaca öpüp çekileceğim zaman Yavuz ensemden tutarak çekilmemi engelledi. Nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde beni yatağa çekerek sırtımın yatakla buluşmasını sağladı. Kendisi de üzerime çıkarak ellerini başımın iki yanına yasladı.

Yavaşça dudaklarımdan ayrıldığında yüzünü hafifçe geri çekerek göz göze gelmemizi sağladı. Ardından bakışları dudağıma düştüğünde konuştu. "Yataktan çıkmasak bugün, ben seni sevsem biraz." gözleri ağır ağır yüzüme çıktığında dudaklarım kıvrıldı. "Hm, neden olmasın?"

Verdiğim cevapla birlikte gözleri tutkuyla bana baktı. Dudaklarımız tekrar buluşurken alt dudaklarımı kavrayarak sertçe emdi. Aynı şekilde ona karşılık verirken Yavuz dudaklarını çekerek çeneme getirdi. Ardından da boynuma. O öperken bende elimi saçlarına daldırarak başımı yana eğdim ona yer açmak adına.

Ellerini elbisemin askılarına götürerek yavaşça indirmeye başladığında onu üzerimden iterek yatağa yatmasını sağladım. Bu sefer üstte olan bendim. Yavuz'un şaşkın bakışlarını gördüğümde dudaklarım kıvrıldı. Boynuna doğru eğilerek ilk önce kokusunu içime çektim. Ardından da onun yaptığı gibi boynunu öpmeye başladım..

🌸🌸🌸

Ayaklarımı küvetten çıkartarak yere doğru bastım. Yavuz'un bana doğru açtığı bornoza sarınarak önümü kapattım ve kemeri belimde bağladım. Arkamı dönerek bakışlarımı Yavuz'a çevirdiğimde onun da bornozunu giyip benim gibi kemerini bağladığını gördüm. Bakışlarımız kesiştiğinde gülümsedim.

Kalbimin Bahar'ı|Yavbah💫जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें